Môžem si postaviť oplotenie z dreva bez stavebného povolenia?

Ahojte, chcem sa opýtať môžem si postaviť oplotenie z dreva bez stavebného povolenia?plot ktorý nebude mať betonovy základ čisto zabyté kôli do zeme a natiahnutý osnatý drôt.Stavebný úrad mi povedal,že ani plot si postaviť nemôžem,že môžem akúrat pestovať a nič staviať (záhradný domček) ale ako možem pestovať keď mi to može bez oplotenia hocikto vziať,svine dive zožrat atd. Ďakujem za radu.
Odpovedať
Keď ti stavebný úrad povedal, že nemôžeš stavať plot, tak čo sa pýtaš? AK si postavíš, tak to bude čierna stavba.
Odpovedať
na plot potrebuješ ohlásenie drobnej stavby s projektom - nákresom plotu.(teda u nás to tak bolo)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasím s vecami čo tu pisete. Je pravda, ze ked nieco (plot) spravite ,,provizorne" len ako ochrana pres napr zverou aby mi neznicina zivy plot co si vysadim je podla mna kravina aby som si dal robit stavebne povolenie. Na jednej strane je kopec penazi a na strane druhej to bude stat kopec casu. Ked sme pri tom, ja by som tio ani neriesil a pokial by tam isiel zivy plot, tak by som to vyriesil provizorne.
Odpovedať
nejaky provizorny plot, koly v plote, na mojom pozemku. no nikoho by som sa nepytal na to a spravil to
Odpovedať
na taký plot stačí ohlásenie drobnej stavby. ak tam bol nejaký plot predtým a Vy ho len vymeníte, tak netreba ani ohlasovať. skôr by ma zaujímalo, čo je to za územie, že tam nechcú povoliť ani plot.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?