Kupuje niekto pozemok v Žiline Bánová - Pánske Lány?

Kupuje tam niekto pozemok? Neviem sa rozhodnúť, keby mal niekto nejaké info tak by ma to potešilo .
Odpovedať
@marcel777 Ahoj, prave som to nasla na nete, vies o tom uz nieco blizsie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@marcel777 Ahoj, môžem sa spýať ako si sa nakoniec rozhodol? Lebo my tiež nad touto lokalitou uvažujeme, resp. sme si pozemok už aj zarezervovali :-)
Odpovedať
Zdravim @jajap...mozem vediet nejake info? my hladame pozemok, banova je super oblast...
Odpovedať
my máme v tej lokalite pozemok - využívali sme ju tradične ako roľu - zaujímavé, že nevieme o tom, žeby sme tento pozemok predali a aj ja som to videla už rozparcelované a rezervované na istej stránke, tiež sa o to zaujímam, ale pochopiteľne z dôvodov iných. je nás viac vlastníkov - nevieme sa ujednotiť na cene medzi sebou a kto bol taký šikovný a to od nás kúpil? bez nášho vedomia..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@lesyhory Byvam v Banovej a o tomto ani neviem, :-D :-) . To je asi pozemok vedla druzstva , pod lesikom, to mi jedine vychadza, inac tu taky vacsi pozemok nieje. Ako ste dopadli s pozemkom ?
Odpovedať
tak na Druzstevnej ul. byva moja krstna, presne tymto pozemkov a teda sme este nepoculi o tom, ze sa tam ma nieco stavat. podla mna tam nebude nieco v poriadku, aj ked tieto pozemky ponukaju realitky (to som sa len teraz na nete docitala)
Odpovedať
Ja som sa o to tiez kedysi zaujimal (http://www.jjreal.sk/) a potom pan Jombik povedal, ze na stavbu ciest, chodnikov, IS atd. si budu musiet vlastnici zalozit spolocenstvo vlastnikov a poskladat sa na tieto veci (cista utopia - toto v reale nemoze fungovat) som od toho upustil a kupil pekny pozemok v LL so vsetkymi sietami a obecnou asfaltovou pristupovou cestou. :-) PS: Este neskor som sa dozvedel, ze niektore pozemky zatial nie su ani vysporiadane (vo vlastnictve pana Jombika). Staci aby sa tam niekto zaprel a vsetci budu nahrati. Ale mozno sa to uz za ten rok zmenilo.
Odpovedať
@danculd mojej mame prisiel domov nedavno list od nejakej advokatky, ze jej klient ma zaujem o jej posiel zahrady - otec tam volal a zistili, ze tam skupuju zahrady a chcu tam daco stavat (ide o zahrady medzi ulicami Druzstevna a Mesacna). Takze asi sa zacina skupovat cela Banova
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?