Orná pôda na stavebný pozemok

Ahojte. Nevyznám sa a idem si sem po radu. Je možné prekvalifikovat našu ornu pôdu na stavebný pozemok? Alebo to radšej ani nemám začať riesit a radšej kúpiť niekde rovno stavebný pozemok. Dakujem
Odpovedať
@bejkabejus zmenili sa okolnosti za posledný polrok? Pozrite odkaz nižšie, kde som sa Vám snažil poradiť, prípadne môžete pokračovať v už založenej téme ďalej. http://www.modrastrecha.sk/forum/modr...
Odpovedať
@bejkabejus v príspevku od @halnas na ktorý dal odkaz to je 100% zhrnuté ja to len pretransformujem do jednej vety- je to totálne mimo dediny uprostred poľa, hospodári tam poľnohosodársky subjekt a sú tam rozsiahle obmedzenia a nevyriešené problémy ktoré by sa museli vyriešiť ešte pred stavebným povolením.
Odpovedať
Vtedy som riešila is a to už mám poriešené, teraz ma skôr zaujímalo ci sa to vôbec oplatí prekvalifikovat na stavebný pozemok. Ci tu je niekto, kto mal niečo podobne. V okolí už skupuju pozemky developeri a ma sa tam začať stavať, keďže dedina už nemá kde rast, no to potrvá niekoľko rokov.
Odpovedať
@bejkabejus tak len počkať a nepredať 🙂
Odpovedať
@bejkabejus Zatiaľ tam nič nepostavíš, je to len výhľadové. To, že sa v okolí skupujú pozemky ešte nič neznamená. Veď tam ešte nemáš ani IS.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?