Pôžička 30000 EUR ktorá banka ?

Ahojte mam Otazku ideme kupovat nehnuteľnosť a chyba nam cca 30000 EUR. Aké mate skusenosti s bankami , ktorá je najvýhodnejšia pripadne najrýchlejšia do akého casu ste peniazky uz mali? A co bolo potrebné predložiť ? Dakujem za každú odpoved;)
Odpovedať
Naco takato otazka? Vsetko mas na googli a po druhe kazda pozicka je individualna zalezitost lebo kazdy ziadatel splna ine kriteria, ma inu bonitu, byva v inej casti Slovenska, ma inu platovu minulost atd. Staci ist do banky, pripadne aj do viacerych a povedat co chces a oni ti povedia.
Odpovedať
@kattarina1 založ aj tretiu tému
Odpovedať
@kattarina1 najrychlejsia je PSS. Tiez sme potrebovali nizsiu sumu a do 2 tyzdnov od vybavenia boli peniaze na ucte. Do 25tis.bez zalozenia nehnutelnosti,teraz maju vraj lepsie podmienky a bez zalozenia aj pri vyssej sume. No casom som prefinancovala do slsp tam to islo tiez celkom rychlo. Zavisi od prijmu, od zakladanej nehnutelnosti,ale pri nizsich sumach by nemal byt problem v ziadnej banke.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak treba si to len obbehať. Do úvahy sa berie príjem, úspory, počet detí, rodinný stav. Nedá sa to paušalizovať. Samozrejme záleží aj na tom, akú pani stretnete na druhej strane.
Odpovedať
Profilova fotka
@kattarina1 slsp. Mas na krku exekutora? Si na socialnych davkach? Poberas balicky pre znevyhodnenych?? Vsetky odpovede su nie? - tak nemas problem.
Odpovedať
Dakujem vsetkym;) ano pytam sa predbežne tu som v zahraničí tak toho casu na obiehanie nebude vela pre mudrcov ale dakujem za predbežne rady ;)
Odpovedať
financny poradca
Odpovedať
@kattarina1 Skus Tatra banku my mame aj pre mladych na 5rokov a tam je malinky urok.A po 5rokov mozes prefinancovat do inej banky ktora bude mat lepsi urok.Ale to ja neviem aky urok my po tych 5rokov ponuknu.A to je aj vyhoda ze nemusis zhanat blocky alebo dokladovat fotkami my sme sa dohodli ze budeme uver dokladovat kolaudacnym papierom.Lebo vsetko sme robili svojpomoc a ked aj prisli majstri tak som fakturu nechcela lebo by to bolo draksie.Ale aj ked mas fakturu tak neni nikto taky ochotny ze ti hnet pride chybu odstranit.Ale toje to take nase to slovenske podnikanie.A vet neviem ci to uz plati ale aj novomanzelske pozicky by mali uz davat s 1percen urokom.a aj na deti by mali odpisovat 2000e,ale neviem ci to uz plati.Pozistuj si ale nam sa zatial Tatra banka paci a po tych 5rokov si zistim kde ake maju uroky a uvidim ked pridem s papierom ci ju podlezu alebo my daju ties taky mensi urok.Ale to je este dlho my ju mame este ani nie 2roky.
Odpovedať
daj si do googla financny kompas a jedeš... ale momentalne valcuje mbank a primabanka. Každopádne by som to riešil cez nezavísleho fin.poradcu ktorý ti ukáže viacero možnosťi nie len jednu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?