Pozemok v Župčanoch -Vysoke ??

Ahoj.mate niekto skúsenosť s kupou pozemku v Župčanoch v časti Vysoke?
Odpovedať
Fotene je to z toho,ktory sme si vcera rezervovali :-)
Odpovedať
Ktorý presne mate rezervovaný? Rohový.alebo ktorý?
Odpovedať
@matokami my mame zaujem o ten rohovy, na foto vpravo,nie je ho vidieť.
Odpovedať
Som zo zupcian, pozor na tuto lokalitu, elektricky transformator tam mal byt uz dva roky. Na konci zupcian stoja novostavby bez elektriny. Na vrchu vysokej je tiez hotovy montovany dom bez elektriny. Bola by som velmi opatrna, reciam by som urcite neverila.
Odpovedať
Napadlo ma este, pristupova cesta tam je? Je tam uz vjazd na pozemok, ci si ho musite vybavit sami? My tiez staviame dom a aj manzel aj ja sme si urady pobehali dostatocne a uradnicka v obci vravela, ze policia nechcela dat jednemu majitelovi pozemku vo Vasej lokalite vjazd z cesty 3. triedy!!! Po roku a pol to nakoniec dostal. A este jedna vec.pod vasim kopcom je postaveny syto cerveny dom, ktoremu neodoberaju komunalny odpad, vyvazaju si ho sami. Cesta v zime je samozrejme neudrziavana, 4x4 urcite potrebne. Tieto pozemky predava realitka uz vyse 4 rokov a stale este nie su predane, to tiez o niecom svedci... Dajte si hlavne pozor na elektrinu, do celych zupcan treba postavit min 5 trafostanic, otazne je kedy pride na rad ta Vasa, ktora tam uz dva roky mala stat. Bez elektriny sa byvat v dome neda. Vela zdaru vo vybere.
Odpovedať
Tiez si myslim,ze takyto pozemok sa urcite predrazi.Pokial sa nechystate staviat v najblizsej dobe,tak mozno dobra investicia.Realitky casto zavadzaju,ze s prislubom starostu obce sa tam natahaju siete,pristupova cesta atd.Siete si nakoniec zaplati clovek sam a nakoniec je cena niekde uplne inde.Nehovorim,ze to plati u tohto pozemku,ale treba byt opatrny a pozistovat co najviac info,aby ste tam v najblizsich rokoch nesadili iba zemiaky.
Odpovedať
Vieme o tom priamom vjazde na pozemok.je to zatial mimo obce a tak policia to nechce dovolit.Hovoril som so starostom ,všetko je už pripravene,takže je otázka pár dni,že sa to začne. Malo by to trvať 3mesiace. Takbuvidime či sa bude niečo diať a rozhodneme sa. Vďaka
Odpovedať
@deeper no tak na toto by som si dala pozor, u nas su tiež pozemky mimo obce(a pritom nadväzuju na lokalitu rodinných domov už postavených) a vyjazd je na cestu 3 triedy, ludia co tam chcu stavať už rok riešia to povolenie vjazdu na ten pozemok, nakolko vraj existuje novy zakon že cesta 3 triedy nesmie byt obstavana, takže na sluby p. starostu by som sa nespoliehala, aj u nas to tak bolo a nakoniec si vlastnici to museli riesit samy a doteraz to riesia, ak chcu stavať musia pozdlž tej cesty 3triedy vybudovať dalsiu cestu-teda obecnu-teda vstup ku pozemkom bude pri prvom pozemku a vyjazd bude pri poslednom pozemku, naklady na vynatie, geom. plany, darovacie zmluvy obci všetko znašaju vlastnici, Na vasom mieste by som do takého pozemku nešla, my sme tiež uverili slubom starostu že sa bude dat stavat tam kde sme chceli ale realita bola taka že sme 3roky cakali a nikto s tym nevedel pohnut, tak sme boli nuteny riesit iny pozemok a v lete ideme stavať, ale lutujeme tie 3roky cakania
Odpovedať
@luk25 práve preto všetko zvažujeme a nechceme sa unáhliť.
Odpovedať
My sme si rezervovali ten druhy,nie rohovy,vies ze na rohovorm ma byt trafo stanica? zatial sme zaplatili zalohu a doplnili si do zmluvy nejake body,ktore ked sa nedodrzia tak nam vratia peniaze v plnej vyske...napr.na elektrinu sme dali deadline 31.7.2014 lebo vieme.o tom probleme s elektrinou...a na ostatne IS sme dali termin 31.12.2014 s tym ze voda sa bude tlakovat na jar 2015...dali sme si tam takisto doplnit ze sa cena uz nebude navysovat a je konecna...cize je to teraz na nich ako sa k tomu postavia,my sme kryti keby nieco...a domy ktore su tam postavene su vacsinou na predaj,stavala ich pravdepodobne realitka,neviem.ci vsetky...
Odpovedať
@matokami Ano,viem,že tam ma byť trafo. u nás do úvahy pripadá iba tento,nakoľko už máme projekt a tam si ho vieme aj osadiť. Mali sme stavať niekde inde,aj máme stavebné,ale kvôli romošom sme to zavrhli. To iste urobíme aj my,v zmluve to musí byť. Dobre ste to urobili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@deeper Ahoj,pozeram,ze uz mate postavene.Dostal som teraz ponuku na kupu pozemku v tejto casti.Mozte mi prosim dat nejake info o lokalite?El.skrinka je uz vraj na pozemku.Kolko este budete platit za kanalizaciu a vodu,kedze myslim,ze sa budu skladat peniaze clenov OZ Vysoke?dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj.kludne mozem,ale momentalne som pri murovani,takze vecer napisem vsetko.alebo pozrite vysoke.webnode.sk myslim.keby boli otazky,zodpoviem .prava vec je nekupovat od realitky.je tam problem.poviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?