Výhody kúpy väčšieho pozemku - Prešov a blízke okolie

Ahojte. Sme mlada rodina uvazujuca do buducna o vystavbe rodinneho domu v Presove alebo blizkom okoli v horizonte par rokov . Prvym krokom k tomu je vyber a kupa pozemku. Cena pozemkov so vsetkymi IS na hranici pozemku sa splha relativne vysoko - az k nakladom na samotnu vystavbu domu. Rad by som znizil tento prvotny naklad nasledujucim sposobom. Kupou vacsieho pozemku, jeho rozparcelovanie, vybudovanie IS vo vlastnej rezii. Samozrejme nemam sam financie na samotnu kupu vacsieho pozemku, inak by som tu nepisal a pustil sa do toho sam. Preto hladam podobne zmyslajucich ludi, ktori maju uz teraz v tomto obdobi nejake financie vyclenene na tento ucel a neboja sa byrokratickych zalezitosti tykajucich sa vybavonia vsetkeho mozneho co s tym suvisi. Samozrejme takyto pristup ma svoje vyhody aj nevyhody. Ako vyhodu vidim usetrenie fin. prostriedkov avsak na ukor investovaneho casu, moznost ciastocne si vybrat susedov do buducna. Nevyhodou je samozrejme ze cim viac ludi, tym viac chuti. Nehovrim ze je to lahke, ale urcite nie nemozne. Takze pokojne piste spravu ak mate podobne zmyslanie, alebo poznate niekoho vo svojom okoli, popripade uz nejaku skupinu ludi s podobnym zamerom. Dakujem a pekny den vsetkym.
Odpovedať
Mas skusenosti s developmentom nehnutelnosti?
Odpovedať
@skolcak V zmysle v ktorom som otvoril tuto diskusiu tak nie. Iba v zmysle kupy a predaja nehnutelnosti vo vlastnej rezii bez kadejakych RK. Mam kontakt na ludi ktori s tym vedia pomoct, usmernit kedze sa tomu venuju.
Odpovedať
Ahoj, dnes chce kazdy zbohatnut za 5 minut, vsade kopec podvodov... Nepustala by som sa do takéhoto projektu ani so znamymi a uz vobec nie s cudzimi ludmi. Skus pohladat radsej lacnejsi pozemok. Tento sa mi zda fajn: http://www.zoznamrealit.sk/pozemky/pr.... Alebo kupit od niekoho, kto ma velky pozemok, polovicu. Vela stastia!
Odpovedať
Vdaka za rady. Nad tymito moznostami taktiez uvazujem. Samozrejme viem ze vacsinovy nazor bude podobny ako ten Tvoj a tiez ze nenajdem rovnako zmyslajucich ludi za tyzden ale predsa si zatial stojim za svojim a skusam to touto cestou.
Odpovedať
Profilova fotka
@simi510 Ahoj neveš presne , kde sa nachádza ten pozemok?
Odpovedať
@darina2010 vydumanec
Odpovedať
Profilova fotka
@kuracinarez myslela som si, nepôjde tadiaľ dialnica? bola by som nerada, keďže po domčeku túžim 20 rokov, a keď by sa mi sen aj splnil a zničila by ho cesta, tak to by bola smola.
Odpovedať
@darina2010 No ved to,ze pojde tam obchvat.Neviem sice kadial presne,to by sa dalo zistit.Ale na foto su novostavby,tak mozno mali nejake info kadial to pojde a nejak to nezasiahne lokalitu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kuracinarez svokra tam ma záhradku, a už ju teda aj od všetkých odkúpili, má ju posledný rok, takže sa tam určite bude stavať, a tiež by som nebola rada, keby som zo svojej záhrady pozerala na dialnicu, treba to asi poriadne preveriť a popozerať sa aj po iných tiež rozmýšľame, ale nevieme kde, uvažujeme aj nad Malým Šarišom...čo najbližšie k Prešovu
Odpovedať
@darina2010 V Malom Sarisi su celkom drahe pozemky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?