Pozemky Vrbové

Kedze uz pomaly rozmyslam nad domom, rozhliadam sa po pozemkoch. Momentálne uvazujem aj nad tym odist dalej od BA. Zaujal ma tento projekt http://www.sipkovec-vrbove.sk/uvod je niekto kto byva priamo vo Vrbovom alebo okoli? V okoli Myjavy sa pohybujem castejsie a paci sa mi tam. Zaujima ma ale nazor niekoho, kto tam byva trvale :-) Co si myslite o tomto projekte? mala by som zaujem o ten najvacsi pozemok, pripadne druhy najvacsi. (c. 14 alebo 15) Neviem ktory by bol lepsi ohladom svetovych stran. Co vsetko treba prejst s developerom? Stavat sa este nechystam, cca o 2 roky.
Odpovedať
1
2
Vo Vrbovom mám rodinu a pár známych ... Otázka je, čo ťa k tejto lokalite privádza ... Z textu som pochopil, že si z BA, resp. z blízkeho okolia. Otázkou je, že keď sa chceš odsťahovať ďalej - prečo Vrbové ? Je to cca 100 KM od BA, dopravná dostupnosť nie je úplne ideálna a po trase z BA na tento smer máš viacero lokalít, ktoré sú bližšie k BA a majú dokonca ešte o niečo lacnejšie pozemky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla za takú cenu máš pri Myjave oveľa väčší pozemok ako 740m2 napr. za tie peniaze by ti vyšiel aj tento http://www.topreality.sk/century-21-r...
Odpovedať
@lubk0 nemusi to byt priamo vrbove, ale okolie sa mi paci. Pracovat viem aj z domu, cize do BA nepotrebujem pravidelne chodit. je to zatial len taky nastrel, ale cez vrbove chodim celkom pravidelne, tak asi preto :-) som priamo z BA, ale cim som starsia, mi tu zacina vadit ten zhon, aj ked byvam v kludnej lokalite. dom je dom. ak najdem lacnejsie, nebudem proti :-) @puxo zaujimave, ale radsej niekde v meste, alebo pri vacsom meste. koli skolam, obchodom, pripadne podnikanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla ten pozemok je 4km od Myjavy...
Odpovedať
@puxo ale 5000m2 je moc :-S a skor sa orientujem smer dialnica, t.j piestany, atd. 5 KM od myjavy v rudniku mame chalupu, aj s velkou zahradou, takze pozemok pre dom hladam trosku dalej. p.s inak pekny dom aj s vyhladom mas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla Vrbove je fajn lokalita...s plnou občianskou vybavenosťou....s blízkosťou Piešťan....akurát že pozemky su v PN a okolí neprimerane drahe:-( a tento projekt mi príde dom na dome...vo Vrbovom už jedna podobna lokalita je....z bungalovov.... ja by som radšej stavala sama,so svojimi rozhodnutiami,svojim projektom a nie sa spoliehať na developera :-p
Odpovedať
@manilla ceny pozemkov v linku, ktory si poslala su absolutne uletene, mam pozemok kusok od Vrboveho a za hentake peniaze sa v tej lokalite kupuju pozemky s uplne inou vymerou.
Odpovedať
vybrone pozemky blizsie k piestanom su teraz Velke orviste...poslednych 5. a borovce...este len zacinaju. lebo vrbove je diera s neschopnym primatorom na čele (sorry musel som, sam som sa odtial odstahoval, stav.urad uplne nanič, len prekážky robia). v principe radšej kup nieečo kde je hotova PRISTUPOVA CESTA az k pozemku a inzinierske siete natahane. lebo ked v sipkovci kupis teraz, tak budes este 4 roky kukať na stavbarov na sused.pozemkoch, prašnosť, hluk a pod.
Odpovedať
Môj názor - @manilla bol som tam pozerať a mne sa to páči ...je to na miernom kopci bude tam pekný výhľad.... na ak by som mal ja peniaze tak ma to zaujíma... v okolí 15km tu neni nič lepšie , zaujímavejšie ....Bývam zatiaľ hneď vedľa v obci. Čo sa týka škôl , obchodov a rôznych kultúrnych možností Vrbové super. Myjava je už pre nás z nášho pohľadu zapadákov aj so senicou. Vrbové - kúsok diaľnica , pekné kupeľné mesto Piešťany. Môj názor je že bývať v novej lokalite a okolo pekné nové domčeky je to najlepšie, teda najkrajšie. Ja kôli cene som postavil ešte dalej medzi Pn a Novým mestom nad váhom medzi peknými novostavbami a pri lese :) @pssclient Veľké Orvište ? tak ja by som 100metrov od diaľnice nechcel bývať a na takej rovine ...bleee
Odpovedať
@leilak1 vdaka. ked budem mat volno, pojdem tam pozriet aj osobne. financne to nieje najlepsie, ale oproti cenam tu v BA.... :-p dedinu by som velmi nechcela, skor male mestecko. preto som zvolila radsej vrbove. je jasne ze ceny v dedinach su nizsie.
Odpovedať
@manilla Tam nejde len o cenu pozemku s porovnaní Ba ale aj cena postavenia domu a všetko okolo toho je lacnejšie ako pri BA. Mám kamarátku čo má sestru a oni si dali stavať dom v Chorvátskom Grobe na klúč..ukazoval som jej fotky môjho domu a hovorila tá istá veľkosť ...pozemok nie 800 ale 500m2 , obyčajný 4 izbový bungalov zastavaná ale 120m2 a že cena 250 000eur ...a to ešte nemajú oplotenie, brány, bránku , upravený pozemok , a za domom kopec hliny. Tomu som ani veriť nemohol ...
Odpovedať
@benco @manilla kusok od vrbového Hmmm - V novej časti je všetko nové , kanalizácia , elektrika v zemi , bude nová cesta a susedov ktorý majú spoločný cieľ mať pekný nový dom to mne sa moc páči. Nevýhoda prvých 5 rokov vyšší stavebný ruch ... Pozemok na staršej ulici aj keď vo vrbovom ,cena podobne vysoká , pozreš do hora a samé elektrické káble , susedovi opadáva omiekta z domu , má vrak auta v záhrade , oproti maju hrdzavé zábradlie alebo satelit, rozbitá alebo zaflakovaná cesta, veľa dôchodcov ...atď atď ... nič v zlom ale takýto mám na to pohľad ja 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@leilak1 dediny okolo Vrboveho su lacne a myslim ze aj krajsie na byvanie.. ked preferujes byvanie v takejto zahustenej vystavbe, tak chapem, ale mna by si tam nedostal ani parom volov a uz vobec nie za taku cenu.. za 60-70EUR sa predavaju pozemky pri Senci, nie pri Vrbovom :)
Odpovedať
@benco Pozemky nie sú pri Vrbovom ale vo Vrbovom. 100 metrov škôlka je a aj zdravotné stredisko. Ja bývam v Krakovanoch a mám všetko posledované . 500m2 za 35000 eur v meste Vrbové a u nás na dedine by pýtali 25 000 eur. Myslím že pre niekoho od Bratislavy to až takú rolu nebude hrať hlavne ak chce bývať v meste. Ostrov , Orvište , Krakovany , Trebatice , Borovce ....samá jedna rovina a samé role naokolo ... najnovšie sa stavajú priemyselné haly ... 8-(
Odpovedať
@leilak1 od Vrboveho sa da ist este aj inym smerom :) napr. na Brezovu a tam uz to az taka rovina nie je.
Odpovedať
@benco ty si vtipný ....ano je tam krásne , ale čo tam poznám mladé baby hovoria tam skapal pes.... každý mladý človek od tiaľ by najradšej prášil preč...málo práce , málo všetkého ...nebodaj napadne trocha snehu , alebo poľadovica ...a už z brezovej sa do vrbového nedostaneš ..... taká prudká cesta čo tam je katastrofa...
Odpovedať
@leilak1 to ze tam bude prvych 5 rokov stavebny ruch by mi nevadilo. stavat planujem najskor o 2 roky, tak aby som nebola posledna ja co tam ten ruch bude robit :-D ale presne ako pises. hladam pozemok v meste,ale s akym-takym vyhladom na prirodu, kde je infrastruktura. a do senca by ma nikto nedostal |-| same zapchy.... nie som este rozhodnuta, len ma to velmi zaujalo. pozerali sme aj pozemky so starsimi domami - na zburanie, ale cena rovnaka, a s odstranenim domu len robota. takto mam pekne novu cestu, a vsetky IS. len by ma zaujimalo ako je to s tou kanalizaciou. pisu ze az po dobudovani na sportovej. tak len aby to aj bolo. bez kanalizacie pozemok nechcem.
Odpovedať
@leilak1 a mozno prave niekto hlada lokalitu, kde skapal pes, lebo chce mat klud ?
Odpovedať
Profilova fotka
A v NMNV lokalita Bzinská si nepozerala? Este maju volne pozemky a myslim za rovnaku cenu ako to Vrbove. Je to pod lesom, na dialnicu 10 min.
Odpovedať
@manilla myslená aj napísaná bola Senica nie Senec ....to sú dve odlišné mestá :-) len tak pre upresnenie ...
Odpovedať
Bzinská je katastrofa, to nechoď ani pozerať, tam môžu postaviť jedine domy na kšeft. :-N
Odpovedať
@leilak1 sorry napisal si pri Senci nie pri Senici ;-) si to pozri znova. poznam obe mesta, zle si to vysklonoval :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla: Som z Vrboveho....tieto pozemky by som osobne neriesil (ale kazdeho osobna vec) - vela domov na kope - nemam rad taketo "kralikarne", sukromie ziadne, "velke pozemky" - najvacsi prezentovany ako mega luxus ma tusim 650m za nehorazne peniaze, je pravda ze vo Vrbovom je nudza o pozemky, tak som skoncil aj ja, nakoniec som kupil stary dom presne z tohto dovodu - zalezi ktory pozemok to bude, kedze tam byva casto voda aby sa nestalo ze budes mat na dvore jazierka - kusok od lesa, byva tam dost casto vyliaty potok a z toho potom muchy a ina haved - je to vedla futbaloveho stadiona, takze hluk a podobne veci :-) - od mesta je to celkom daleko, ale kedze to je male mesto tak tu je vsetko blizko :-D (tento bod asi odpada) a pre mna v neposlednom rade....viem za co to developer kupil a viem na akom aute sa uz teraz vozi :-D pozemky by mohli byt kludne za polovicu... inak Vrbove nie je problem, kusok od dialnice, od Piestan, osobne preferujem male mesta kde to este nie je len fetak a kriminalita a podobne ale musia mat vybavenost zasa a toto vsetko tu mame :-)
Odpovedať
@y2k rozmyslam, ze aj ja budem developerom, ludi co budu ochotni financovat moj nakladny zivotny styl je zda sa dost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@benco: keby som nebol lenivy a mal kamosa sponzora ako ten dotycny uz aj som v tom :-D
Odpovedať
@y2k zazil som toto iste cca 10 rokov dozadu, ked sa rozpredavala orna poda a pozostatky po vojenskych skladoch okolo Rovinky pri BA..tam to tiez kupovali po 50 vtedajsich korun za meter a po 2-3 rokoch predavali s 2000% marzou..a ludia kupovali ako zbesneni, ze aka super cena :) vidim, ze okolie BA je uz prehustene a tak to developeri skusaju dalej a s rovnakou taktikou. smutne je, ze ludia na to skocia a potom sa stazuju ake je u nas drahe byvanie.
Odpovedať
no vidim ze sa im asi predavat nechce, na mail po tyzdni ani nezareagovali..... :-p 8-( popozeram ine v tomto regione....
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla obcas treba aj telefonicky...moje skusenosti vravia, ze maily su u niektorych osob/spolocnosti na omnoho nizsej priorite alebo k nim mail ani nedorazil.
Odpovedať
@bigz to je pravda, telefonicky ich snad zastihnem :-) ked ja som taky mailovy clovek :-N vo vrbovom budem koncom oktobra, tak to zbehnem pozret, pripadne si dohodnem aj dalsie obhliadky.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla tiez som dufal, ze v dnesnej dobe mail nieco znamena, no malokedy tomu tak je, Skor je to iba povinna kolonka, ktoru si firma pripise a kontroluje raz za mesiac :) ....inak by som asi pri pozemku skusil oslovit aj nejakeho suseda, nech spomenie nevyhody...pretoze developer alebo "realitak" vyhody nezabudne vymenovat vsetky ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?