Polystyren

Chcem od vas radu.Robili sme podasie z osb dosiek a na zimu som ich ochranil polystyrenom a lepidlom zo sietkou.A na buduci rok by sme chceli dat 12cm polystyren a tiez natiahnut sietku s lepidlom.A chcem od vas radu ci sa sietka preklada z podasia na obvodove muri alebo apacne ked budem zo spodu tahat sietku ci ju potiahnut az na podasie aby to bolo prelozene.Ak ste to uz niekto tekto robili tak my poradte.Dakujem za kazdy nazor ale nie za blbe pripomienky.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba to preložiť.
Odpovedať
@mesarosanton Takze ked mam uz podasie spravene a ked budem zateplovat steny tak potiahnut sietku az k podasiu a tam ju prelozit a zatriet spolu aby to bolo spojene stena s podasim.Dobre som tomu pochopila.
Odpovedať
Kdesi tu na modrej streche som citala ze neni dobre zateplovat najprv podasie a potom steny od dola.A preto by som chcela vediet preco a ci to je alebo bude niaky problem ked budem chciet zateplovat steny .Lebo ja som podasie si teras zateplila a na rok chcem steny a niako to musim prelozit tu sietku a spojit podasie aj zo stenou.Ak to uz niekto takto robil tak nech my poradi ci to takto moze byt.Diky.
Odpovedať
@petka456 Ak sa Vám izolácia steny spojí s izoláciou strechy, na poradí prác nezáleží.
Odpovedať
@blacksr Takze ked sme to uz takto spravili nevadi staci iba prelozit sietku s obvodom steny a podasia.Aby sme mali to spojene .Dobre som tomu pochopila.
Odpovedať
@petka456 Zateplenie presahu strechy zospodu nie je zateplením domu. Ja som myslela spojiť izoláciu fasádnu s izoláciou strechy. Ak tieto dve nemáte spojené, ale už je podbitie spravené, tak izoláciu pomúrnice a venca zboku urobte zo strany povaly dodatočne. Najvýrečnejšie sú fotky a nákresy = rezy z projektu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?