Pozemok od Luisa real Miloslavov, Podunajské Biskupice

Ahojte, hľadáme vlastníkov pozemkov v Miloslavove, ktorí kúpili pozemok od Luisa real. My sme kupovali pozemok od nich v Biskupiciach, a máme s nimi veľké problémy. Majchráková nás oklamala, nedodržali termíny na výstavbu IS-za ktoré sme im zaplatili, a teraz aby sme od nich nemohli vymáhať zmluvné pokuty, zastavili stavbu IS a vydierajú nás, že ich nedokončia, kým im nepodpíšeme dodatky k zmluve- že pokuty nebudeme vymáhať. Nás by len zaujímalo, či aj v Miloslavove majú vlastníci podobné problémy, alebo zmluvu dodržali. Ďakujem!
Odpovedať
@ba1 My sme kúpili v Alžbetinom dvore a zatiaľ stavajú dokonca v predstihu. Pomaly končia a termín na kolaudáciu je až koniec augusta.
Odpovedať
@ejuska2586 no nam ju vybetonovali, ale je to jedna velka katastrofa, cestu nebrúsili len ju zaliali hustým betonom, luisa real nechcela zaplatit za brusenie betonu /hlavna vec , že my sme im za všetko zaplatili pred dvomi rokmi/, ktorý je nekvalitný, so štrkovými hniezdami, prasklinami cez celu cestu, ktore opravuju uz mesiac zivicou. Odkázali nám, že povrch je konečný, a tak nám cestu aj odovzdajú...som zvedavá, či tá cesta prejde vobec kolaudáciou...toto je vizitka konateliek Luisa real, môžu si dať fotky našej cesty medzi svoje referencie, dúfam že sa už nikdy nebudu hrat na developerky, lebo nato nemaju...kolaudaciou samozrejme meškajú...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, chcela by som teda dokončiť skúsenosti s Luisa real, po novom Lujsa real, alebo reality Miloslavov, s pani Paštrnákovou a Majchrákovou. Vidím, že vo veľkom predavaju ďalší projekt v Miloslavove, dokonca sú znova aj developermi. Naša ulica v Podunajských Biskupiciach dopadla katastrofalne, aj kvalitou aj finančne. Všetci sme im zaplatili za siete dopredu, zaliali cestu obyčajným betónom, ktorý popraskal už o pár dní, a aby nám nemuseli platiť penále za omeškanie diela- viac ako rok, cez české firmy/biely kon/ predali a zrušili firmu Luisa real. Všetko bolo na nich napísané, kolaudáciu ulice nedokončili, museli sme platiť právničku, ktorá kolaudáciu ulice dotiahla do konca, až potom vyplávali na povrch skutočnosti, že napr. dve dámy nezaplatili stavebným firmám, a nechali všade len dlžoby. Právničke sa podarilo skolaudovať cestu, a tým aj naše domy po štyroch rokoch, ale problémy máme dodnes. Nefunguje verejné osvetlenie na ulici, za novú stanicu máme znovu zaplatiť, a nevieme odovzdať cestu magistrátu kvoli stále pretrvávajúcim problémom, ktoré tu Luisa real zanechala. Ako vidím , dve dámy bez problémov podnikajú ďalej pod novým názvom Lujsa real a reality Miloslavov. Takto to na Slovensku funguje. Zoberiem peniaze, dobre zarobím, nedokončím a zruším firmu. A klientovi zostanú len oči pre plač, nič nezmôže, lebo zákon je na ich strane. Za IS sme im v roku 2015 zaplatili všetci 16000-18000 eur, bolo tam 16 x 5á pozemkov, plus opačná strana.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?