Má niekto kúpený pozemok Pri lesíku - Kvetoslavov?

Ahojte, nechystáte sa niekto kupovať pozemok v tejto lokalite? Prípadne nemáte skúsenosti s touto lokalitou? http://www.prilesiku.sk/ Ďakujem za každý podnet a názor. :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme tu kupili pozemok. Boli sme s jednanim developera velmi spokojni. Zatial sme zaplatili zalohu a o tyzden doplacame celu sumu. :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme si tu tiez kupili pozemok a na jar by sme radi zacali stavat :-)
Odpovedať
Dakujem Vam za odpovede mozno buduci susedia :) ako je to tam s vodovodom? Na ich stranke pisu, ze su tam len studne, viete povedat?
Odpovedať
ahoooj, aj my tam uz mame kupeny pozemok,este pred vyse rokom sa kupoval tak cakame kedy uz konecne budu skolaudovane IS, voda bude tiez napojena-cerstva info ;-)
Odpovedať
ahojte, neviete niekto, ze kedy budu skolaudovane IS?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, tiez mame v danej lokalite kupeny pozemok :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, začali ste už niekto stavať? My čakáme na stavebné povolenie a radi by sme sa poradili so stavbou. Tiež sme boli s jednaním veľmi spokojní, developer je veľmi seriózny, povedala by som, ze na terajsie pomery az prilis - maximalna spokojnost
Odpovedať
@lenka85 ... my taktiez cakame na stavebne povolenie, snad nam ho coskoro aj vydaju :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojky, ako ste na tom? už ste začali stavať? ktorý pozemok máte?ň
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@lenka85 ahoj, my mame pozemok 44. A Vy ?
Odpovedať
fu, neviem jeho cislo, ale ked tam pojdes tak je to ten dom s pultovou strechou.... uz ste zacali?
Odpovedať
@lenka85 ... uz viem, ktory :-) , my staviame tak trocha dalej od Vas ... bungalov v tvare L ... je to rozny pozemok. Dokoncujeme strechu, resp. radi by sme ju uz dokoncili, ked prestane konecne prsat a pocasie sa trocha umudri.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eblahutova a kedy planujete stahovacku?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte. chcem sa spytat, ako sa vam tam byva? aj tam je nejake kulturne vyzitie? ako to je so zastavbou? a dochadza sa v pohode? dakujem.
Odpovedať
Ahojte. Aj my sme tu kúpili pozemok :-)))
Odpovedať
ahojte:) tak prvi pristahovalci pri lesiku sme my:) byva sa nam tu skvele, uz len nech mame aj susedov.. Kto bude nasledovat?
Odpovedať
@lenka85 Lenka, pravidelne okolo Vas chodime, ale Vas ani nevidno ;-)
Odpovedať
a preco konecne nedojdete na kavicku? vonku nas bude vidno ked sa otepli, dovtedy sa pridite zohriat k nam:) Ako pokracujete?
Odpovedať
My chceme začať na jeseň :-) A v ktorej časti ste? Malo to dve etapy, my sme kúpili v tej druhej etape - bližšie k lesíku, pozemok č. 1 a vedľa nás už stojí bungalovik :-)
Odpovedať
aj my sme tam, ak vieš - dom s pultovou strechou - to je nas:) a preco az na jesen chcete zacat, ci?
Odpovedať
No, budem si to musiet pozriet, ze kde je ten Vas domcek :-) My sme ten pozemok kúpili len teraz, vlastne tento týždeň povolili vklad na katastri a ešte musíme dať spraviť projekt, ktorý netuším ako dlho bude trvať a potom ešte stavebné povolenie, tak predpokladám, že sa to stihne akurát tak do jesene. Lenka a ako sa vam odtial cestuje? Ja sa velmi bojim dochadzania do BA, ale to miestecko pri lesiku sa mi velmi paci :-) :-) :-)
Odpovedať
no podla toho kolko snehu napadne:))) ale nie, nemusis sa bat, nie je to take strasne. Ja sice do BA nechodim, ale muz ano a na letisku je za cca 20-25 minut. Za normalnej dopravnej situacie. Ked napadlo vela snehu tak to bola hruza, ja som robila z domu...ale to bolo vsade take hrozne... Ten lesik ocaril aj nas, hned ako sme tam prisli tak sme vedeli, ze presne toto je to co sme hladali.... a byva sa tu ozaj dobre..
Odpovedať
Lenka, som rada, že vám tam dobre býva :-) A presne, to miesto je úplne super, nie ako tie všetky satelity hore-dole. Na týchto pozemkoch sa mi páčilo to, že sú peši v dosahu na vlak a vlastne aj do dediny a to, že to bude úplne nové, nové domy a pritom napojené na starú dedinu a nie 3 KM od nej.I nak v nedeľu sme tam boli a pozreli sme si váš domček - aj sme videli niekoho vonku niečo robiť :-) A čo sa týka toho snehu: ja cestujem z Petržalky do Petržalky a keď ten sneh napadol, tak sme 20 minút stáli na križovatke kúsok od práce a iné časti BA boli na tom tiež dosť katastrofálne, takže keď napadne sneh, všade je to zlé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, chcela som sa spytat na orientaciu pozemkov v tejto lokalite. Pozemky priamo pri lese maju vstup z juhu (JZ), nie je problem s umiestnenim domu (smerom na sever, svetelnost)?
Odpovedať
ahoj Taniiicka, v tomto ti neporadim, kedze my nie sme uplne pri tom lesiku a este tam nestoji ani jeden dom, takze na radu by si si pockalal.... co sa tyka nasej orientacie, super. Len jednu izbu mame na sever - ostatok je v pohode...
Odpovedať
Ahoj Taniiicka, my tiež nemáme pozemok priamo pod lesíkom, ale my máme vstup z juho-východu a tiež som váhala, či nebude vadiť ak bude nejaká časť domu ma severo-západe, ale ak dáte správne okná, tak to bude fajn a beriem to tak, že v lete nebude na škodu mať niekde aj trošku tieň :-) Mám kamaráta, ktorý si dal obývačku na juho-západ kvôli tomu, nech má teplúčko a svetlo a teraz umiera v lete v obývačke od tepla...
Odpovedať
no siskas aj my to mame tak ako tvoj kamarat... byvame tam od februara, zatial je to ohromna vyhoda, dom to perfektne prehrialo, len sa bojim co bude v lete. Myslim, ze zaluzie neodtiahneme:)))
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za odpovede, nakoniec zvazujeme pozemok 35, ten ma dobru orientaciu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?