Má niekto pozemok v Studenom - Most pri Bratislave?

Ahojte, kupil niekto pozemok v Studenom - Most pri Bratislave, alebo rozmysla niekto nad kupou? Ak ano dajte prosim vediet. Rozmyslam nad rezervaciou ale chcel by som vediet ci tam je vsetko v poriadku a developer seriozny. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ked nakyda snehu, cela ta oblast je v Pecku este viac ako je v Pecku uz momentalne. Treba hladat pozemok niekde pozdlz vlaku. Moj nazor...
Odpovedať
@zero07 @martin1316 V pecku je vsetko pri Ba uz par rokov (Lužná,rovinka,most,malinovo,miloslavov,.....) A bude to iba horsie.
Odpovedať
my mame kupeny pozemok. tiez sme sa toho bali, ze ci to bude seriozne ale zatial to celkom ide. podla nasich info developer vsetko riesi a komunikuje s obcou, vsetky povolenia uz ma hotove, dokonca uz zacali aj tahat siete (sice neskor ako slubovali), ale hybe sa to tam. oblast je taka aka je ale teraz je to tak vsade. ak si clovek spocita pomer cena kvalita tak musi robit kompromis. Most pri Bratislave je uzasna obec ja tam zijem cely zivot a chcela som na blizku aj zostat.
Odpovedať
@mazinha Nebyť tej zlej dopravnej situácie, tak je to super obec. Síce je tam letisko, ale tých 5 lietadiel, čo preletí nad strechami za deň veľa vody nenamúti.
Odpovedať
Ta katastrofalna dopravna situacia je vsade... ci uz bernolakovo, cierna voda, slovensky/chorvatsky grob. Dopravu ale neriesim s tym som zmiereny. Mazinha aky pozemok ste kupili?
Odpovedať
@martin1316 my uz mame kupeny a mame tam vela kamaratov co uz byvaju v tych starsich castiach a su spokojni.
Odpovedať
@mazinha my sme sa boli pozriet a aj popytat jedneho suseda ale ten zrovna nebol velmi zhovorcivi a priatelsky :D
Odpovedať
@martin1316 hahahah asi nemal prave najlepsi naladu. ked sme to kupovali podali sme si na obecnom zidost o UPI a popytali sa po dedine. naozaj to vyzera, ze to bude projekt ako Tri vody len v mensom a chystaju tam aj potraviny a kto vie mozno do buducna aj skolku. chodime tam pravidelne kontorlovat co sa tam meni. nam slubovali, ze v lete uz budu siete a neboli tak sme sa zlakli, ze sme sa nechali oklamat ale uz tam vsetko stavaju a tahaju tak to snad bude dobre. mame info, ze vsetko konzultuju aj so starostom podobne. ja dufam ze leto 2016 uz bude vsetko pripravene a budeme moct podat ziadost o stavebne povolenie ;-)
Odpovedať
@mazinha je to mozne ze nemal naladu a moze to byt aj kvoli tomu ze mu za domom stavaju dalsie pozemky. Vies asi kolko dalsich domov by tam malo vyrast mimo tohto planu? Cez koho a aky pozemok ste kupili? Mimochodom ako to bude s tou dialnicou/obchvatom? Ci to nahodou nepojde nejak blizko studeneho. Co mam ja informacie tak vraj zaciatkom roka by uz IS mohli byt hotove, uvidime ci aj skolaudovane
Odpovedať
Aj my sme kúpili v prvej ulici 614 m2
Odpovedať
@petra7825 nakoniec sme sa aj my rozhodli. Rezervovali sme si na hlavnej ulici. Vy ste si kupili jeden z tych stvorcovych? Uz mate projekt?
Odpovedať
My máme obdĺžnik asi 21,5 na 28. projekt si kreslim sama ale ešte musí ísť k projektantovi. Použivam free SW Home By Me. Nenašla som projektu podľa mojich predstáv tak aby som dodržala 30% zastavanosti. tak uvidíme snáď na jar začneme stavať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
uz len dufat aby to bolo vsetko na jar hotove :-)
Odpovedať
Snad aj bude :-) teraz 2 tyzdne nerobili lebo museli dokoncit inu stavbu ale vraj od tohto pondelka by mali znova zacat. Viete niekto ci uz robia? Mohli by sa sem prihlasit ti ktori uz si pozemok rezervovali alebo kupili aby sme si vzdy dali nove info ako pokracuje vystavba... My mame rezervovanu 96 a dnes som si vsimol ze uz mame aj na 97 suseda :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No dnes sme tam boli pozriet a vyzera to tak ze znacne pokrocili. Myslim, ze to stihnu na jar vsetko mat hotove :-) Mozem sa opytat odkial mate tieto cislovania pozemku? netusim ake cislo je nase :-D
Odpovedať
Ahojte,myslite si, ze realne to stihnu vsetko spravit do 30.6.2016? Sme sa pytali pana Oravca,ci mozeme zacat stavat uz skor a povedal nam ze april/maj.
Odpovedať
nooo nasi susedia uz maju zakladovu dosku takze sa tam uz stavia. takze ak mate stavebne povolenie tak uz mozete zacat. len to podla mna neskolauduju este.
Odpovedať
mazinha ,riesili ste stavebne povolenie cez p.Oravca?rozmyslame, ze si to dame cez neho.len nevieme ci sa to oplati a naozaj to stihne vybavit do tych 6 tyzdnov.
Odpovedať
nie. my sme vo faze ked este cakame na architekta kym nam odovzda vsetky podklady na stavebne a potom ho az podame. cez Oravca sme my nic neriesili.
Odpovedať
tiez cakame od architektky na projektovu dokumentaciu. oravec ponuka niekoho na vybavovanie Stavebneho povolenia a nemame nervy na chodenie po uradoch a natahovat sa s tym 3 mesiace.
Odpovedať
@mazinha mozem sa spytat na cislo pozemku?ci sme susedia?
Odpovedať
Tak uz aj my mame rezervovane :)
Odpovedať
@eva710710 no my sme pozemok 34 a vy?
Odpovedať
My mame az 106,uplne posledna ulica.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den prajem. Zvazujeme kupu domu v Mestskej casti Studene - Most pri Bratislave. Chcela sa Vas opytat, ci je aj nejaka ina cesta zo Studeneho do Mostu ako iba po hlavnej ceste? myslim ci sa tam da dostat aj peso s kocikom alebo treba ist vzdy autom? Dakujem.
Odpovedať
Dobry vecer, kupila som pozemok v Studenom na poslednej ulici a rada by som sa opytala, ci ma niekto informacie ohladom IS. Neschvalili mi napojenie na kanalizaciu, v stavebnom mi povolili iba zumpu, vraj napojenie na kanalizaciu v ziadnom pripade nepojde a ani COV nieje povolena. Avsak som u nikoho okolo nezaregistrovala, ze by stavali zumpy. Mate niekto prosim nejake info? Dakujem za kazdu informaciu.
Odpovedať
@zuzka40 ani nw Ani nam neschvalili i keď nam to bolo predávané s kanalizaciou. Ale vraj to idú riesit aj s tromi vodami a postavia nieco aby sme sa mohli napojit. Zatial vsak v nedohľadne ak som to spravne pochopila. A nie je skolaudovaná ani voda zatial ale snad bude čoskoro.
Odpovedať
@klaudikasisa myslim ze ide aj cez Dunajsku Luznu a ked ides tym smerom tak sa da odbočiť este aj na krizovatke okolo nejakych strkovisk a dostanes sa do ponunajskych biskupic.
Odpovedať
@petra7825 Velmi pekne dakujem :-)
Odpovedať
@eva710710 Dobry den tiez mam dom v poslednej ulicy kupil som ho hotovy na kluc c.108 pokial sa nemylim a dnes som sa az dozvedel ake su tam problemy zo sietami :-( viete mi niekto poradit ako ste to riesily a v akom stadiu je to teraz ?planoval som sa nastahovat do konca juna kedze dom je uz takmer cely dokonceny a teraz takyto sok ..Dakujem za kazde info @eva710710
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?