Neviem nájsť vlastníkov pozemku.

Potreboval by som nájsť vlastníkov pozemkov a neviem už kde by som mal hľadať. V liste vlastníctva je iba meno a nič viac.. Dá sa to vôbec? Alebo je niekto kto sa tomu venuje?
Odpovedať
Profilova fotka
pri dedicskom notar skus sa spytat ci to nejde len tak ale zadarmo to nebude
Odpovedať
www.katasteportal.sk
Odpovedať
@majky297 v lv-cku je meno, adresa a datum narodenia. Tak skus napr. google alebo telefonny zoznam. Par krat sa mi podarilo, ale moze to byt aj neaktualna adresa.
Odpovedať

Odpovedať
No dá sa to?
Odpovedať
@majky297 ved mena mas, adresu nehnutelnosti tiez tak skus googla, zoznamy a pod
Odpovedať
Tak toto som už skúšal... a veru beznádejné... Je možné že už ani nežijú... Ale ja to potrebujem poskupovať...
Odpovedať
Je tam uvedená kúpna zmluva, tak napíš na kataster žiadosť aby ti sprístupnili adresy účastníkov zo zmluvy a uvedieš dôvody. Ak ti ich kataster odmietne dať, obráť sa na súd aby rozhodol.
Odpovedať
skoda maleho vyrezu - nieje dolu pod vlastnikmi este napisane aj - SPF -a poznamka ze zastupuje vlastnikov por. cislo? ak ano tak su neznamy/mrtvy. kupovali to zmluvou zo 72 roku. ak tam to SPF nieje je to len nejaky divny vystup na kat. portali. a treba ist na kataster osobne. okrem toho treba si este zratat tie podieli na LV ci po sucte daju 1/1. ak nie zvysok vlastnickych prav bude este v pozemno kniznej vlozke.
Odpovedať
@majky297 Co tak zajst si na prislusny kataster a tam pekne poziadat o informacie (samozrejme kolky treba)? Nie vsetko je uvedene na liste vlastnictva, hlavne stare pozemky ktore nepresli dedicskym konanim atd. Kataster nie je len o listoch vlastnictva, maju aj informacie, pozemkove knihy atd. Minimalne budete mat viac informacii ako na tom prazdnom liste vlastnictva. Kazdy pozemok ma vlastnika tomu verte.
Odpovedať
jvg.. adresa tam nieje... Malydom.... nic také tam nieje Asi pojdem na Obecny úrad ci mi nepomôžu..
Odpovedať
A potom na ten Kataster..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majky297 na obecnom jedine ze by poznali tych ludi co to vlastnia/vlastnili - ale mozu to byt zavadzajuce informacie - kedze mnohe pozemky ludia len uzivaju ale vlastnik je niekto iny - potom sa casto divia ze to ich nie je :-D - potom uz fakt skusit len ten kataster.
Odpovedať
Ďakujem za rady. Pôjdem rovno na ten Katastrálny úrad.
Odpovedať
@majky297 a na co to potrebujes? ak ides stavat a potrebujes to k stavebnemu povoleniu, je jednoduchsie to riesit verejnou vyhlaskou... tiez som mal ten isty problem. Este otazka, je to E alebo C parcela? Uprimne mozno sa k tym adresam ani nedostanes. Inak este existuje nieco ako evidencia obyvatelstva niekde v BB, tam maju vsetky adresy. Ale kazde meno stoji neviem ci nie 5 eur, resp na kazde meno separatna ziadost a kazda odpoved stoji 5 eur. Aj napr ze uz nezije. Preto vravim, ak to je k stavebnemu povoleniu, kasli na adresy a ziadaj verejnu vyhlasku ze nepoznas vlastnikov. Ak to chces odkupit, tak vela stastia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?