Kópia katastrálnej mapy s parcelami na odňatie

Ahojte, potrebujeme vyňať pôdu z PPF a prílohou k žiadosti je aj kópia katastrálnej mapy s vyznačením parciel navrhovaných na odňatie. Túto mi dajú na katastri po overení geometrického plánu či? Ďakujem za všetky odpovede :-)
Odpovedať
ak poznáš číslo parcely , môžeš si vytlačiť i mapu na katasterportal
Odpovedať
budu asi chciet overenu kopiu z katastra tazke tlacenie nepomoze, vsak sa spytaj odkial to mas zobrat, ak ides menit parcelu na ornu tak ti ju daju na katastri, ak by si to siel delit treba geometricky plan a potom to riseit, neviem uz presne ako som to robil.
Odpovedať
kedysi im stacila mapa z katasterportalu a LV muselo byt z katastra za poplatok..Ale teraz neviem.. Vsak sa opytaj priamo na pozemkovom.. Inak mne napr. oni poradili, ze LV si mam vybrat z katastra jedno a ze si mam urobit kopie overene u notara, ze ma to vyjde lacnejsie.. :-D Vtedy som tusim za LV z katastra platila 8 ecok a za kopiu 3.. A ta mi bola treba este asi 3x..
Odpovedať
Profilova fotka
ak vynímaš celú parcelu - overená katastrálna mapa z katastra + overený list vlastníctva. Ak budeš vynímať iba časť parcely, dokladá sa aj geometrický plán - aspoň my sme to takto mali cca pol roka dozadu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?