Kupit pozemok cez ktory ide plynove potrubie?

Zdravim Vas priatelia. Natrafil som na stavebny pozemok o rozlohe 2080m2 za velmi prijatelnu cenu,avsak k vystavbe je pouzitelna iba vacsia polovica pozemku nakolko cez istu cast pozemku prechadza plynove potrubie.Pozemok je v zastavanej ale velmi tichej casti obce,zatial v tesnej blizkosti nestoja ziadne domy.Cena je 4,90 za meter. Co vy na to hovorite? Dakujem ;-)
Odpovedať
rozhodne nie, pokiaľ ale nepostavíte dom a všetko na voľnej časti, len treba zvážiť prístup k potrubiu pre ťažké mechanizmy ak majú aj inú možnosť ako cez časť na stavanie, bude s tým veľa problémov treba to zvážiť.
Odpovedať
V prvom rade treba zistit ake je to presne potrubie, zavolat na plynarne a opytat sa ich na presnu odstupovu vzdialenost na danom mieste pre dany plynovod. A podla toho uvidis kolko ti ostane pozemku pouzitelneho na vystavbu, aby si nahodou nieco nekupil a potom sa toho nevedel zbavit ;-) Tu je nejake info http://www.uzemneplany.sk/ochranne-pasma
Odpovedať
A co ochranne pasmo? Zisti si,ake potrubie tadial ide, ci sa tam bude moct stavat dom atd.A co ked bude nejaka porucha a pridu ti rozkopat cely dvor? Alebo je mozny pristup aj z inej strany? Je to velke riziko kupit takyto pozemok,este tazsie potom predat. Pogoogluj trochu, uvidis, kolko problemov plyn na pozemku dokaze narobit a kolko planov znemoznit .
Odpovedať
Dakujem vam zatial.Do nicoho sa zatial nehrniem,takze nad tym v klude mozem popremyslat ;)
Odpovedať
Nechcem zakladat dalsiu temu tak polozim este jednu otazku tu.V tej istej obci mam moznost kupit este jeden pozemok.Osobne tuto obec nemam moc v laske,ale tento pozemok je skor na samote,cca1,5 km od centra obce,pristupova cesta je asfaltova.Su tam asi tri domceky,vodovod tiez,plyn nie ale to az tak nieje podstatne.Je to rodna obec mojej priatelky takze je tam ako doma.Odradza ma to len koli tomu ze nas nedavno narodeny syn sa tam mozno nebude mat s kym hrat,dalej do skoly to bude mat.Ako by ste sa s tym vysporiadali?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?