Má niekto pozemok v projekte Jantár Jarovce 2?

Je tu niekto kto kupil, alebo planuje kupit pozemok v projekte Jantar Jarovce 2? Ktory je Vas pozemok a ake domy planujete postavit? Dakujem
Odpovedať
1
2
@matosl Ano budeme tam aj my. Planujeme bungalov nieco na sposob Laguna 40. Ale je to este daleko, este sa nezacali stavat ani siete. Planujem coskoro pokecat s clovekom co mi to mozno bude stavat. Prizemny dom to ale bude urcite :-)
Odpovedať
@naviko Ahoj, aky mate pozemok? My mam 17x30 a tiez by som rad bungalov, ale este som nenasiel vhodny. Na tu sirku a dodrzanie odstupov od susedov je to dost tazke :-). Asi preto sa budem musiet poobzerat po poschodaku. Budete stavat svojpomocne, alebo vsetko firma? Aka firma ak to nie je tajomstvo? Dakujem pekny den
Odpovedať
Tiež sa rozhodujem o kupe pozemku 17,5 x 30 v tejto lokalite. Rad by som vedel aky mate nazor (postrehy) na dialničný obchvat D4, ktorý bude v blízkosti a zeleznicnu trať. Možno mate viac skúseností s touto lokalitou a tak ma zaujíma názor aj vás. Mimochodom neviete kde sa ma stavat Metropolis v Jarovciach. Kde budu filmové studia to uz viem, ale o Metropolise zatial nie Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@biboo my tu bývame, obchvat bude veľmi blízko, železnica až tak nevadí ,-)
Odpovedať
@inusa22 myslis, ze bude problem s obchvatom? Dufam ze to zvukove zabrany vyriesia ako slubili :-) Byvas v tej jednotke, Jantar Jarovce 1? Ako sa vam byva?
Odpovedať
Profilova fotka
@matosl hej, v 1, býva sa tu dobre, dostupnosť perfektná, trochu málo súkromia, kedže dom na dome a k tomu ešte tie radovky, ale inak fajn, susedia zatiaľ všetci v pohode, kopec detí, ale je tu inak kľud, od nás železnicu nepočuť, jedine v noci, ak je otvorené okno a veľmi sa započúvaš :-) ale ten obchvat bude dosť blízko pri Jantáre 2 a dosť ten smog a popolček by mi asi vadil skôr ako hluk, ale zase čo si navyberáš, lokalita dobrá, uvidíme keď to postavia ( ak to postavia :-) )
Odpovedať
@inusa22 Ja planujem kupiť parcelu č. 5 neviete mi povedať koľko to môže byt od tej predpokladanej diaľnice metrov. Podľa mna cca 400 m, ked pozriem cez google maps. http://www.jantarjarovce.sk/ponuka-po... Ta diaľnica mi robí ozaj starosť :-( Pripadne neviete o nejakých pozemkoch na druhej strane Jaroviec?
Odpovedať
podla toho, ako to na SK chodi, si mozes byt isty, ze s Vami nakoniec vy.ebu. Aj mne predavali pozemok medzi bungalovmi, a nakoniec postavili vedla bytovku. Tak. @biboo
Odpovedať
Profilova fotka
chapem to spravne, pozemok za 200€/m2 pri dialnici, zeleznici a v smogu ? :)
Odpovedať
Sitno mozno k pozemku pribalia aj hufnicu :-D
Odpovedať
@peto99 Pekne. To vám urobili v prvej etape? Bytovka vedľa domu, poteší. Keby pozemok stal 100 - 150 m2 nepoviem nič, ale teraz som z toho sklamaný tak ako píšu diaľnica, železnica, smog, prach. A všetky východy dediny sú odrazu preč. Škoda, že sa nepripravuje niečo na druhej strane Jaroviec. Tam je už kľud.
Odpovedať
@biboo v bernolakove, ale ostatne problemy nemam, cez den je ticho ako na chalupe, dialnica uz stoji
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@biboo niekedy aj n aTrnkovej, Kožušníckej predávajú, tam je tiež taká výstavba na poli, nie je tam cesta a osvetlenie, neviem ako je to so sieťami, ale prostredie fajn,-)
Odpovedať
Profilova fotka
@biboo treba sledovať reality, v Jarovciach sa toho predáva málo, ale sem - tam je niečo v ponuke.
Odpovedať
@inusa22 Dakujem. Skusim sa este po niecom poobzerat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
na drhej strane Jaroviec Kozusnicka , Trnkova je tiez dialnica ,takze si clovek nevyberie. My sme tiez kupili pozemok Jarovnce Jantar 2 a pevne verime, ze protihlukove steny pomozu. :-)
Odpovedať
@radeli Ktory pozemok? Planujete bungalov, alebo poschodak? Dakujem
Odpovedať
cislo pozemku presne neviem, ale tak co najdalej od dialinice sme kupovali . Este neviem aky dom postavime , ale skor poschodovy , aby sme napasovali aj garaz. Vy ste tiez kupili ?
Odpovedať
Tiez planujem kupu pozemku v tomto projekte. Chcem stavat poschodak. Blizkosti obchvatu sa samozrejme rovnako obavam (cca 400m od pozemku). Pokial ale postavia protihlukove bariery (aspon 3m) nemal by to byt problem. Staci sa prejst do Kitsee po Pamastrasse, kde je dialnica situovana takmer identicky ako v Jarovciach (vyskovo aj vzdialenostne). Protihlukova stena tam nema ani 2m a dialnicu tam pocut len velmi slabo. Vid.: https://www.google.at/maps/place/48%C... Samozrejme zalezi vzdy od viacerych faktorov - vietor, teplota, zastavanost...
Odpovedať
My tiez mame zaujem o Jantar 2, o 600m2 pozemok, len neviem presne ci podla uzemneho planu sa da stavat 1+ alebo 2 podlazny na takomto type pozemku? Treba si pozorne prestudovat uzemny plan (upravuje aj plot a simkost strechy) lebo v zmluve je klauzula 10 tis. Eur pokuta za porusenie Uzemneho planu platena Developerovi!
Odpovedať
@peterv87 Na pozemku o rozlohe do 600m2 je mozne stavat aj 1+ aj 2poschodak ale su tam nasledovne podmienky. Pri 1+ so sedlovou strechou nie si obmedzeny plochou 1veho poschodia vzhladom na prizemie (aky musi byt sklon strechy som sa ale nedozvedel) Pri 2 s rovnou strechou si obmedzeny na plochu horneho poschodia (nesmie presiahnut 50% plochy prizemia) Myslim ze pokial je pozemok nad 600m2 tak nie su ziadne obmedzenia. Samozrejme treba dodrzat aj IZP = 0.25
Odpovedať
Ahojte, uz ste niekto podpisovali zmluvu o uzavreti buducej kupnej zmluvy? Cele mi to pripada velmi zvlastne. V nasom pripade sa developer vyhovara, ze ma toho strasne vela a zacinaju sa nedodrziavat terminy.
Odpovedať
Hladam majitelov pozemkov 28 a 30 :-)
Odpovedať
Ahojte vytvoril som FB skupinu. Pridajte sa :) https://www.facebook.com/groups/10551...
Odpovedať
Zdravim, uz ste niekto podpisovali Rezervacnu zmluvu a ZoBKZ na pozemok? Bolo mozne robit nejake upravy/pripomienky ich standardnych zmluv, alebo ste ich akceptovali tak ako su? Nevnimate ich ako prislis velke riziko? Dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
@peterv87 dnes si každý postaví co chce, ak si si všimol v Jantari 1, tak su tu všelijaké domy, tých 10 tisíc pokuta ľudom za to stoji, hlavne tým , co stavaju na kšeft, som zvedavá kolko bude v tejto novej časti trojdomov ]-(
Odpovedať
@inusa22 Ja som sa na to pytal este minuly rok. A ten bod co tam dali ohladne tej pokuty je tam prave preto aby to nedopadlo tak ako pri JJ1 kde nic take nebolo. Inak trojdomy by uz nemali byt mozne ako som sa dozvedel od znameho co sa v tom troche pohybuje, ale dvojdomy asi ano...
Odpovedať
Profilova fotka
@naviko neverím tomu, oni na trojdome zarobia 200 tisíc, čo je to 10 tisíc pokuta? ,-) a aj my sme počuli, že už sa nesmú stavať od roku 2015 trojdomy a postavili ďalšie tri v našej časti, takže asi tak :-(
Odpovedať
@inusa22 No ano, na Slovensku je vsetko mozne, ja som to tiez len pocul, no vsak cas ukaze
Odpovedať
matosl- zdravim, my sme majitelia pozemku c. 30 :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?