Pozemok 14,6x70m

Ahojte .... co hovorite na takomto pozemku stavat dom napriklad eko104 . Hlavne kvoli tej sirke pozemku. Chceli by sme v predu garaz a za garazou dom. Dom siroky 10m ? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
@martin272 pokial dovolia urady preco nie ;)
Odpovedať
@dominik_boksansky Sused nam to predava on povedal ze podpise 1 meter od jeho pozemku. On nema problem. Len ci urady... len ide o nazor dom siroky 10 metrov. Slo by to ?
Odpovedať
@martin272 prever na urade. Zalezi od situacie nebudu okna blizko inej stavby? Dom je na svahu? Nie su okolo vysoke domy? Pristup vacsieho auta do zahrady? , atd. ... Treba zvazit podla konkretnej situacie vseobecne sa to povedat neda.
Odpovedať
@dominik_boksansky No jeho aj ten kupujuci pozemok je rovinaty ... vedla pozemku nie je ziadny dom. Susedov dom od pozemku je vzdialeny asi 10 metrov.
Odpovedať
@martin272 ked sa to da a nebudu problemy preco nie ... pozemok je super dlhy da sa tam spravit vselico.
Odpovedať
@dominik_boksansky Dakujem za nazor ! :)
Odpovedať
My tiež rozmýšľame nad pozemkom cca 14x60m .. Úzke domy sa mi páčia, mam aj album v profile s úzkymi domami.. Manžel veľmi nechce ten pozemok lebo je úzky, ale je veľký a nie tak dráhy, tak vahame
Odpovedať
@martin272 Ahoj, ja by som si v tvojom pripade vytlacila mapu z katastra a nakreslila obdlznik velky ako planovany dom. Tam uvidis, ako daleko su ostatne stavby, mozte si nakreslit, ci budete planovat nieco vedla domu, vysadbu, nejake drobne stavby, skladovat drevo, hocico a zistite aky pocit budete mat z toho priestoru vedla domu. To ci vam to urady dovolia, nezalezi len od toho, ci vam da sused papier. Minimalna vzdialenost dvoch domov su 4metre, pokial nemaju protilahle steny okna z obytnych casti - ak maju, tak 7m. V niektorych oblastiach, kde boli davno pozemky rozparcelovane na velmi uzke, moze stavebny urad uplatnit vynimku pre stavbu v stiesnenych podmienkach. Moji rodicia tak napr. stavali 6m siroky dom na 9,5 m sirokom pozemku. Je to ale podla mna extrem a uz je problem s niecim sirsim prejst vedla domu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
na 14m pozemok by som urcite dal nejaky dom so sirkou 8m, je ich dobludu a naozaj pekne ... ak ti sused povoli 1m od hranice, budes mat na 2.strane domu krasny priestor na garaz a tym padom by nebol garaz pred domom, ale vedla neho ...
Odpovedať
Profilova fotka
@martin272 Ahoj, ja mam 7,5 x 18,5 a neni problem. Sirka pozemku 12m. V strede je dvojposchodovy 7,5 x 10. Garaz mam pred domom, ale autom sa pohodlne dostanem povedla domu az ku dveram :) Co sa tyka susedov, vsetko je na dohodu so susedmi. Ak Ti to podpisu, nemas co riesit. Len stavebnu ciaru - ak v danje lokalite uz existuje. J
Odpovedať
Dakujeem ludia. Len som chcel pocut nazor ostatnych. Dom bude projektovat sesternica. Majitel co predal pozemok je nas buduci sused. Uvidime co navrhneme ale poschodovy nechceme.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?