Vytýčenie hraníc pozemku

ahojte kupujem pozemok od developera. je stavebny, je vydane stavebne povolenie (ja poziadam iba o zmenu stavebnika-stavby), vsetky IS su na hranici pozemku. precitala som uz co-to a nie su mi uplne jasne tieto veci: 1/ napojenie na IS - developer ich vybudoval a odovzdal ich do uzivania vodarom/plynarom... pisalo sa tu, ze to vsak neznamena, ze sa na ne budem moct automaticky napojit. mam ziadat od developera suhlas s napojenim na IS? netusim, ci je to bezna prax (aby na mna nepozerali ako na UFO...) 2/ vytycenie hranic pozemku - k pozemku mam katastralnu mapu (ci ako to nazvat), avsak na pozemku nie su realne umiestnene "koliky", ktore presne ukazuju odkial pokial je moj pozemok. mam ziadat od developera, aby toto zabezpecil? znova netusim, ci je to bezna prax. viem, ze toto riesi geodet, len neviem, ci az po kupe pozemku t.j. na moje naklady, alebo este predtym t.j. na naklady developera vopred dakujem za rychle rady :)
Odpovedať
Neviem ako je to s napojenim na IS,a le aj my sme kupili pozemok, kde niesu vytyčene hranice a dame si to urobiť na vlastne náklady spolu s vytýčenim stavby.
Odpovedať
Ahoj, keby si chcela, tak ti mozem jedneho odporucit. Naozaj dobry, myslim, ze jeden z naj v obore a za rozumnu cenu. Anka
Odpovedať
Pls ak mozes poslat kontakt, urcite posli. Kazda dobra referencia sa zide a za rozumnu cenu este viac :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?