Má niekto kúpený pozemok v Špačinciach - Vtáčí sad?

Stále čakáme na IS. Má niekto info ,ako pokračuje výstavba IS?ďakujem :-(
Odpovedať
My sme si zarezervovali pozemok u fa Bossi s.r.o. v roku 2009. Zalohu sme dali 6000 Eur .Rok nato sme zmluvu o rezervacii zrusili , pretoze nedodrzali termin zaciatku realizacie , a zacalo mi to smrdiet. Zalohu nam nevratili , obratili sme sa na sud. Sud sme po roku a pol vyhrali , avsak tri mesiace pred rozhodnutim P. Stani a P. Pacas spolocnost predali na inu osobu a pozemky poprepisovali na novu spolocnost Bossi stavby. Takze sud sme vyhrali ale pre nemajetnost Bossi s.r.o. bola exekucia zastavena. Tolko asi k mojej skusenosti s pozemkami v Spacinciach. Urobte si vlastny usudok. Pozemky uz akoze realizuju od r. 2008. Projekt investupdopozemku.sk (tato stranka uz pre istotu neexistuje ) je pekny pip… Prosim dajte vediet kto ma s touto spolocnostou podobne skusenosti ?
Odpovedať
Dobrý deň tiež mám pozemok v špačinciach v lokalite vtačí sad. Bohužial som ho aj celý zaplatil....Je síce môj ale je to stale vedené ako orná pôda....a márne čakame na výstavbu IS,sice začali akoze kopať ale v lete sa to zastavilo,tak neviem kedy sa bude pokračovať a či vôbec...mam tam utopených 30litrov a hovno z toho...takze je to zatial asi takto.
Odpovedať
my sme uskočili pred podpisom zmluvy... našťastie... mali sme dať zálohu 100 tis SK, ale nejak sa nám to nepozdávalo.... dodnes by sme nepostavili.... :/ keď som išla naposledy okolo, bola len daná dolu len skryvka, ale to je už dlhší čas a nič sa tam nehýbe.... tak radím, radšej pozor a radšej vyčkať.... dnes už pozemky nejdú na dračku a vždy sa niečo objaví....
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez tam mame kupeny pozemok... Komunikovala som s fy ktora ma teraz na starosti vystavbu IS, resp. Odkupili to od Bossi... a vraj cakaju na realizacny projekt.... dufam, ze sa to uz konecne pohne...
Odpovedať
Tiez tam mame pozemok. Je nam uz na nic, chceli by sme ho predat ale za sucasnych podmienok je to nemozne. Cele je to podvod. Verite ze vobec je sanca ze IS tento rok dobuduju? Je niekto z Vas z novou firmou v kontakte?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
dobry vecer tak aj my patrime k tym nestastnikom,volali sme f.KIRAM minuly piatok,,,,"otravujeme" ich uz mesiac v kuse bolo nam prislubene ze uz co najskor sa to pohne udajne cakali na tie dalsie nove parcely co odkupili aby mohli siete tahat naraz.......ale co budse na tom pravdy...nikto nevie. TAKISTO TAM MA KUPENY POZEMOK AJ JEDEN REALITNY MAKLER....tak hadam by vedel do coho by sa pustal,,tak dufajme ze sa to naozaj pohne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Uz stavaju siete ,dnes idem pozriet.
Odpovedať
Dobrý večer, chcem sa spýtať ako stojíte v súčasnosti s pozemkami na Vtačom sade, tiež by sme mali záujem o pozemok v Špačinciach. Ďakujem.
Odpovedať
Chcem záujemcom o pozemok v Špačinciach ponúknuť môj stavebný pozemok v obci Majcichov. 430m2 po 50€/m2. Obec má taktiež kompletnú občiansku vybavenosť a výborné napojenie na diaľnicu D1 a R1. Pozemok sa nachádza v uličke nedaleko centra obce. Pozemky v novej lokalite (daleko od centra, školy, skôlky, obchodu, pošty) sa predávajú po 60 - 65€/m2.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Zdravim.Tiez tam mame kupene pozemky,pre istotu 4.Stavat tam vsak uz nemienime, byvanie sme si museli riesit uz inak.Aktualne sa na pozemkoch realizuju siete.Mam pocit ,ze chyba uz len dokoncit cesta.Chcem ponuknut na predaj 4 pozemky v strede vystavby velky stvorec t.j. dva vedla seba aj dva za nimi.Vhodne aj na biznis.Cena 75€/m2 vratane sieti pripadne dohodou.Kontakt 0905/601057
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?