Malý Raj pri Grobe

Počuli ste o tomto projekte? konkretne hladame pozemok, čo na to hovorite? dakujem za info a rady
@sisiv no mi tam stavame a je to v pohode vrelo odporucam neni to podfuk
@sisiv Staváme blizko v Javorovej aleji ...... úplne perfektné.
a uz tam aspon niečo stoji? na ako dlho vidite este stavebny ruch zatial sa nam z toho čo ponuka okolie BA pači toto najviac ideme sa v pondelok na to pozret dakujem za info
no nasla som tu na fore k malemu raju aj takuto reakciu hmm Ahoj. My sme tam kupili byt uz pred rokom a nieco, no stale tam este nemozeme byvat. Byty, ktore mali byt skolaudovane v maji, este skolaudovane nie su. A to, ze na strankach projektu Maly raj pisu, ze "skolaudovane a odovzdane uzivatelom" je VELKE KLAMSTVO a povedala by som, ze az protizakonne. Problem je vo vedeni, ktore sedi v taliansku a nejaky zvlastny clovek - talian, co sa tam nedavno prisiel hrat na velkeho sefa. Takze to, ci a ako sa dokazeme dopravit do prace este neriesime, kedze tomu vsetkemu predchadza este dlhy boj o kolaudaciu. Mimochodom, byva tam jedna pani ucitelka, ktora dochadza na Ciernu Vodu pesi, kazdy den a byva tam bez elektriky a plynu (samozrejme, na cierno). Je to na dlhe rozpravanie kolko spinavosti sme si my aj nasi buduci susedia uz zazili. A je to aj skoda, lebo miesto je velmi pekne a ja by som bola velmi rada, keby sa zabyvalo, cim skor. Ver mi, ze sme taki zufali, ze ma napadli veci, co by normalne cloveka nenapadlo....ak by si mala zaujem o konkretne info, daj vediet. S pozdravom Livluv.
no skoro vobec ziadne info ohladne maleho raja som na forach nenasla :((((
Hehe to v raushi pisala moja zena :))) Pise pravdu, ale !!! :))) Pokial idete stavat a teda kupujete pozemok tak uz nie je problem, ktory bol doteraz....a to s plynom, lebo sa natahovali s SPP, ale zmluvu uz maju podpisanu a plyn v rurach uz je od 13/9/2012 elektrina a voda tiez optika od Slovanetu aktualne na 9 mes za 9.90 o rychlosti 60/20 Mbit + telka s 2 tematickymi balikmi po 9 mes za cca 24eur:)))))) Problem s kolaudaciou mame my v bytovkach a viladomoch kedze podla zmluvy mala byt 31/5/2012 a doteraz nie je. :(((( Ale uz aj to sa pomaly riesi ....zial pomaly no a samozrejme nas to stve. Cely rezort je drenazovany cize problem so spodnou vodou by nemal byt.
V mojom fotoblogu je par foto exterierov :)))
super dakujem za všetky info ....
@stavatlepsie boli sme dnes pozret aj tu javorovu alej to vyzera tiez velmi pekne ...hmm ako sa rozhodnut
no a nasla som takyto koment v diskusii na mlay raj Chcem sa vyjadrit k danej lokalite, konkretne k Malemu raju pri Slovenskom Grobe. Pozemky su tam drahsie, daju vam podpisat zmluvu, ktoru si nemozete upravit podla seba s pravnikom, lebo aj tam vam nanutia podpisat tu ich. Je tam sice urobena drenaz, avsak pozemky su navazka a mnohe su v jame. Pan Popik vam naslubuje zarovnanie aj vsetko mozne i nemozne, avsak, vsetko su len sluby. Sme radi, ze sme nakoniec pozemok tam nekupili. Vsetky pozemky su zarastene pomaly 2m burinou, nie je to vykosene, zarovnanie ani vykolikovane. Spolupraca s majitelom - developerom takmer nemozna, ked dojde do tuheho nepohnu ani zadkom. Vsak nik vam neda to, co ja vam dokazem slubit. Urcite by som od nich pozemok nekupovala. Som rada, ze sme to na poslednu chvilu zistili. Sachta vybudovana napozemkoch nie je, vsetko si musite dobudovat sami. Len sa cudujem, ze im kopa ludi naletela a zaplatili im tazke peniaze za hentake pozemky.
tak mali sme stretko ohladne toho mAleho raja a tak pozdava sa nam to tam tak ja fakt neviem
Profilova fotka
Téma je duplicitná, pre poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/spol... Mário Šmýkal Asmira Team
Článok sa načítava...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?