Pozemok bez inzinierskych sieti. Kupit?

Prosim vas, poradite? mame zaujem kupit pozemok bez inzinierskych sieti. Posledne odberne miesta su cca 50 m od pozemku. Kolko by cca vychadzalo dotiahnut plyn, vodu a elektrinu? dakujem
Odpovedať
napíš ? stojí m2 pozemku,celková cena je? e?
Odpovedať
od niekoľko tisíc až po koľko ste ochotní zaplatiť. Najprv si zistite či je k pozemku prístupová cesta. Lebo bez nej si môžete na tom pozemku natiahnuť akurát šnúru na prádlo ak tam zoskočíte s padákom. Ak neviete čo je prístupová cesta, radim obrátiť sa na právnika.
Odpovedať
Ahoj, je to na zvazenie tak ako pisu diskutujuci vyssie zalezi na cene pozemku v porovnani s cenami pozemkov v danej lokalite so vsetkymi IS. Dalej by som rozmyslal ci naozaj potrebujes vsetky IS ktore si uviedla. Plyn, voda aj elektrina. Vzdy sa da najst aj nejaka aletrnativa a zavisi na tebe co je dolezite. Mne by napr. nevadilo ak by na pozemku nebol plyn, ani by som ho netahal a riesil vykurovanie inym sposobom. napr. elektricky kotol, pripadne tepelne cerpadlo. Ale urcite by som na pozemku chcel mat vodovod a kanalizaciu. Aj kanalizacia sa da riesit cistickou, mne osobne sa ale toto riesenie nepaci, niekomu inemu moze vyhovovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyno niekedy nie je iná možnosť, len ČOV, je s tým viac práce samozrejme ale dá sa. @lilinka156 na plyn radšej zabudni, vyriešte to elektrikou, ale najprv zájdi na distribučnú, či majú pre vás kapacitu... Voda - studňa, alebo doviesť verejnú. Horšie je, že potrebuješ aj cestu, bez toho nedostaneš stavebné povolenie a to sú zase iné náklady. /nepíšeš, či cesta k vám vedie alebo je vzdialená tých 50m/
Odpovedať
Profilova fotka
idealne je napr. nakreslit to a hodit sem obrazok, kde je pozemok, kde su siete a ake siete su tam, kde je cesta ... + tuto otazklu daj zmazat a sprav novu temu a daj diskusiu, nech sa moze rozvinut debata a viacnasobne odpovede ... 50m zasa nie je tak vela, len co je medzi vami a poslednym odbernym miestom? dalsi pozemok?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?