Sú nejaké obmedzenia na stavbu v zákrute?

Profilova fotka
Ahojte, veľmi by som potrebovala poradit. Mame s manzelom stavebny pozemok na rohu pozemnej komunikacie, teda okolo neho vedie cesta so zakrutou. Chcela by som sa spytat, ci je nejake obmedzenie na stavbu domu - teda kolko metrov od komunikacie stavat ?Moze nam zakruta robit problemy? Vopred dakujem.
Odpovedať
No myslím že si môžete gratulovať, keď tak jeden sleduje správy tak sa v tých zákrutách dá pomerne dobre ryžovať na poistných udalostiach z povinného ručenia...:-)))) Ale nie, vážne, a v čom by mal byť problém. Komunikácie sú plné zákrut a okolo nich stoja tisíce domov. Pokiaľ nestaviate priamo pri hranici komunikácie vás nemusí nič trápiť. Na obecnom úrade vám povedia presne aký odstup pri stavbe budete musieť dodržať aj z hľadiska urbanistického aj s ohľadom na územný plán obce. Tento problém zvládnete ľavou zadnou.
Odpovedať
Profilova fotka
zamotek - velmi pekne dakujem.. ;-) ja som taky zaciatocnik v tychto veciach a dnes sme boli za potencialnymi susedmi a ti nas takto vystrasili..aby sme si nemysleli, ze nam povolia stavbu na zaciatku pozemku ( vraj aj oni museli kvoli zakrute stavat viac metrov od hranice cesty ), ze budeme musiet domcek posunut do jeho stredu a to by sme velmi neradi... :-S este raz dakujem za odpoved.. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?