Koľko stojí vymeranie pozemku?

Ahojky, neviem, či tu už taká téma bola. Ale chcem sa poradiť, svokrovci majú záhradu s plochou 2500 štvorcákov. my si polovicu z toho musíme dať vymerať. A to by som chcela vedieť, koľko to vymeranie pozemku stojí. Potrebujeme to vymerať, aby sme to mohli na katastri potom napísať na seba (po prevode do nášho vlastníctva). je teda k tomu potrebný aj geometrický plán? čo to všetko stojí. ďakujeme. ;-) ;-)
Odpovedať
ahoj no neviem ako dnes ale pred 4 rokmi nas to vyslo na 6300Sk :-| prisli dvaja manici chytili si akysi bod a za 20 min to zbalili a potom dosla faktura na tuto sumu.
Odpovedať
super, ďakujem. ak máte niekto také čerstvejšie skúsenosti, tak aj za tie budem vďačná.
Odpovedať
myslim ze tam sa toho vela nezmeni. len cena a aj to bude viac. skus zavolat geodetom
Odpovedať
ďakujem,práve o cenu mi ide. pôjdem za geodetmi osobne, že čo všetko. len som cca chcela vedieť cenu v súčasnosti, keď si dal niekto robiť jusil, tá cena, čo si písal, to už bola aj s geometrickým plánom?
Odpovedať
bolo cv tom zameranie pozemku aj so vsetkym protrebnym pre prepis na nas. prepac, ale fakt si nepamam co konkretne v tom bolo,len viem ze na prepis to stacilo.
Odpovedať
oki, ďakujem.
Odpovedať
podla cennika je za jednu mernu jednotku( 100m) 3000 Sk. Ak je toho ale len ta jedna jednotka, zapocitavaju sa aj tak dve... Cize minimum je tych 6000 Sk. Plus kolky. A velmi zalezi aj z akeho si regionu. Lebo sice cennik je jedna vec, ale v kazdom okrese su geodeti inak ziadani a tym padom aj inak plateni. ( a aj inak "dohodnuti" ).
Odpovedať
ďakujem za príspevky, dnes som sa bola pýtať a celé nás to s kolkami bude stáť len 5400sk. úplne všetko, čo tam treba. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
my sme davali zamerat pozemok cca 4000 m2 a vyslo nas to na 900 €.
Odpovedať
My mame 1700m2 a vyšlo nas to na komplet ešte aj zrychlene :-) 190€
Odpovedať
Ja mam 1662m2 - vytycenie hranic pozemku - 130 eur.
Odpovedať
Košice, 740m2-vytyčenie hranic pozemku 150€
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
rozala111 -Ahojte, viete mi poradit, kolko priblizne stoji vytycenie hranic pozemku? Je nutne robit to spolu aj planom a fotkami, ak len pre moje pouzitie mi staci, kadial ide hranica. Viete niekto priblizne ceny ? akvi – Ak to potrebujes len pre svoju potrebu, nie pre kataster, tak je to na dohode s konkretnym geodetom. Toto nie je standardna poziadavka. akvi – Btw. standardne podla cennika 100m za 4000 SK. Zalezi aj, ake ma podklady a pod.. Zalezi fakt od situacie. sharin – davali sme nedavno nanovo urobit hranicu medzi nami a susedom (kvoli plotu) a geodet vzal 100e za 4 body... suradnice mal z geometraku nasho suseda... plus nam ma vyhotovit papier, ze obe strany suhlasia s vymeranim, aby do buducna nebol s tou hranicou problem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?