Pozemok u svokrovcov v zahrade

Chcem Vas poprosit o Vas nazor. Mame moznost postavit domcek na zahrade u svokrovcov. Pozemok ma vlastnu pristupovu cestu. Ide o to ze manzel sa boji, ze rodicia tam budu vareni,peceni, ze nebude ziadne sukromie. Ist do toho, ci nie? Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima Ja to mam rovnako, ako aj kolega. Ocenis to ked budete mat, pripadne mate male deti ... mozu zavarovat :) Ja tam mam nastastie taky vacsi svah, tak sa im tam moc chodit nechce. Vsetko je len o vztahoch. Ak sa rozumne dohodnete, urcite by Vas nemali obtazovat. Ale u kazdeho je to asi ine.
Odpovedať
S detmi to je pravda, ale je tam aj obava ci sa nebudu prilis starat kam ides, na co zasa, a takpodobne.
Odpovedať
@mirasima samozrejme ze sa budu... vlastny syn s nimi nechce byt a ty ako nevesta "zvazujes" ??? Neblazni a maj rozum.
Odpovedať
@mirasima uz dávnejšie tu bola taká téma, skús pohľadať. 99 percent ti povie že nie. Ja ti vravím, že tiež NIE. Žiadna vzdialenosť nieje taká veľká, aby si sa vzdialila od svokrovcov.... čím ďalej a najlepšie z okresu, ak nie z kraja atď....
Odpovedať
Profilova fotka
Keby Vas rodicia poculi :) (ale nie) Ked su rozumni, tak im staci dohovorit ... :D Zalezi na vztahoch a tie su dost komplikovane. Poznam ludi, co byvaju v jednom dome,len na inom podlazi a nemaju problem.
Odpovedať
Ale ak vam takto kecaju do zivota, tak najrozumnejsie bude to utat hned - mama tato sme svojpravni, dospeli, zodpovedni, zarabame si na seba, tak dakujem ze sa zaujimate, ale my si to uz poriesime. Ale mam taku svokru, kde toto nehrozi a plati pokazena platna dokoliecka -lebo takto to my chceme. A za seba tiez hovorim nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirasima my ideme stavať, ale na pozemku mojich rodičov. Je to mierny svah, rodičia sú dole, my budeme na kopci. Ale pozemok má 4800 m2.Aj my budeme mať vlastnú cestu, rodičia majú v podstate tiež inú ulicu.pozemok máme rozdelený aj plotom ( to hlavne kvôli našim sliepkam a psovi). ale ked manžel nechce, tak skúste zvážiť aj iné riešenie, my sme sa zhodli s mužom rovnako kladne
Odpovedať
My by sme tiez mali svoju cestu, dvor, ale muz sa aj tak obava,ja byvsom do toho sla, ked si predstavim ze mozem mat domcek a nie byt, hadam by sme to zvladli. No neviem ci presvedcim muza.
Odpovedať
Ked ti bude chceť svokra hovoriť do života tak to bude robiť hoci aj z austrálie a ak je normálna tak môže byť kludne aj v záhrade. My sme bývali so svokrovacmi na druhom konci mesta a teraz sme im našli pozemok možno 200 m od nás. Nemyslím že by to vadilo. Je to len na vas ako fungujete v rodine.
Odpovedať
to sú také rady... chod preč neber...., no tak si kup pozemok... daj 40 - 50 - 60 000€ za pozemok a mas pokoj... mozes brat úver na stavbu tu dáme plot... tým Vás ochránime.. tato mama ked k nám príde návšteva nebudu na Vás čumet... jednoduchá vec a už máš plot a pokoj... kedykolvek k nám môžete prísť... povieš im, že sú u teba vítaní, ale postavíš medzi Vami plot... dalšia vec...: strážia stavebný materiál...., varujú deti.. jak dobre ked prídeš z roboty a dá sa najest... ako všetko je vecou dohody... ešte ma nikto nepresvedčil, že svokrovci a rodičia to myslia zle...: poznám jednu čo bola až tak múdra, že toho svokra nepočúvala ani za mak, on neví, on tomu nerozumí, on je starý on kibicuje...., ked im došli penáze bol to ten starý svokor čo nič nevie, ničomu nerozumí, bol to on čo im dokončil strechu nad hlavou.. ked všetky zdroje vyschli, ked im tieklo do bot, ked sa mu smali a nemali ho za nič, ked sa na nich mohol vysrat bol to on čo im pomohol, aj napriek tomu, že si kúpili v čase stavby auto za dobrú cenu, lebo šak dobrá kúpa... kde je auto dnes...??? šak malo len dva roky... je to v ludoch
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?