Pristup k pozemku

Ahojte, prosim vas mam zaujem kupot pozemok na vystavbu RD, Avsak upozornili ma z realitky, ze pristup k pozemku je z vedlajsej cesty, Ktora sa nachadza velmi blizko krizovatky.. (z hpavnej cesty k vedlajsej ceste) Mate s tym niekto skusenosti, moze to branit stavebnemu povolenieu? Ktory urad by mi s tym vedel pomoct.. Dakujem za vsetky rady 🤗
Odpovedať
@emka88 okresny urad, odbor dopravy, SSC, NDS a potom podla krajov - krajske spravy ciest. budes potrebovat vyjadrenie od vsetkych + policajti. Na to ti treba dopravny projekt - dobry projektant, to je zaklad uspechu. Bez toho ti nikto nepovie ziadne stanovisko (ani nezavazne).
Odpovedať
Ako napisal marek, potrebujes dolozit od tychto vsetkych, plus projekt inak nevies nic.
Odpovedať
@emka88 pokial ti to vsetky tie urady, ktore tu vypisal Marek schvalia, tak nebude ziadny problem. No moze ti to trvat dlhsie, pokial sa ti to podari vsetko povybavovat. Je fajn, ze ta na to vopred upozornili.
Odpovedať
je to super,. ze to takto vies a mozes si ist obehnut, mozno to bude trosku trvat, ale potom nebudes mat ziadne problemy so stavebnym uradom.
Odpovedať
Dakujem vam velmi pekne, ste zlati 🤗
Odpovedať
Ako citam je toho dost teda 😅 A to mozem urobit projekt ked nie je moje pozemok, nwtusim ako to mam urobit 😟
Odpovedať
@emka88 Projektant nepotrebuje list vlastníctva. Jemu nemusíš dokazovať, že pozemok je tvoj. Jemu na osadenie domu na pozemok stačí kópia z katastrálnej mapy alebo aspoň číslo parcely.
Odpovedať
Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?