Kúpili ste niekto pozemok v Kvetoslave pri jazere?

Ahojte, je tu niekto, kto kupil pozemok v Kvetoslavove pri jazere? Vraj je uz dost predanych...
Odpovedať
Nikto nic? Ze vraj idu pozemky jak teple rozky...alebo!? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmi82 Ahoj, my mame v plane kupit:-) zatial zistujem vsetky info a chceme sa stretnut s realizatorom, zatial sme boli len mrk s realitkou jako to tam vyzera a pozriet dom ktory sa nam paci....mate v plane tiez kupovat?
Odpovedať
Ahoj, napisala som ti RP. Ak vsetko vyjde, tak ano. Uvidime. Mozno buduci sudedia ;)
Odpovedať
tak mi uz mame zarezervovane... snad sa niekto prida... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmi82 tak a je to specatene, budeme susedia😀 dnes podpisana rezervacka, v oktobri by sa malo zacat stavat😊
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Posledné dva októbrové dni, koľko máte postavené? ...podpichujem ;-)
Odpovedať
Podla poslednej info takmer 20 domov rozostavanych a ziadny sused tu na MS? :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte. Nie je problemom blizkost zeleznice? Mat po ruke stanicu, prip. zastavku vlaku je pri dochadzani do prace super, ale nie je to velmi rusive pre niekoho, kto preferuje ticho a klud ? Nebude sa pri prejazde vlaku triast na terase salka s kavou ?
Odpovedať
Tak to je tazko posudit do buducna... Zatial tam jazdia vlaky tak, ze otravnejsi je rozhlas, ktory vyhlasuje prichod vlakov...
Odpovedať
Profilova fotka
@skrabi boli sme tam niekolkokrat, mame pozemok 35, ked isiel regiojet ani sme si nevsimli, ked ide nakladny je ho pocut ale ziadne otrasy...od zeleznice musi byt dom v nejakej bezpecnostnej vzdialenosti a ta je urcite dostacujuca...a hlavne ked tam bude zastavba a poulicny hluk nebudeme to vnimat..aspon myslim...mas v plane riesit tam dom? zeby novi susedia? ;-)
Odpovedať
@alabu dakujem krasne za informacie, zatial len taky prieskum, predpokladam a dufam ze coskoro budem riesit otazku byvania .... a co voda ? Je tam dotiahnuty obecny vodovod ?
Odpovedať
@skrabi nie je, kazdy dom ma vlastnu studnu. ale kanalizacia tam je.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ludmi82 Dakujem za informaciu
Odpovedať
Ahojte buduci susedia. Aj my staviame pri jazere. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yvet74 ahoj, to je super, sme si hovorili ze je divne ze tu okrem nas dvoch nikto nie je ;-) A uz staviate? ktory pozemok a aky domcek? my by sme mali zacat teraz na jar.
Odpovedať
@yvet74 Ahoj buduca suseda ;-)
Odpovedať
Dajte fotky jazera :-D
Odpovedať
Ahojte, my uz mame hrubu stavbu na pozemku 8.
Odpovedať
@yvet74 My mame 4ku
Odpovedať
Ahojte, vyzera to tak, ze budeme susedia :)
Odpovedať
Vitaj ;-)
Odpovedať
@ludmi82 dakujem :) Uz tam niekto aj realne byvate? Lebo jeden obyvany dom tam uz je, na tej strane ako je zeleznica....
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki Ahoj, nie je to nikto z tych co su tu:-) ktory pozemok je vas? my začínáme stavat tento tyzden, mali dnes zacat kopat ale prsi tak asi nebudu.
Odpovedať
Ja len k zeleznici: prvu noc som spocitala napravy na kazdom vlaku. Po par rokoch som nevedela, ci vlak uz isiel alebo len maist. Zvyknete si. P.s. nemam taky dom, ani by som nechcela, ale napriek tomuto mojmu postoju vlak nevnimam ako rusivy element uz v realnom byvani
Odpovedať
@alabu ak pojde vsetko tak, ako si predstavujeme, tak budeme obyvat domcek, ktory "rastie" na pozemku 28 :)
Odpovedať
A este k tej zeleznici - ja to vnimam ako velke plus, pracujem v BA, blizko ZST Nove mesto, takze planujem casto vyuzivat Regio Jet....co sa tyka hluku, ked sme tam boli, siel niekolkokrat vlak - regio jet nie je takmer pocut, nakladny pocut sice je, ale to mi nijak nevadi,kedze momentalne byvame tiez tak,ze cez cetu vedie zeleznica a chodia tu len nakladne vlaky a uz som zvyknuta....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki hned som mrkla kde je 28...presne v protilahlom rohu oproti nam...idete asi kupovat dom postaveny lebo tusim na tom vasom je ze na predaj....tak drzim palec nech to dobre dopadne. a mas nejaky termin kedy by ste byvali?
Odpovedať
@alabu ano, momentalne je to holostavba, dokocovat sa to bude uz pod nasim dohladom a podla nasich predstav, nieco po vlastnej linii budeme robit, nieco nam este urobia v cene....predbezny termin je tak jul/august, ale este uvidíme ako to pojde,kedy to dokoncime, kedypredame byt atd atd...ty si 35, ze? :) Dufam,ze sa nam tam vsetkym bude dobre byvat:)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki ano, my sme 35, uz to tam mame vykolikovane a dnes sa malo zacat kopat len neviem ci zacali kedze dnes fajnovo prsalo:-/ podla mna ak tam budu zit rozumni ludia, bude tam dobre byvanie, dufam ze tam budu byvat ludia co nebudu okolo seba stavat mury a nebudu sa ani vediet pozdravit... my by sme to mali mat dokoncene podla zmluvy koncom augusta ale sme realisti :-D ale tak snad niekedy v novembri sa snad nastahujeme ;-)
Odpovedať
@alabu nezačali, ráno ste tam stále mali len kolíky a žiadny pohyb. dnes pred robotou si priateľ naživo vyskúšal dochádzku do BA o 7mej ráno...52min na trnávku |-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?