Odhad ceny za meter štvorcový

Ahojte, viete mi poradit len nastrel ceny za znalecky posudok na pozemok. Orientacne. Pozemok ma do 1000m, so sklonom a kopou buriny...
Odpovedať
malo by sa to hybat okolo 100-200 eur
Odpovedať
@truly v bratislave pri hrade alebo na ukrajinskych hraniciach? pozri okolite pozemky na realitnych portaloch a pribliznu cenu mas.
Odpovedať
Nezabudol si lokalitu??? 😂
Odpovedať
od 4zrkadielok pre indiana v amozonii, po 10.000,- dolarov za stvorak v centre NY :-D
Odpovedať
Kosice okolie av obci nie je na predaj ziaden pozemok. Zas taky sprostý nie som aby som si nedal cenu deleno meter. Zaujima ma skúsenosť za cenu odhadu znalcom. Ide o ornu podu
Odpovedať
Nájdeš dvoch znalcov, ich ponuky sčítaš, vydelíš dvoma a máš priemernú cenu znaleckého posudku. 5. trieda ZŠ. Cena za m2 pozemku bude napísaná v posudku.
Odpovedať
Profilova fotka
Okolo 100 eur... S pozemkom nie je veľa roboty ako s domom napr... za byt som platil 150 eur za znalecký posudok.
Odpovedať
V akej obci?
Odpovedať
@manilla @kavar On sa nepýta na cenu pozemku ale na cenu ZNALECKEHO POSUDKU ...
Odpovedať
114,50 bez DPH
Odpovedať
@lubk0 aha :-D vidim ale ze som nebola jedina, co to zle pochopila v nadpise ma ale: odhad ceny za meter stvorcovy. preto to zmiatlo.
Odpovedať
@truly Chceš vedieť cenu za znalecký posudok, alebo cenu pôdy, ako by to znalec ohodnotil? Lebo z tvojho popisu to nie je zrejmé.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lubk0 aha, vidis tak toto ma ani nenapadlo, lebo ked si pozorne precitas prispevky tak tu je 99% clankov kde lietaju tisice hore-dole a zrazu tu je niekto komu aj na desiatkach eur zalezi :-)
Odpovedať
SOry za zmatenie pri názve a popise, ja sa nepýtam na cenu za m, ale za cenu za znalecky, ostatne je lendoprovodná info. vdaka za info, volal som už z odhadcom.
Odpovedať
@truly Mne spravili znalecký posudok na pozemok za 120 €.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?