Pajstunska Alej Borinka

Ahojte, uvazoval niekto o tychto pozemkoch? Co si o nich myslite? Hladame pozemok co najblizsie k Ba, v zahorskej a marianke sa nam nic nepacilopredstavujeme si vacsi pozemok pod lesom. Dakujem za kazdy nazor N.
Odpovedať
Borinka je v pohode som odtiaľ, ale nečakajte vybavenosť dediny, je tam jeden lekár pre dospelých ktorý pracuje pon., str. a piatok je tam jeden predražený malý obchod, kostol, a obecný úrad a škôlka s jednou triedou detičiek.
Odpovedať
@bakajka a co hovorite na pajstunku alej? no my si lekara aj vsetko nechame v ba...ved zas nie je to nejako daleko...ludia su tam ok?
Odpovedať
@saintovci pajštúnska alej sú ľudia dosťahovaný z BA takže ich nepoznám ale starý osadlíci Borinky sú pohodový ľudia, starosta tiež v pohode.
Odpovedať
@bakajka skor co si o pozemkoch myslis, lebo rozzmyslame ze by sme tam kupili...
Odpovedať
Ja tam tiez pozeram, osobne s ami tam paci najviac z celeho BA okolia, kopce priroda, dedina ako ma byt, a BA naozaj nie je daleko. Len tie pozemky su zase pre mna az moc velke mne by stacila polovica...musim vydumat
Odpovedať
@november30 tie na konci su mensie, mne to zas pride trosku mensie ako sme chceli :-S ale tiezs om si dala prezistit o tom este nejake info....som zvedava....tiez sa mi to paci najviac zo vsetkeho...
Odpovedať
@saintovci @november30 veď nemusíte kupovať Alej, hneď na začiatku Borinky sa začína stavať ak nájdete vlastníkov tak si viete kúpiť koľko potrebujete, Borinka pozemky..hm cenovo dosť veľa ale stále je to menej ako to čo pýtajú v Marianke.
Odpovedať
@bakajka myslis tie pozemky, cez ktore idu droty elektrickeho vedenia?ci?
Odpovedať
@saintovci hneď na začiatku Borinky (keď do nej vojdete) je na ľavej strane nový dom, teraz dostavaný nemá ešte omietku, potom je na tej istej strane o kúsok ďalej domček na stračej nôžke (nemá základy - je obitý drevom) potom je na tej istej strane postavený taký dvojpodlažný "dom" za tým domom sa dá hneď zabočiť a tam sa ide na Alej. tak mám na mysli tie pozemky a aj tie ktoré ďalej pokračujú smerom do starej Borinky (pôvodná časť Borinky ešte keď tam neboli pred ňou pristavané tieto domy)
Odpovedať
@saintovci Ahoj. Tak ako ste dopadli? Zistila si niečo viac o tých pozemkoch? My tiež vážne uvažujeme o tej lokalite... Dik.
Odpovedať
@markem ak myslis alej, tak ano....vsetko je tam v poriadku, len sa moc nepredavaju lebo su moc velke a tym padom aj drahsie, ale vsetko je tam ok....takze silno nas favorit :) teraz je jeden na predaj aj priamo pod hradom...17arov....
Odpovedať
@saintovci V Sunny Residence fakt ide to vysoké napatle cez tie svahovité pozemky? To je masaker. Nepredajné. Prekládka jediná možnosť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@markem v sunny residence nie.....ani v pajstunskej aleji....ale je vela pozemkov na predaj v borinke cez ktore to vedenie ide, dokonca som videla jeden, kde stlp bol vedla pozemku.....cize dost zleee.....
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci Pajstunska alej sa predava pomaly lebo su tie pozemky velke a vyjdu drahsie, ale su pekne. Bude to tam este asi dost dlho take "na samote u lesa". Mne trochu vadi, ze su dalej od centra dediny, ale ono to "centrum" zas toho tolko neponuka, tak taka tragedia to nie je. Ani senk uz nefunguje, tak hadam len ta posta a potraviny su trochu od ruky. @marekm v Sunny to vysoke napatie nejde cez tie pozemky, ale fakt je ze su tiez vacsie a v dost velkom kopci, stavat tam bude celkom sranda a asi to ani lacne nebude. Inak v Borinke sa treba trochu poobzerat a je tu vela volnych pozemkov. Urcite sa da najst komu co vyhovuje. A ludia su tu prijemni - aspon ti ktorych pozname my :)
Odpovedať
@milotaa aj vies o nejakych vacsich pozemkoch na predaj? my hladame tak 20 arov....alebo kam by sme sa mali ist pozriet? moc sa tam nevyznam :))...nam prave ta saota vyhovuje...nechcem mat zadneho suseda :) a o borinke som pocula, ze su tam strasne zlati ludia a sama dobra energia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@saintovci my tu byvame uz rok a pol a zlatych ludi a dobru energiu mozem potvrdit. V tych pozemoch az taky prehlad nemam, a my sme hlavne pozerali skor nieco mensie, ta Pajstunska alej nebude uplne zla volba. Ale urcite je dobre poprechadzat sa po dedine, popozerat, popytat sa ludi. Odkedy tu byvame tak som bola prekvapena, kolko volnych pozemkov som nasla potom ako sme uz kupili a postavili. Ked kupite v Pajstunskej aleji, postavite a nastahujete sa, pocitajte s tym, ze este dlhe roky tam budu ludia postupne kupovat a stavat, je to tam krasne, ale obavala by som sa toho, ze ked sa to tam rozbehne, tak minimalne 10 rokov to tam bude stavenisko. Da sa to vydrzat, ale treba sa na to psychicky pripravit, ze to nebude 100%-na idylka.
Odpovedať
Ak sa rozhodnete kupit si pozemok Pajstunska Alej, musite si kupit aj cast lesa. Les je vsak chranene prirodne pasmo. Nesmiete si tam postavit plot a uz vobec vyrubat strom.
Odpovedať
ja normalne nechapem, ako moze mat niekto 150 - 200 tisic na pozemok :/ normalny clovek si bere uver na 30 rokov a pozemok aj s domom do 120 tisic.
Odpovedať
@daxisko kedze my sme pozemok tam kupili, tak ti mozem odpoved, odpoved: hypoteka + roky prace 365dni v roku, bez dovoleniek, pracujeme obaja 24/7 - kazdy z nas ma vlastnu firmu, pracujeme aj cez vianoce a ine sviatky, takze asi tak....peniaze nikomu nepadaju z neba....nemame ani bohatych rodicov, ani nam nikto nepomaha....je to len o kusy velkej prace...a tiez sme normalni, len nemame 8 hodinovy pracovny cas, ziadne volno,pn-ku - jedina nasa dovolenka bola nasa svadobna cesta a aj to s pc, kedze najdolezitejsie veci sme riesit museli
Odpovedať
saintovci - cest vynimkam
Odpovedať
@daxisko no podla toho, co viem, co tam kupili pozemky tak to nie je inak...a vsetci s hypo....ja viem, ze na svk su ludia zvyknuti na to, ze ked ma niekto peniaze tak kradne a pod., ale vazne ludia drviva vacsina ludi maka, berie si hypo.......nehovorim, ze ti co zarabaju menej nie - moja mama je zdravotna sestra v domove socialnych sluzieb (telesne postihnutych) - statna sprava, maka a prdel zarobi....
Odpovedať
@saintovci ach vy workoholici :)
Odpovedať
@luck4 :D :D :D samo se to nepostaviiii :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, aj my važne uvažujeme nad kupou pozemku v Borinke v Pajštúnskej aleji, ale ako vidiet zatial sa toho moc nestavia a aj pozemky ktore su uz predane su stale prazdne okrem nejakých 2 rozostavaných na juznej strane...Ale včera sme boli pozriet a aj na strednych pozemkoch už konečne začina stavba prveho domu...Sú tu na fóre najeký majitelia pozemkov odtial ? Ako plánujete zahájiť stavby ? Taktiež rád by som sa opýtal ludí čo v Borinke žijú, či majú v oblasti problémy s ovadmi ? Zvažujeme totiž aj nejaký bazénik pred barák a keďže v okolí suú les a lúky, radi by sme vedeli skúsenosti ostatných z oblasti, či tam hrozí nejaký problém s ovadmi pri bazéne ? Vyskytujú sa ovady v tejto oblasti? Vďaka za Vaše odpovede.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, vidím, že táto téma tu je už 5 rokov stará, prosím ak sa k tomuto dostanete vedeli by ste sa mi ozvať, ľudia kt. ste kúpili/postavili dom v Borinke? 🙂 Som daľší potencionálny záujemca
Odpovedať
Ahojte, mame záujem kúpiť dom v Borinke https://www.reality.sk/domy/novinka-2... Ma prosím niekto skúsenosť so stavbou domu ktorú zabezpečoval pán Peter Zelenský zo Stupavy? On by mal predávaný dom dokončiť, preto by ma potešilo info od ludi ktorým staval dom v Borinke a Stupave. Vopred veľká vdaka😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?