Skúsenosti s firmou TM Inštalprofing s.r.o.

Zdravím má niekto skúsenosti s firmou TM Inštalprofing s.r.o. (Michal Petruš)? Vraj stavajú rodinné domy: Bitarová, Višňové, Mojš. Ďakujem za info. ;-)
Odpovedať
@adrianak92 dobry vecer,tiez by som uvitala keby niekto co to napisal.Chcete aby vam stavali domcek? :-)
Odpovedať
,,mali,,by nam tiez stavat domcek,ale komunikacia sa zacala stracat,tak neviem......ak mozte napiste ako pokracujete vy s touto firmou,ďakujem
Odpovedať
Dobrý večer... my sme na túto firmu natrafili len náhodne a to na bazos.sk - stavba rodinný dom/bungalov v Tepličke nad Váhom /Žilina/. Len sa nám cena zdala nízka, že aj za domček s pozemkom v takej lokalite to spravia do 120 000€. Tak sme sa začali informovať ohľadne toho pozemku, kde nám mali dom postaviť, lenže na stavebnom úrade - Teplička nad Váhom nám bolo povedané, že na danom "našom" pozemku neschvália výstavbu rodinného domu, čiže sme dali ruky od toho preč, ako prísť o zálohu vo výške 5 000€. I keď nás ubezpečovali, že rodinný dom nám tam "určite" postavia.
Odpovedať
:dobry den,tak my tiez v Teplicke chceme domcek.Dali sme zalohu 3.000eciek.Pan Petrus tvrdi ze domcek nam tam postavi.Asi nie sme az taky opatrný ako vy-my sme meboli na stavebnom urade sa informovat.Ale to bude potom pochybenie z ich strany ked sa vystavba konat nebude si myslim,ci sa mylim?Plany na domceky kde by mali stat sme videli,ak boli teda spravne,zatial je to pole,urcite ste chceli na tomto mieste aj vy.Zacinam pochybovat ci nam ten domcek tam bude stat,lebo komunikacia zacala byt velmi slaba,uvidim co bude dalej.Dúfam,ze neprideme o zalohu a odteraz ak nieco podpisat tak az po ked mi to pozrie pravnik.Pre aku firmu ste sa nakoniec rozhodli?
Odpovedať
Este sa opytam on chcel zalohu od vas 5 tisic?u nas mu stacilo 3tisic.
Odpovedať
Dobrý deň...asi presne na tom istom mieste. Zatiaľ je do vedené ako orná pôda, ale podľa pána Petruša sa to bude dať zmeniť na stavebný pozemok - výstavba rodinných domov. Ale keď sme sa informovali na stavebnom úrade, tak nám bolo povedané, že cca pol je orná pôda /kde by sa to ešte dalo zmeniť na stavebný pozemok - najviac 4 rodinné domy - on tvrdil, že plánujú výstavbu 6 rodinných domov/ a cca druhá polovica je rekreačný pozemok /kde určite nepovolia stavbu rodinných domov, že nevie odkiaľ na to prišiel/. Zaujímavé bolo na tom to, že na stavebnom úrade nevedia o žiadnom Petrušovi a ani o ich firme. Vraj je o ten pozemok veľký záujem a sama pani zo stavebného úradu nám povedala, že by do toho nešla. Áno, 5 000€. Na druhom stretnutí nám dal zmluvu, ale zobrali sme si ju domov, aby sa na ňu pozrel právnik /on išiel vraj potom na 2-týždňovú dovolenku - Júl, tak že dáme stretnutie, keď sa vráti, čiže vyplatenie zálohy/ a potom nám to začalo vŕtať v hlave a tak sme si to radšej pozisťovali. U nich je to jednoduché zrušiť spoločnosť a záloha bude fuč. Tak vám teda držím palce, nech to pôjde tým správnym smerom. :-) A mohli by ste ma potom informovať ako to pokračuje? Zatiaľ nemáme firmu, nakoľko toto bola už druhá firma, od ktorej sme dali ruky preč.
Odpovedať
@alla42 Dobrý deň viete sa prosím so mnou dako spojiť sme na tom podobne ako vy a po prečítaní týchto príspevkov som začal pátrať myslím si ,žeby sme sa mali asi stretnúť ,lebo zrejme máme viacero problém.
Odpovedať
My sme tiez zvazovali od tejto firmy dom vo Visnovom ale nikto koho sme sa pytali ich nepoznal ani ich pracu. A to sme sa pytali stavbarov, ktori v okoli Ziliny pracuju dlhe roky tak aj to nas odradilo.
Odpovedať
@dusan176 no vyzerá to tak ,že vyberajú len rezerváciu ,škoda len ,že sme už zaplatili 5000€
Odpovedať
@lukas1313 My sme to nakoniec nepodpísali, čiže sme si zachránili 5000€, ale zaujímavé je, že od alla42 si pýtali zálohu "len" 3000€ a od nás o 2000€ viac. Pritom sa jednalo o ten istý pozemok.
Odpovedať
@dusan176 Presne tak...stavbári z okolia ZA alebo KM nič o takej firme nepočuli, čo sme sa aj my informovali a že podľa nich ani ceny za stavby nesedia.
Odpovedať
@adrianak92 no my máme nastavenú rezerváciu tak ,že peniaze bude musieť vrátiť ,len bolo by dobré keby sa tu našlo viac ľudí ktorý zaplatili
Odpovedať
Článok sa načítava...
Este by som chcel povedať ,že čo sa týka ako ceny za dom tak ,ceny pozemkov tie sú reálne a ceny stavieb ako takých si tiež ,lebo je iné keď si kúpila dom z ponuky ešte nepostaveny a je rozdiel si si kúpiš dom ktorý už stojí tam sú ceny úplne niekde inde.
Odpovedať
A čo sa týka ako rezervačky ako takej a sumy za ňu platenej no či niekto platí viac alebo menej je to v prvom rade o dohode ,ale tiež závisí od veľkosti domu a pozemku resp. celkovej sumy do akej chces ísť.To že niekto zaplatí 3000 a niekto 5000€ to je v poriadku.
Odpovedať
Vidim ze sa tu pridal Lukas a Dusan.My sme vcera svoje ecka dostali.Pan nam ich doniesol domov :-)
Odpovedať
No ono záleží na rezarvacke ak bola dobre urobená tak tak či tak by vám ich musel dat
Odpovedať
A našli ste niečo lepšie ,alebo ako skla.Inak ahoj:)
Odpovedať
Nasa rezervacka?podla pravnika zdrap :-(papiera
Odpovedať
Aha no tak my sme tu rezerváciu riešili s realitní právnikmi takže ju máme osetrenu ,lebo s tou pôvodnou by sme neobstáli nikde a nikdy by som ju nepodpísal.
Odpovedať
A kedy ste mali mať hotový dom ,kupovať pozemok a tak ak sa smiem spýtať?
Odpovedať
Dobry den vsetkym, nakolko je tu rec o firme TM Instalprofing rad by som sa k tomu vyjadril aj ja za firmu. Je tu vela nezodpovedanych otazok napriklad zalohy niekto 5000 eur niekto 3000 eur a verte ci nie, niekto ma len 1000 eur, nie je to o tom ze by sa cena menila je to z dovodu toho ze niekedy zakaznik nema 5000 eur a preto sa vzdy divam kto kolko moze dat zalohu. Cize skor z nasej strany je to ustretovost. Dalsia otazka Teplicka nad Vahom, k tejto teme iba v skratke, ludia ktori mali zalohy na pozemok boli vratene co Vam moze urcite potvrdit pani ktora tu je pod nickkom alla. Ak by boli otazky este k Teplicke kludne mi napiste. Co sa tyka vystavb vo Visnovom, Mojsi a Bitarovej tak prebiehaju. Vseobecne plati kazde katastralne uzemie je specificke a samozrejme aj urady pridelene k tomuto uzemiu. Ak by niekto mal konkretnu otazku kludne sa ozvite na mail. Petrus
Odpovedať
Zdravim vsetkych :-) mozem este raz potvrdit ze ecka ktore sme dali ako zalohu nam pan Petrus doniesol domov.Pravdupovediac radsej by sme chceli domček v Teplicke ako dopadnúť takto.Sen o domčeku sa takto rozplynul.Pri tejto firme bolo super to že dali aj pozemok a nanom aj domček postavia :-) Teplicka je dobra lokalita-blizko do mesta :-) len je tu veľa otázok a vela odpovedi-teda bolo.My sme iné miesto nechceli kde stavaju.Hľadanie pozemku ci domku je dôležité-človek tam bude mozno pokial bude zit.Vám ktorym firma stavia prajem nech mate krásny a kvalitný dom a pekný zivot v nom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dobry den,chcem sa este opytat ,ako to dopadlo? Stoja Vam domceky? Prebiehalo vsetko v poriadku? Ma este niekto nejake skusenosti s tymto developerom? Dakujem za kazdu reakciu.
Odpovedať
Ak sa da ruky prec
Odpovedať
Dobry den Lukas, ak smiem vediet aky ste mali s nami problem. Kedze Vam urcite nestaviame dom. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?