Pozemok - Šenkvice - kúpa

Profilova fotka
Pekný deň všetkým. Mám záujem kúpiť pozemok v Šenkviciach, ale určite by som to nechcela niekde na okraji obce, kedže plánujem využívať vlakovú stanicu. Myslíte, že je možnosť niečo v rámci centra? Ak áno, máte tip? Prípadne viete povedať, ako je to s dochádzaním autom? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Priamo v dedine-centrum to je uz problem, iba ak tak stary dom a zburat. Su tam aj nejake co som pozeral akoze zahrady, ale po pokeci so znamimi ake mali potom problemi so sietami ktore tam ani neboli by som do toho asi nesiel. My sme nakoniec kupili v novej lokalite smer PK, peso na stanicu do 15 min aj ked sa to zda ze je to mimo ale nie je. Ak budes mat zaujem, daj vediet, dam Ti cislo priamo na majitela a usetris znacny peniaz ... nas prehovoril krasny vyhlad na karpaty s mestom modra a z opacnej strane cele senkvice :-) Zopar foto mam v albume ...
Odpovedať
Profilova fotka
Autom sa da bud na Blatne a potom pripoj na dialnicu alebo cez PK a Svaty Jur do Race. Pracujem na trnavke a v rannych spickach som v praci autom max. do 40 min. Cenovo prejazdim cca 80,- Eur mesacne.
Odpovedať
@pksoo Dobrý večer, chcem sa opýtať či by si mi nemohol dať tiež číslo na majiteľa a či to nie je náhodou číslo, ktoré tam majú vo veľkom na tom "caravane" pri pozemkoch. A ak to nie je tajomstvo, čo Ťa stál pozemok. Zvažujem kúpu pozemku v Šenkviciach buď na Trlinskej alebo stráň Sv. Urbana II smerom na Vištuk.
Odpovedať
Profilova fotka
@jancaba ako je spominane uz vyssie, v centre dediny jedine stary dom na zburanie.. idealne su pozemky v okoli Trlinskej a je to tych 15-20 min pesi na stanicu - super prechadzka a je to relativne blizko aj do obchodov, 20 min na postu, lekarne a pod. Uzasnou vyhodou Senkvic je vlak, je fakt super, za 20 min je clovek v BA (byvali sme 2 roky v centre BA, ale klud Senkvic a super dochadzanie si nevieme vynachvalit..). Mesiac sme dochadzali do prace v centre autom, a tiez to nebolo hrozne (zapchy vacsinou boli az v BA), vacsinou do tych 45 min. Prajem uspesne hladanie pozemku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mairo Poslal som do sukromnej posty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pksoo ahoj :) môžem poprosiť to číslo a prípadne aj cenu pozemku,čo vás vyšla ? Dík moc
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat ďakujem za povzbudenie ;) dúfam,že sa to podarí.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Jasan, posielam do sukromnej posty ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Chcela by som ozivit tuto diskusiu a opytat sa na skusenosti s jednanim u developera pri kupe pozemku v strani sv. urbana. ci tam bol nejaky problem pri kupe, na co si davat pozor, ci je to bez komplikacii vynat ornu podu, ci sa Vam podarilo vyjednat nejaku zlavu pripadne ine informacie ak mate. Dakujem
Odpovedať
@pksoo Dobry den, chcela by som vas aj ja poprosit o cislo na majitela. Mame zaujem o pozemok v tej lokalite. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte ... chcela by som trosku ozivit tuto temu ... koncom augusta by sme sa mali stahovat do Senkvic, dom staviame na zaciatku Senkvic od Pezinka ... ako ste spokojni s byvanim? susedmi? lokalitou? Kedze budeme "novi", nepozname nikoho, budeme zacinat, ako sa povie "od piky"..nove prostredie, nove bydlisko, novi ludia, novy chod zivota :) ...Je tu niekto, kto je tiez "novy" dostahovany v tejto lokalite a nepozna nikoho? dakujem
Odpovedať
ahojte, nevie niekto o stavebnom pozemku na predaj ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lucitomki az teraz som si vsimol Vas prispevok, no sme susedia, sme tu jeden a pol roka a sme nad mieru spokojny. Pozeram ze ste zo stupavy, neviem ci sa uz aj nepozname :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@skrabi Problem je to aktualne, viem ze viacery co poznam uz zhanali a nezohnali.
Odpovedať
Profilova fotka
@pksoo mozno sem tam sme sa videli ... ja vsak chodim velmi malinko do senkvic (zatial) ..neviem identifikovat teda o koho ide :) .... najskor manzela asi poznate, ten tam uz naokolo tusim vsetkych pozna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@skrabi na zaciatku Senkvic (od Pezinka), tam sa buduje nova ulica, ale netusim, ci su uz tieto "buduce" pozemky rozpredane alebo este "len" budu v ponuke...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucitomki Asi to tak bude, mame spolucnu znamu, moju sesterku Veroniku, manzel sa vola Stanislav, ze ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucitomki @skrabi Pokial viem, budu na predaj az buduci rok niekedy na jesen. Myslim ze sa daju iba rezervovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@skrabi Servus, ak netrvas na projekte Trlinska, viem ze je este volnych 8 pozemkov na ulici A. Behunka a jeden postavany bungalov v stave holodomu. Kontakt je cez spoločnosť http://rbw.sk/senkvice/index.html Oni ale nepredavaju len cisto pozemok ale postavia bud jeden z troch variantov alebo navrhnu individualny projekt ktory potom postavia. My s nimi akurat finisujeme a z nasej skusenosti mozeme odporucit.
Odpovedať
Profilova fotka
@skrabi Plus ma este napadlo, ze je jeden volny aj cez hlavneho developera - spolocnost ATOPS, tu je ale problem s ochrannym pasmom VTL plynovodu ktore cez ten pozemok ide....
Odpovedať
@fega Ked sa smiem spytat, nad ktorou parcelou od zaciatku ulice premyslate? Mozno budeme navrchu susedia. My uz veselo staviame :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nucka No my už pomaly dokončujeme ;-) keď pozrieš fotoblog, my sme druhý od spodu (sú tam dva dispozične rovnaké) s nedokončeným plotom. Vy ste teda na ľavej strane pri pohľade hore ulicou?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte Senkvicania, chcela by som vas poprosit o radu...mame zaujem o kupu pozemku v Senkviciach. Privatne pozemky sme zatial ziadne vyhovujuce nenasli:(. Neviete mi niekto poradit, ci nebudu tento rok na predaj predpripravene pozemky s IS? Dakujem pekne za info.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuna77 Stavia sa pri nas dalsia ulica - projekt sa myslim vola Pezinska 2, ale nevuem ci to budu uz tento rok predávať. Zatial myslim ze maju vodu, kanalizaciu a cakaju na elektrinu. Cesty tiez este nie su.
Odpovedať
Ahoj,dakujem,dnes sme sa tam boli pozriet :-)
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa spytat na tu lokalitu v Senkviciach na kopci - viete mi povedat aka je tam najblizsia ulica a ako daleko je to do zakladnej skoly? Co sa tyka spicky v BA tak hrozi aj o 6:00 - 6:30? Planujem pracovat v AT v okoli Kittsee - Bruck an der Leitha a hladame obec blizko BA, ktorá ma dobru obciansku vybavenost a nie je v nej kopec neprisposobivych. Za kazdu info budem vdacna.
Odpovedať
@adnylinka to je do Kittsee autom prilis daleko, jedine vlakmi. Hladaj na druhej strane Dunaja, ceny su velmi vysoke, ale perspektiva ovela lepsia. Rajka by tiez vyzerala vabivo, ale byvanie v cudzine by som neriskoval, hranice sa mozu zavriet kedykolbek nastane problem s migrantmi. Ak je praca v AT dlhodoba, ist byvat tam.
Odpovedať
@peto99 ano zvazujeme aj AT ale na zaciatok len podnajom, neskor mozno stavat, co sa mojej prace tyka tak by som cestovala len 3-4x do tyzdna a tak hodina autom je ok :-D
Odpovedať
@adnylinka Ak nevadi vzdialenost, Senkvice su dobra volba - slusna vybavenost a vlak. Ale podla mna Ti bude cestovanie vadit, prejazd krizom cez BA sa najblizsie roky dramaticky zhorsi, a po dostavbe obchvatu je otazny efekt. Velky problem je aj prejazd PK, ja som sa kvoli doprave a hustote premavky odstahoval. Zo Senkvic sa vsak da jazdit na Blatne. Pozemky na kopci vyzeraju velmi pekne, a kedze vyber dobrych pozemkov v okoli je velmi maly, stoji to za vaznu uvahu. Senkvice su vsak skor pre ludi, ktori pocitaju v buducnosti s vlakom, vratane dopravy deti. Ostatna doprava je slaba, a autom na denne dochadzanie pridaleko.
Odpovedať
@peto99 dakujem za info, som rada ze je tu kopec diskusii. Nemame vela casu na rozhodnutie a tak mi kazda info cenna
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?