Voda na pozemku.

Profilova fotka
Ahoj, chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti v vodou na pozemku. Máme rezervovaný pozemok ale trochu ma znepokojuje, že v jeho spodnom rohu presakuje voda. Vidno to aj na inom type trávy. Je to tam stále mokré. Okolo začala už výstavba a tam problém s vodou nemali. Je možné urobiť drenážny kanál a odviesť vodu? alebo studňu? Prikladám aj fotky. Každá rada dobrá.
Odpovedať
tak vykop jamu a zistíš ako vysoko je spodná voda možno je to nepriepustne podlo žie. ja by som postavil dom na cokli cca 30cm
Odpovedať
Voda je vzdy zlo, nikdy dobre neurobi. Aj keby bola na nepriepustnom podlozi, vaha domu spravi svoje.. Mozes dom izolovat ako len chces, voda si vzdy najde cestu. Nam sa pacil jeden pozemok so stavbou, nieco medI hrubou a holodomom, ale povedali nam, ze je vysoka spodna voda. A tak sme si s manzelom dohodli obhliadku za dazda. Po clenky sme boli na pozemku vo vode, a aj v dome bolo citit vlhkost. Potom sme nasli tiez jeden pri lese a vraveli nam, ze si mame dat hlboke piloty do zeme a ze dom sa nepohne ani o centimeter. Ale pri vode nikdy nevies. Takze za nas, nesli by sme do toho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?