Stavebny pozemok pri BA

Ahojte, po dlhom hladani pozemku som dospel k zaveru, ze radsej kupim vacsi stavebny pozemok (cca 1600m2 a viac), ktory by som nasledne rozdelil na dva a druhy odpredal. Urcite sa tu medzi vami najde niekto, kto uz nieco taketo riesil. Ako ste pochodili? Nie je to prilis velka utopia? Pripadne by som nemal problem ist s niekym do spolocnej kupy. Dakujem za Vase postrehy Lokality: Senec a okolie, Pezinok, Senkvice, Cifer, ...
Odpovedať
V senkviciach nekupis nic take velke... Bohuzial. Nie kvoli cene ale jednoducho tu nie su pozemky
Odpovedať
@pp88 Keď nájdeš taký veľký na odpredaj, prečo nie? Ale je tam veľa zádrheľov. Napr. po rozdelení oba pozemky musia mať prístup z verejnej komunikácie, musí byť možné napojiť na siete oba pozemky nezávisle a pod. Skôr taký nenájdeš, ako nájdeš. Známy ma tiež nahováral, že kúpi nejaký veľký a potom ho rozdelí. Nič nenašiel, ja som si kúpil sám. Také pozemky ti skôr vyfúkne nejaký developer. Ale môžeš skúsiť hľadať.
Odpovedať
@chrobak7 dakujem za odpoved. Ano to som presne potreboval vediet. Cize problemy: 1) verejna komunikacia (+ osvetlenie asi) 2) IS (cca cena kolko by to stalo) 3) urady? (kataster a vybavovacky) Nakoniec ak by som teda nasiel, ci by sa to aj nepredrazilo a nestalo nevyhodnym
Odpovedať
@pp88 v niektorych lokalitach mozes mat problem, ze vobec ti nepovolia stavat na rozdelenom pozemku /resp pozemok rozdelit mozes, ale maximalne tam postavis RD s dvoma bytovymi jednotkami a pritom mozes skoncit s podruznym meranim medii/. Tie stvrte boli naplanovane na nejaku zataz a tak sa navrhla aj infrastruktura.
Odpovedať
@pp88 Takto dopredu sa nedá povedať, že ak nájdeš taký pozemok, čo bude treba urobiť a kde môžu byť problémy. Je to veľmi individuálne. To je ako keby si sa spýtal, že keď si kúpiš auto, aké môže mať problémy. No predsa akékoľvek. Takisto aj s pozemkom, problémy môžu byť rôzne, závažné ale aj minimálne. Záleží od toho, čo nájdeš a aká je tam situácia. Keď nemáš pozemok, nikto ti nevie povedať, čo by stálo vybudovanie IS. A úrady áno - budú vybavovačky, ale to budú aj keď si nájdeš individuálny stav. pozemok. Takže hľadaj a pozeraj. Ak nájdeš niečo konkrétne, môžeme sa na to konkrétne pozrieť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?