Vyber pozemku - Bernolakovo vs Miloslavov vs Rajka

Profilova fotka
Ahojte, robim si taky prieskum.. Budem rada, ak sa zapoja hlavne ludia, ktori premyslali-premyslaju nad pozemkami, stavaju alebo byvaju v obciach Bernolakovo, Miloslavo alebo Rajka. Ako ste spokojni? Ake su plusy a minusy? Cestujete do BA vlakom? Je to autom naozaj take hrozne? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
My staviame vo Hviezdoslavove, 1 dedina za Miloslavovom... este sme neskusali ist do BA v uplnej spicke, ale udajne cez alzbetin dvor a potom tade okolo strkoviska, je to najrychlejsia cesta v case spicky... ale spoliehame sa skor na vlak...
Odpovedať
Ak je jednym z najdolezitejsich kriterii doprava, tak si to vyskusajte pocas spiciek v pracovnom dni. Poznam takeho, ktoremu cakanie v kolone vyhovuje, pretoze si ma cas vypocut CD. Je to dost subjektivne.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi ake mas kriteria... Bernolakovo aj Miloslavov = katastrofalna doprava, nikdy neodhadnes kolko bude trvat cesta 20minut, hodina a pol?... Raz tak, raz onak. Rajka= super doprava, ale je to iba noclaharen, nie domov. Navyse dovodov preco by som nesiel do Rajky je vela... Z tych troch moznosti ani jedna... A to hovorim z vlastnej skusenosti. Viem, ze tuzba po dome je velka a fin. obmedzene. No skuste este pouvazovat... Niekedy je byt v meste viac ako dom mimo mesta... Ak ste mladi alebo máte deti, zvolte inu lokalitu alebo radsej ostante v meste.
Odpovedať
Z Bernolakova treba v spicke ratat tak 45minut ak je zle pocasie popripade havaria na dialnici tak 1,5 hod . Vlak som skusila len raz no ten bol fajn problem bolo MHD a nasledne cesta domov, avsak ak mas pracu kde mozes skoncit tak aby si stihala vlak domov tak je to riesenie. Samozrejme cesta autom versus vlak MHD vychadza rovnako.
Odpovedať
najlepsie vychadza Benolakovo, ale lepsie je byvat v meste
Odpovedať
@dzejnkaaa ...urcite nie Miloslavov :-D Ked sme sa pred 8 rokmi pristahovali tak to bola jedna zabudnuta dedinka, teraz je to tu ako mravenisko, len sa sem ludia hrnú a hrnú...no ale necudujem sa, sme mimo hlavny tah, nemame tu neprisposobivych a vlak kazdych 30min v spicke je velka vyhoda. ;-) Btw. Býva sa tu velmi dobre.
Odpovedať
@tykat zdravim. prosim vas viete mi povedat ako sa byva na Ceresnovej ulici v Alzbetinom dvore, dole blizko druzstva? Pokial viem, druzstvo je uz zavrete - je to pravda? Ake su plany, ma sa este otvotit alebo sa bude likvidovat? Povazujete to za dobru lokalitu v obci? Dakujem za vsetky informacie emoticon
Odpovedať
@jozouu zdravim :-) ako je to presne s druzstvom to netusim ale na nejake sluby ze nieco bude alebo nebude by som sa velmi nespoliehala, moze sa to zmenit za minutu, v dnesnej dobe bezna vec, ze ano...mozno bude lezat par rokov ladom, mozno si niekto zmysli ze chce dotaciu a zacne tam chovat kozy v pocte 3000ks alebo dojde niekto a za plotom vam vyrastie sidlisko s bytovkami a patricnym ruchom...terajsi stav je taky ze prasiatka tam nie su... co sa tyka Ceresnovej ul. chodime tam do potravin, okolo prijemnej cukrarne ktora je tiez blizko, usti na hlavnu ku kostolu a fontane, je to kludna cast za zastavanou starsou castou...oproti lokalite pri ihrisku ktora je na opacnej strane je tam klud (na ihrisku su stale nejake akcie, hudba, do noci hluk..tam by som byvat nechcela.)...je to mimo hlavnej cesty, rastu tam nove domy...na autobus je to cca 10min. a na vlak cca 17min.peso, vlak je super, v spicke kazdu polhodku, bus chodi pomenej plus zapchy takze rano meska aj 40min. ...mne osobne by tato lokalita vyhovovala. Ak este chcete nieco vediet tak kludne sa pytajte :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?