Majú budúcnosť pozemky v Devínskom Jazere?

Profilova fotka
Ahojte, v ponuke sú rôzne pozemky v časti Devínske Jazero za veľmi dobré ceny. Na niektorých je možnosť stavať aj RD. Ceny pozemkov a domov tu sú však veľmi nízke na to, že ide o Bratislavu. Viem, že ide o chatovú oblasť a v blízkosti tečie rieka Morava. Chcem sa vás spýtať, aké máte ďalšie info o tejto lokalite.? Takáto diskusia tu ešte nie je, takže čokoľvek o tejto oblasti, o čom viete, sem :)
Odpovedať
ide tam vlak co je dost podstatny rusivy vplyv ak nahodou nemas rada vlaky. ak si medzi kolajami a moravou tak si v zatopovej oblasti a ked si za kolajami v zahradkarskej osade tak pohoda aj vlaky ti tam stoja ale ziadna mhd a vybavenost ziadna okrem bufetu v lete
Odpovedať
v zime je to des, staci len dufam ze cesty budu aspon troska vyjazdene, ak byvas niekde v mensom kopci tak mozes odhrabavat sam :) mhd ziadne, cize bud autom alebo pesi (to je dost nerealne kebyze si chces ist nakupit, kedze najblizsi obchod je dost daleko), smrad z druzstva, zaplavova oblast, vlaky...radsej by som skusila hladat pozemky medzi DNV a Devinom (za podobne ceny), hento je fakt diera
Odpovedať
Profilova fotka
uhm, super, ďakujem vám :) pokojne píšte ďalší, ak máte niečo podnetné. @capter ktoré pozemky medzi DNV a Devínom myslíš? tie pri ceste, či sú tam aj iné?
Odpovedať
hej pri ceste...okolie waitovho lomu a sandbergu, pekny vyhlad, dostupnost atd...daju sa aj slusne ceny najst
Odpovedať
Devinske jazero je zaplavova oblast, ziadna poistovna ti tam dom nepoisti a raz za 5-10 rokov ti ho zaleje voda! Chcela som tam kupit chatu, ale co som pozistovala, ma uuuuplne odradilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@capter neviem kde presne to myslíš. ja som v tom okolí nič moc nenašla.myslíš vo svahu? tam sú nejaké ešte voľné. tie pri ceste sú pre nás úplne vylúčené. len tá lokalita je plná komárov, tak to ma odrádza. @zuzka4444 ďakujem, super vedieť priamo zo skúsenosti. fajn. už o tom samozrejme neuvažujeme. možnosť tam niečo stavať, kupovať sme úplne zavrhli. obzeráme sa ďalej :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?