Pozemok v presove

Dobry den, uz zacinam byt mierne zufali, no verim, ze tu mi pomozete. s manzelkou si hadame pozemok Lubotice ideal, Nizna sebastova, tak nieco aspon 600m2, so sietami aby sme mohli zacat tak teraz /jar 2019 stavat. vsetko co som obehal tak 180tis eur a rovno uz s domom ze nikde ziaden volny pozemok, ak by niekto o neaokm pozemku vedel, budem vdacny kedze refresh bazos nehnutelnosti pozemky ma zu bolia prsty :P dakujem
Odpovedať
1
2
@stefan222 Že "zacat tak teraz /jar 2019 stavat..". Si nenapraviteľný optimista. Aj keby si pozemok rovno zajtra kúpil, tak len kým ti urobia projekt a vybavíš si stavebné povolenie, tak je koniec roka. Takže stavať najskôr jar 2020. A s pozemkom ti nepomôžem. Kde nie je, ani čert neberie. Jednoducho nehnuteľnosti sú podpultový tovar všade na SK.
Odpovedať
ano, tak som myslel ze zacat kolotoc teraz a jak 2020 keby sa podarilo ist naplno,
Odpovedať
Si robis srandu, ze v Luboticiach nevies najst volny pozemok?
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan222 pochybujem, ze by si uz teraz zacal, ako pise chrobak najskor jar 2020 a to iba v pripade, ze vsetko pojde ako ma, ale kedze sme na Slovensku, nemas istotu, vacsinou sa to vzdy zdrzi.
Odpovedať
@topfield nerobim, neviem, ak o niecom vies, ps sukromnu spravu. dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@topfield ak najdete v luboticiach 500-700m2, rovinaty s IS a pristupovou cestou do 44 000e ktory by som kupil, 1000e Vam dam na ruku ;-)
Odpovedať
@stan_ prečo by som mal ja niečo hľadať? Tvrdil som snáď niekde že sú pozemky v Luboticiach zadarmo? Ale povedať ze sú v Luboticiach len pozemky s domami za 180 tis. je proste blbosť...
Odpovedať
@topfield neberte to osobne, chcel som tym povedat ze sa stotoznujem s @stefan222, naozaj uz par mesiacov neustale hladam pozemok v Luboticiach a Niznej Sebastovej a naozaj nie je z coho vyberat
Odpovedať
No možno treba zrealnit svoje možnosti... 44 tisíc je na pozemok v Luboticiach malo. To budete ešte dlho hľadať...
Odpovedať
@stan_ Pár mesiacov? :-. Ja som hľadal 15 rokov, kým som našiel ten pravý. ;-( x-)
Odpovedať
@topfield Pri 500m2 88e za stvorak myslim adekvatne
Odpovedať
@stan_ a pri 700m2? Smola je v tom ze nie ty rozhodujes co je adekvátne. Chápeme sa. Ja tam vidím 900m2 podľa tvojich predstáv za vyše 100 litrov... Takto budeš dlho hľadať 😀
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
https://www.mukino.com/nehnutelnost/1...
Odpovedať
@gagysa Co maju len jednu jedinu ponuku aj to bez uvedenia ceny?
Odpovedať
@topfield O tom, co je adekvate rozhoduje ponuka vs. dopyt. To, co je adekvatne, je na dohode kupujuci/predajca. Nie cena (castokrat nastrelena) v inzerate. Kazdopadne ako som pisal vyssie, uz nejaky ten mesiac sledujem vyvoj cien a ten je v danej lokalite cca od 60e po 100e za m2 ( kupna cena, nie inzerovana cena). 88e za m2 je tym padom viac ako priemerna cena. Vzhladom na to sa bavime o adekvatnej/priemernej cene v danej lokalite. To ze ste nasli 900m2 za viac ako 100 000e v inzerate nevypoveda o tom, ze 45 000e za 500m2 je malo. 45 000e za 500m2 je viac ako priemerna cena (80e/m2 vs. 88e/m2) za ktoru sa (realne) predavaju pozemky v danej lokalite.
Odpovedať
Profilova fotka
@kuracinarez treba to preverit, tc tam je...aj ked sa mi to zda nerealne kupit rovinaty pozemok za 44tis, aj s cestou a is v luboticiach
Odpovedať
@stan_ Nechcem ta sklamat ale....Ja sledujem ceny a pozemky niekolko rokov.Nieco som aj kupil,ale mam nejake problemy s pristupovou cestou,takze tiez zhanam v Po nejaky iny poozemok.V Luboticiach bolo v ponuke pred rokom nieco za cenu okolo 100e/m2.Nedavno sa tam nieco objavilo za 42 000/800m2,ale ani som tam nevolal,nieco tam muselo byt zle.Nizna Sebasova ide okolo 100e/m2,aj to nemas siete priamo na pozemku ale pisu,ze v dosahu,co je tiez otazne ci sa na siete bude dat napojit a kolko to bude este stat.Salgovik stoji cca 100e/m2,ale je tam pozemok aj za 160 za meter.Najhorsie na ponuke pozemkov v PO je,ze nieje tu ziadny dev.projekt,kde kupis pozemok s riadnou pristupovou cestou,vsetky IS na pozemku a ides stavat.Vacsina ponuk ma vzdy nejake nedostatky v podobe zlej,resp.nevysporiadanej pristupovej ceste,bez IS,ale idu ta presvedcit ze v pohode sa da napojit kade tade a chcu za to 70az100e.V Po je momentalne velky dopyt a mala ponuka a to dovoluje predajcom dat cenu aj 100e s otaznymi IS a vzdy sa niekto najde kto to aj kupi.Mne sa tiez ceny nepacia,ale asi s tym nenarobime nic.A tie pozemky maju najcastejsie vymeru okolo 700 az 800 m,teda treba ratat s cenou okolo 80 000 .
Odpovedať
@kuracinarez kazdy mozeme mat inu skusenost. Ja osobne som v priebehu dvoch mesiacov odmietol 3 ponuky, 1000m2 za 66e/m2 (pre mna rozsiahly pozemok so starym jednopodlaznym malickym neobyvanym domom na zburanie), cca 650m2 za 61e/m2 a (husto zastavana cast s vyhladom "do okien") a 600m2 za cca 57e/m2 v mne nevyhovujúcej lokalite. Narazam na to, ze ceny na portaloch su vysoke (nastrelene) a realne z vlastnej skusenosti (a skusenosti mojich známych kt. uz byvaju/buduju v Luboticiach a pozemky realne kupili) sa ceny hýbu v relácii ktorú som popisal vyssie. To, ze si dam inzerat ze pozemok predávam za 120e/m2 (a mozno aj par jedincov takyto drahy pozemok kupi) neznamena, ze sa tam vsetky pozemky za takuto sumu predavaju. Ano, predavaju sa pozemky za 120e/m2, ale aj za 100,80,60... (stale sa bavime o pozemkoch s IS a obecnou pristupovou cestou alebo spolupodielom na pristupovej ceste). Samozrejme taketo ponuky sa nedostanu na realitné portály ale posúvajú sa slovne (a idu ako teple rozky). Chcel by som to tým pádom uzavriet ze na realitných portáloch takéto "lacné" pozemky nenájdete, lebo "kazdy" pozná niekoho vo svojom okolí kto by si chcel postavit dom alebo hladá pozemok...ved viete co tým chcem povedat. Prajem teda kazdému, nech nájde to, co hlada :-)
Odpovedať
@stan_ ked mozem kludne do spravy, kontakt pekne prosim. ja si z tych troch isto jeden vyberiem:) som uz mieren zufaly. s manzelkou nam staci 500m2 a kludne vezmeme aj 900m2 no strop mame 65tis €. ide nam o asfalt,siete a blizskost peso do zakladnej skoly. velmi pekne dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@stan_ tiež by ma zaujímali ponuky, kde presne sa nachádzali? Ďakujem
Odpovedať
Vsetci hladate pozemky v Luboticiach,alebo ste boli pozriet aj niekde inde?Ja mam zaujem napr.o Sidlovec.Neviete o niecom na Sidlovci?
Odpovedať
@stefan222 Ahoj,zohnal si nieco vhodne na stavbu?
Odpovedať
@kuracinarez ahoj nic. hladam aj niznu sebastovu/lubotice ale nie smer fintice. ale vsade stretavam prazdne pozemky, co rosicia drzia detom a tie deti tam tak ci tak nebudu byvat. ale denne 2* pozeram bazos a aj sa vozim a otravujem domacich ci nevedia o niecom. ale napr som ltvoreny moznosti ak by sa nasiel velky pozemok, ze vziat to na polovicu s niekym alebo 3ja sa zlozime na neaky pozemok. co ty na to?
Odpovedať
@stefan222 Nižná Šebastová je taká rozsiahla, že by si musel postaviť v Pánskej záhrade, aby mali deti blízko do školy :-) Nie je ďaleko čas, keď nebudú brať do ZŠ deti tu bývajúce, nakoľko škola nemá kapacitu. Rovnako je to so škôlkami. V mojom okolí sa nedávno predalo viac starších domov, kúpili mladé rodiny, zrekonštruovali, už aj bývajú. Možno aj toto je cesta. Zabývaná štvrť, máš prípojky, cesty, chodníky, stromy, trávu. Na rekoštrukciu máš času, koľko sám chceš. Jeden je ešte nepredaný, kocka, na rovnom pozemku. Ceny domov tak rýchlo nerastú, ako ceny pozemkov. Pouvažuj, prerátaj.
Odpovedať
Profilova fotka
Poznám ten stav. Nám takto ušli tri pozemky, jeden pred nosom Ľubotice, ďalší nás oklamal pán z realitky na Šidlovci, tak sme zakotvili v Malom Šariši.. je tam MHD, doprava v pohode, blízko Po, dokončia obchvat tak to bude ešte lepšie.. úprimne, platiť o pár desiatok tisíc eur viac za to aby som bol blízko Sekčova a ďaleko od Sabinovskej mi príde prehnané. Ak by si chcel, na našej ulici je jeden pozemok voľný ešte, cca 900m2 a je tuším za 45tis. Kanalizácia, voda, ele, optika.. veľmi ten pozemok neponúkam nikomu, ma nebaví už stále niekoho presviedčať že je to dobrá lokalita :-)
Odpovedať
@stefan222 Ja skor hladam nieco na sidlisku III,Rurky,Sidlovec,alebo Vydumanec.Videl si na Bazosi Nizna Sebastova 967m2 za 75e?Ale neviem aka je to ulica. @quintes Mozem sa opytat na ktorej ulici to je?Vdaka.
Odpovedať
@quintes Aha uz viem kde to je pozrel som tvoj album.
Odpovedať
Profilova fotka
@kuracinarez :-D
Odpovedať
@kuracinarez ten za 75€/m2 je na hranici s finticami za zel tratou. sikmy, nic moc. @oli18 prosim ta aka kocka?mozem link donspravy ked tak prosim. @quintes bol.som pozriet maly saris a ked som videl tu osadu tak som sa hned otocil. ale chapem zas ze niekomu to nevadi a je spokojny. my sme si povedali lubotice/nizna sebastova a ak nie tak ostavam v byte radsej. je to mensie zlo ako kupit inde pozenok a nadavat potom. radsej budem fakt v byte , kde nam je pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan222 Osadu???? V Malom Šariši??? Asi si bol niekde inde.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?