Má niekto kúpený pozemok Pod lesom - Tomášov?

Ahojte, nechystáte sa niekto kupovať pozemok v tejto lokalite? Prípadne nemáte skúsenosti s touto lokalitou? www.podlesomtomasov.sk Ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj, my si planujeme kúpiť pozemok v tejto lokalite. Boli sme na prehliadke minulý týždeň a veľmi sa nám to zapáčilo. Je to pekná lokalita pod lesom. Majú tam už dokončená cesta, chodník, verejné osvetlenie. Na každý pozemok sú už dotiahnuté všetky IS (voda, plyn, kanalizacia, elektrika) a dokonca už majú aj rozvody pre Internet a televiziu. :-) Nie je to obrovský projekt aké si stavajú teraz na okoli BA (možno to ani v živote nedokočia). Niektorý ľudia už začali stavať. Určite by si tam mal ísť pozrieť. Želám správne rozhodnutie a pekný deň :-)
Odpovedať
Ahojte, my tam mame rezervovany pozemok. Rozhodnutie padlo dost rychlo, do troch dni po prvej navsteve majitela. Rozhodla lokalita a hlavne to, ze nejde o mega projekt uprostred pola, ale ide o slepu samostatnu ulicku ohranicenu na jednej strane lesikom a na druhej strane existujucou starou zastavbou obce. V cene su komplet vsetky siete, dokonca aj stavebne povolenie. Majitel je spolahlivy a zarukou pre nas bolo to, ze byva priamo v Tomasove. Dufam, ze som pomohla aspon nejakymi informaciami :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Pekny den, rada by som sa spytala..sice je to dlhsia doba tento konverzacie ,ale predsa ... Mate niekto kupeny pozemok v Tomasove (podlesom) + vystavbu rodinneho domceka ? Uvazujeme z manzelom o kupe pozemku v tejto lokalite a radi by sme vedeli skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne ...Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatkav Pekny den Vam želam, rada by som sa spýtala či Vase rozhodnutie pre Tomasov bolo spravne ? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Pod lesom je les a les je tmavy a nie je vidiet von. Lokalita dobra nie je, nakolko sa tam neda stavat, nie je tam infrastruktura, tak isto ani voda, ani kanalyzacia. Vsetko je potrebne vybavit individualne tj. za vlastne nasporene peniaze, prip. uver v PSS, tak isto aj les je pod spravou strazcu a strazca pod spravou lesov a lesnych robotnikov. Snazila som sa nakontaktovat na majitela pozemkov, strazca lesa bol niekde podnapity v krcme, straui totiz na pozemku svoje kone, ked sa nam les nepaci, mame oddist prec, to bolo jeho posledne slovo. V nedelu bol dokonca na omsy v kostole, madarsky zvyk to strazcov lesov a lesnych rastlin. Dakujem za pozemok, pre vystavbu zumpy si mozem najst aj mensi les. nedajte sa zaviest.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?