Pozemky na stavbu rodinného domu v Nových Zámkoch

Profilova fotka
Kupoval niekto teraz v minulosti pozemok na stavbu rodinného domu v Nových Zámkoch, ak áno, kde? ak môžete prezradiť aká bola cena, ste spokojný? ďakujem.
Odpovedať
No pozemky sa kupuju vacsinou za Tescom a potom ta zahradkarska oblast smerom na Banov. Co sa tyka NZ, tak cena pozemku vychadza cca od 50-60 Eur/m2 a viac. S tym ze pozemky su na periferii mesta. Ja som tento rok kupil v Suranoch nedaleko centra. Nieco predava Mesto Surany smerom od Tesca na vlakovu stanicu (bol tam niekedy cintorin), ale ta cena je 20 Eur/m2. Inak sa da nedaleko od centra za takmer polovicu co kupite v NZ na periferii mesta (polovicna cena za m2). Takze za 20 000 Eur kupite cca 10 arovy pozemok, ale v NZ kupite 6 arov za nie menej ako 30000 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@oscipovsky dakujem za tvoj prispevok. za tescom som chcel kupit, ale dozvedel som sa, ze je problem s pristupovou komunikaciou, a teda ze sa tam este nezacalo vobec stavat (prvy-krat sa hovorilo o moznom zaciatku stavieb niekedy okolo roku 2008-2009). bol som si to asi pred mesiacom pozriet a ani jedna stavba :-(
Odpovedať
My sme kupili smerom na Bánov, ale nie v tej oblasti Pri Zugove, ale bližšie k mestu. Pozemkov je v NZ dosť, len niekde su ceny až okolo 75€ za m2. Za Tescom by som nechcela pozemok, vraj je ta oblasť položena nižšie o 7-8m, takže može byť problém s vodou, ale to Vám nikto nepovie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?