Kúpili ste pozemok vo Vlčej Doline, Suchá nad Parnou?

Zvazujem kupu. Odradza ma ze pesi to je hrozne daleko od dediny,skoly,skolky...a hlavne ak zidem pesi do dediny dlho by som sla po ceste bez chodnika kde je hlavny tah...to si ani neviem predstavit. Dost nebezpecne pre deti. Jedine autom.
Odpovedať
Zdravim, vybrali ste si nakoniec pozemok vo Vlcej Doline? Je to naozaj daleko od dediny? Pojdeme ho pozriet s maklerkou. Nevieme najst pekny pozemok pri Trnave do 30tis. :-(
Odpovedať
@8veverka8 ano nakoniec sme vybrali tam. Pesi ako som pisala vyssie je to hrozne daleko a velmi dlho treba po hlavnej ceste kde nieje vobec chodnik.S kocikom by som cez ten hlavny tah nesla Do skolky ci skoly alebo k lekarke si ani neviem predstavit pesi. Idete kupovat pozemok ci dom? A cez aku realitku idete?
Odpovedať
@margaretkaoliver ďakujem za odpoved :-) my ideme tie pozemky pozrieť zajtra, realitka mg & partners tuším, no bude to asi komplikovane, škoda že je to od ruky, tie najlacnejšie sú takmer vypredané, zostali tam cca za 33000€ necelé 4á, no uvidíme. Chodník pri hlavnej ceste sa neplánuje?
Odpovedať
@margaretkaoliver preco ste sa nakoniec rozhodli kupit tam pozemok?
Odpovedať
@8veverka8 pri tej hlavnej ceste netusim ale tam ako su tie novostavby je cesta chodniky dopr.znacenie. Co sa tam stavaju domy su tiez na predaj nie vsetky ale maju vacsie pozemky. @spiderhst to prostredie nam maximalne vyhovuje je to mimo dediny ano je to daleko pesi...ale je to tam iny svet. Za dolinou su krasne stare vinice. neviem no myslim, ze je to take ze ak to zbada clovek bud si to hned zamiluje ale uplne zavrhne :-) pre nas idealne.
Odpovedať
Profilova fotka
Som predvčerom pozerala na stránke dediny, čo sa rokovalo na zasadnutiach. A dozvedela som sa, že obyvatelia Vlčej doliny spísali nejakú petíciu. Neviem, čo všetko v nej bolo, ale išlo im aj o chodník. Asi popri hlavnej ceste. Takže niečo sa v tom deje, ale ...... ťažko povedať, v akom časovom horizonte by sa s tým niečo dalo robiť. Inak je pravda, že je to dosť nebezpečné. Ja tadiaľ chodím autom a v tme to veru nie je sranda zbadať človeka na poslednú chvíľu - najmä aj je v tmavom a bez reflexných prvkov. Ale lokalita je to pekná. Nad priehradou sú už všetky pozemky rozpredané?
Odpovedať
@lifelike ten chodnik tam veru chyba. Pri tej priehrade sme nepozerali dakde som citala ze je tam problem zo spodnou vodou ci co. ale nemusi to byt pravda samozrejme. Este tam je aj Ruzova dolina a tam par pozemkov na predaj sa mi zda.
Odpovedať
Profilova fotka
V Ružovej asi nie. Nedávno, ako napadol sneh, sme sa ňou boli prejsť a výstavba sa tam určite nechystá. Možno niekto predáva jednotlivo dajaký pozemok ... tá možnosť tu je Problémy pozemkov pri priehrade nepoznám. Myslela som, že tie pozemky sú na kopci nad priehradou, či? A tam asi spodná voda problém robiť nebude.
Odpovedať
@lifelike. Teraz som citala na stranke o tej peticie. Bola to peticia za zdravotne nezavadnu vodu a kanalizaciu v doline. Vobec som netusila ze tam je problem so zavadnou vodou. Viem ze kanalizacia tam nieje a ani plyn. Kanalizacia by mala byt do r2018 aspon na tej novej ulici co sa stavia. Vraj su na to fondy. Jedna realitka ponuka v tej Ruzovej pozemok 1000m2 ale popravde na par inzeratov ked som aj volala uz neboli aktualne a stale ich realitky mali v ponuke tak ktovie. Tie pozemky pri priehrade vobec nepoznam to som len citala niekde alebo mi to len niekto povedal ale toto samozrejme nehovorim ze je to pravdiva info aby som nikoho nevystrasila kvoli tomu :-) Byvate v Suchej? Ste spokojna?
Odpovedať
Profilova fotka
Bývame tam od septembra, ale my sme kúpili už dvojročný dom nad Ružovou (časť obce Pasienky). My sme veľmi spokojní, ale my sme už bez detí. Takže škôlky, školy, krúžky to ide mimo nás. Keďže máme aj kanalizáciu, máme úplne pohodlný život :). Ale ak to nebolo v tej petícii, tak to bolo niekde inde ohľadom toho chodníka.... takže to bude asi fakt na dlho. Tiež som nepochopila tú zdravotne nezávadnú vodu - mám za to, že keď je tam obecný vodovod, tak voda je taká, ako inde v dedine. To by chcelo preveriť. Čo sa týka inzerátov realitiek, to je kapitola sama o sebe. My sme pozerali inzeráty a hľadali niečo pokojné, nie veľké, nové (max. 5 rokov), ale keď sme volali, tak to boli veci aj dva roky staré :). A teda už dávno neaktuálne. Samozrejme mi nezabudli ponúkať niečo z ich ponuky, ale zasa veci, čo sa nám nepáčili.
Odpovedať
@8veverka8 pacilo sa? :-) @lifelike tak to mate super :-)
Odpovedať
@margaretkaoliver páčilo, pekne prostredie, ale trochu ďaleko od centra, školy, ktovie kedy bude chodník, jedine autom voziť deti a kanalizácia zatiaľ nie je, čiže navyše investícia zumpa. Ale dnes sme si predbežne rezervovali pozemok v inej obci, aj som dala vo fóre príspevok-otázku ohľadom základov na tom pozemku, ale zatiaľ nik neodpovedal. tak uvidíme, snad to vyjde :-) vy už máte v suchej kúpený či rezervovaný pozemok?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@8veverka8 ano ta kanalizacia tam zatial nieje. Tak to gratulujem to je super ☺ a kde mate rezervovany? My uz mame vo Vlcej skoro postaveny ☺ koncom aprila by uz malo byt vsetko.
Odpovedať
@margaretkaoliver paráda, vy už ste ďaleko :-) videli sme hore pár domčekov, stavali ste sami či firma? murovaný? V bucanoch mame rezervovaný, teda dúfam, lebo zatiaľ len ústne, pripravujú sa papiere
Odpovedať
@8veverka8 z tohto som aj ja mala stresy kym sa nepodpisali vsetky papiere ☺ jeden z tych hore je nas ☺ stavia ho firma. Predavaju holodomy ale daju sa dokoncit do standardu. Tam hore su o cosi vacsie pozemky ale nic az tak velke. Take akurat. Tie Bucany mate super. Za rozumnu cenu je tazko najst. My sme hladali uz postavene alebo rozostavane novostavby kt.nam firma dokonci. Moj sen boli Smolenice ale tam nic zaujimave a hrozne drahe pozemky. Jeden sme boli aj tam pozriet ale hrozne malicky bol. Tak teda drzim palce nech to vyjde ☺
Odpovedať
@8veverka8 a ano murovny ☺ najskor sme premyslali aj nad montovanym. Idete do montovaneho ci murovaneho?
Odpovedať
@margaretkaoliver dakujeme, v smoleniciach je krasne, ale daleko od TT, suchu mate kusok do TT, teda ak tam pracujete :-) my tiez rozmyslame nad montovanym, ale keby nam nejaka firma spravila murovany za taku sumu, tak beriem mozno murovany, ale svojpomocne stavat urcite nechceme. Mozem poprosit do spravy firmu co vam stavia murovany? a aj ceny maju na stranke? Pozerali sme montovany u dvoch oravskych firiem za cca 61000 holodom 100m uzitkovej + základová doska cca 7000, tak neviem, ci do tejto sumy by sme sa zmestili holodom murovany. Preco ste sa nakoniec rozhodli murovany?
Odpovedať
@8veverka8 poslane. Nakoniec sa nam zapacil dom kt.sme boli pozriet,priestrannost a rozmiestnenie izieb aj velkost pozemku a aj okolie. Tak sme potom uz montovany neriesili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@margaretkaoliver Dobrý deň,idem sa spýtať,keďže čítam,že máte postavene vo Vlcej doline :-) ...zvažujeme kúpu jedného domu čo tam je na predaj,tak by ma zaujímalo ako to máte vyriešené s vodou a odpadom? Vraj sú tam zatiaľ žumpy a studne,tak by ma zaujímalo či nebol problém tam navrtat studňu ;-) .Vopred ďakujem za odpoveď :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?