Vstup z Juhu - ako orientovať obývačku?

Čavte, potreboval by som troska poradiť, prípadne ma nejak nasmerovať 😄 Mám pozemok ale neviem sa rozhodnúť ako mam orientovať obyvacku ci na vychod alebo na zapad. Pozemok je široký asi 19metrov. Páči sa mi projekt KORSO 2 ale tam by som asi vymenil pozíciu kuchyne s obývačkou, plus rozsiryl obyvacku čo vy nato ? Toto je môj pozemok :
Odpovedať
Profilova fotka
Preco si si vybral takto komplikovany projekt. Same odskoky. V mojom pripade je lepsia obyvka na vychod.
Odpovedať
Aká je dĺžka pozemku? Možno by sa tam hodil užší obdĺžnikový dom a vedľa toho terasa a vstup, s tým že garáž bude oddelená - pred domom pri ceste (obr.1). Alebo garáž spojiť s domom a tým by robila súkromie od cesty a tieň v lete z juhu na terasu (obr.2). Rozmery sa dajú upraviť podľa toho čo tam treba. Na druhom obrázku je dom bez garáže cca 9x12m a má WC pri vstupe, hosťovskú, technickú miestnosť, špajzu. Priestor pod schodmi sa dá tiež využiť alebo zmenšiť chodbu, dať užšie schody a zväčšiť obývačku. Možností je celkom dosť.
Odpovedať
@kamilka22381 Ten projekt bude ešte upravený, nebude tam toľko odskokou a kuchyňa bude v zadu a obývačka v predu... akurát sa neviem rozhodnúť na ktorú stranu dám obývačku a na ktorú garáž...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?