Tip na pozemok blízko mesta Bratislava

Ahojte, uz takmer rok hladam pozemok na stavbu domu v BA. Moje prve kriterium bolo aby bol blizko mesta (Trnavka, Vrakuna, Nove mesto, zaciatok Race). Druhe kriterium je aby to nebola divocina prerobenych zahrad bez chodnikov, osvetlenia a pod. Jednoducho aby to malo kulturu. Tretie kriterium je cena. Som ochotny dat za pozemok do cca 150000€. Rozmerovo od 500m vyssie. Je podla vas tato poziadavka realna alebo sa mam posunut dalej od centra alebo vyssie v cene? Druha moznost je ist trochu dalej. Tu mi je asi najviac sympaticka Zahorska Bystrica. Tych pozemkov tam vsak tiez nie je az tak vela ze by si clovek mohol vyberat. Otazka na zaver znie: Nemate nejaky tip na zaujimavy pozemok ktory este nie je na realitnych serveroch? (tie mam scitane odpredu aj odzadu).
Odpovedať
pajstunskaalej.sk ?
Odpovedať
@igypop my to tiez teraz momntalne riesime.....boli sme kuk aj Zahorsku aj Marianku a popravde nam sa nic nepacilo kedze chceme pozemok pod lesom....mozno by sa ti pacila aj sunny residence, slnecne udolie - to je pajstunska alej - o tej uvazujeme aj my....svaty jur si pozeral?
Odpovedať
Pre mna je podmienka aby to bol okres BA. Borinka je uz too far, aj ked nepochybujem ze je tam krasne. Svaty jur som este nepozeral. Je tam nieco zaujimave?
Odpovedať
@igypop2 Nasli sme tam par zaujimavych veci, ale zas podla mna dochadzanie je omnoho horsie z hentej strany....v limachu je toho kopu na predaj....ale je to dom na dome....nam sa borinka nejako moc zapacila, ma to tam fakt super atmosku a kedze bory sa idu rozsirovat tak.....aj dochadzanie z tej strany je v pohodicke....my pracujeme z domu, tak nam je jedno.....ale tychto mensich pozemkov je fakt vela.....aspon co somnasla, netreba hladat len stavebne.....my hladame od 2000m2 vyssie....ale je to fuska
Odpovedať
150000€ za pozemok je dost, potom kolko bude za dom? milion? potom,ze slovaci su chudobni :-) kamos predava novostavbu vilu na 27 arovom pozemku za cenu maleho domceku a nie a nie ho predat.kazdemu sa vidi velky pozemok.
Odpovedať
@originalx my hladame 20 a viac arov a vobec sa nam to nezda velke, kedze manzel vyrastal na 40arovom pozemku....a tie ceny v okoli ba idu primerne 150e za 2m2....v zahorskej okolo 200....nuz bohuzial bratislava ma zvlastnu "vysokohorsku prirazku".....nechapem z toho,ale nemozeme s tym nic urobit
Odpovedať
@saintovci nechapem co je na tej hline take drahe.vo viedni to uz vychadza lacnejsie..
Odpovedať
@originalx Posli mi prosim do IP link na predaj toho domu.
Odpovedať
@originalx mna sa nepytaj....aj ceny bytov v ba su na porovanie s bytmi v centre viedne....a tiez si poprosim link na tu vilku :)
Odpovedať
Uplna bieda to je. To co je v inzeratoch realitiek je uz davno prec. A pritom to stale tocia ako aktualnu ponuku. 150 za pozemok je dost. Ale ak nechcem ist na na polia smerom na juh, je problem najst cokolvek rozumne :-(
Odpovedať
400 je cena maleho domceka? a cena velkeho domceka je kolko? http://www.topreality.sk/bezkonkurenc...
Odpovedať
Profilova fotka
http://reality.bazos.sk/inzerat/45549... :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
toto su ceny :-) http://reality.bazos.sk/inzerat/46250...
Odpovedať
Ak sa rozhodnete kupit si pozemok Pajstunska Alej, musite si kupit aj cast lesa. Les je vsak chranene prirodne pasmo. Nesmiete si tam postavit plot a uz vobec vyrubat strom.
Odpovedať
a co tak Rusovce?
Odpovedať
Profilova fotka
@igypop Uz si kupil?
Odpovedať
Profilova fotka
Keby niekto mal vedomost, aj my hladame : ) ale cena do 100000e, a nevadi nam prerobena zahrada, len nech su tam IS, plyn nemusi.
Odpovedať
@mitana podla toho na akej strane , my sme kupili 20 arov v pajstunskej,je to pod lesom, z ktoreho vlastnime uplne minimum (nejakych 100m2) a okrem toho ze mame dom postavat v prednej casti,tak mozeme s pozemkom robit co chceme s 20armi...co je celkom dost....na tej druhej strane,mate pravdu....ale s tym su ludia oboznameni
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tak moja skusenost je, ze v ba ( normalna zastavana cast s infrastgukturou) nie zahradky za 150tis nic.....zacina okolo 200tis + tam stoji stary dom na zburanie cca dalsich 15tis na vycistenie pozemku...... A ponuky ziadne, ked sa nieco objavi, do 2 tyzdnov predane...
Odpovedať
i my hladame a stale nic, hladame Ruzinov/zaciatok Vrakune, Nove mesto, no k dispozicii su len zahrady bud Mokran Zahon alebo Zabi majer apod., alebo este Na piesku ci Nove Zahrady, ale tam zase strasi zeleznica ci D1.
Odpovedať
@shmoulinka1 na Vrakunu pozor, tam je kontaminovana spodna voda kvoli skladke gudronov. Tam by som hja teda dom a uz vobec nie zahradu nechcela. http://bratislava.dnes24.sk/toxicke-g...
Odpovedať
Nam sa takto minuly rok podarilo kupit pozemok v BA po asi 3 rokoch intenzivneho hladania. Podmienky sme mali dostupnost MHD, minimalne 6 arov a Bratislava. Stale sme sa orientovali na Lamac a Zahorsku, lebo tam je to krasne, ale kedze tam boli s pozemkami vzdy nejake problemy a nenasli sme to co by sa nam pacilo, pripadne co by sme boli schopni zaplatit, tak sme vyuzili prilezitost kupy pozemku s rozostavanym starym domom, chlievami, mastalou... na zaciatku Vrakune. Ulica je sice trosku rusnejsia, ale pozemok ma tusim okolo 830 m2, uplne vsetky IS a cena bola omnoho nizsia ako je tvoj limit. Dopomohol k tomu fakt, ze vlastnici boli vo velkych dlhoch pred exekuciou, tak sli velmi s cenou dolu. Sice sme minule leto na pozemku makali stale, ale vycistili sme ho, vykosili, vyrubali stare stromy, dali zburat stavby a v sucasnosti je uz v podstate pripraveny. Este ale nemame projekt. Takze odporucam nevzdavat sa, stale hladat, urcite sa nieco pre Vas najde :-). Ak by Vam nevadila ani gated communitiy, tak v Zahorskych sadoch su pozemky pripravene na stavbu :-).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
tip na lacne pozemky v BA...len 490€/m2 :) https://www.ahojbriezky.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?