Pozemky Cierna voda

Ahojte budem vďačný za každú reakciu na pozemky na Ciernej vode - http://www.pozemkyciernavoda.sk/ Pozemky su rôznej veľkosti, cena do konca 04/2014 69€ / m2. Bol niekto na stretnuti s developerom ? Je možne na pozemkoch stavať ? Platia nejake obmedzenia ? A hlavne, ako je to tam s vodou v zimnom / ďaždivom obdobi ? Stoji tam voda ? Budem vďačný za každú odpoveď.
Odpovedať
Najlepsie je dat od toho ruky prec
Odpovedať
@info_ciernavoda Spravíš vyššie základy, kúpiš obojživelné auto alebo kajak, a pohoda.
Odpovedať
@info_ciernavoda Chorvatsky Grob a Cierna voda sa z peknej dedinky meni na brutalne zahustene sidlisko a la Petrzalka.. Obec dviha dane z nehnutelnosti do abnormalnych vysok, pretoze tam zije 30000 ludi a nikto tam nema trvaly pobyt. Byvam o 15 kilometrov dalej ( smer Senec), pozemky zo sietami sa tu predavali za 55€ a cesta do BA trva 25min. Jediny rozdiel je, ze tam chodi MHD z BA..
Odpovedať
@info_ciernavoda http://www.modrastrecha.sk/forum/poze... kamarati tam byvaju - uprimne, ja by som tam nezila :-( hlavne pri tom lese plnom komarov........... Ale myslim, ze s vodou nejaky zavazny problem zatial nemaju,
Odpovedať
nemam na mysli celú oblasť Cierna Voda - Panonsky haj, MOnarska alej I a II, ale presne tú danu lokalitu pri 5 Elemente.
Odpovedať
Profilova fotka
Žijeme v ČV už 6 rokov. Býva sa nám veľmi dobre. S tou vodou ani tými komármi to nie je až také dramatické.Treba sa popýtať ľudí, čo v ČV bývajú, nie takých, čo šli náhodou okolo a majú kopu rečí. Ani jedna lokalita pri BA nie je úplne bez problémov. Chceme si tu postaviť domček, v máji by sme chceli začať. Ale byť Vami tak sa pozriem po inej lokalite ako PH3. Je tam neskutočné množstvo problémov, tá cena pozemkov sa stále pohybuje od 69-cca79 EUR a to už niekoľko rokov. Niektorí ľudia si tam pokúpili pozemky a stále sa tam nestavia. My sme kúpili v zime pozemok v Javorovej aleji, je to síce drakšie, ale bez problémov. Sú tam ešte nejaké voľné.
Odpovedať
tejto lokalite (5 element, PH) sa treba vyhnúť, síce tam vydávajú stavebné povolenia, lebo sa zmenilo vedenie v obci, avšak nezaručuje to kvalitu pozemku. Nieje tam prebratá od obce kanalizácia a elek. Za tie prachy tie problémy nestoja. Treba sa informovať na OU. Máme pozemok na Javorovej aleji.
Odpovedať
tieto problemy, ako opisuje " cernula " má myslím aj oblsať Monarska alej II - nie je prebrata kanalizacia, voda, nie je možne kolaudovat . teda pred časom som mal take info
Odpovedať
Nie je už potom lepšie toto? http://www.zoznamrealit.sk/pozemky/pr...
Odpovedať
Profilova fotka
Priprav sa na ranné skoré vstávanie a pevné nervy pri zápchach aby si stihla prísť včas do práce a to isté ťa počká keď pôjdeš z práce ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Riesime akurat byvanie na ciernej vode. Co sa tyka nejakych dopravnych zapch atd, je to z kazdeho smeru da sa povedat mozno okrem stupavy. treba si vyskusat ist autom v rannych hodinach. Ja som chodil z Pk cez ciernu vodu do Ba aby som si to vyskusal a da sa to sice su zapchy ale nie take strasne ako je to napriklad z malinova, alebo mostu pri bratislave rovinky a podobne. Na druhej strane tusim do dvoch rokov by mal byt hotovy pripajac na triblavinskej na D1 a obchvat cize aj to troska pomoze a uvolni kruhac a Vajnory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?