Je pozemok s výmerou 425 metrov štvorcových primalý

dostali sme ponuku cekom vyhodne kupit pozemok v Moste pri Ba. Ma vymeru 425 metrov stvorcovych. Myslite, ze je primaly?
Odpovedať
ked radi hrate futbal na pozemku tak ano.... ak chcete stavat rozlahly bungalov tak ano. Ak maju susedia poschodove domy s oknami na vas pozemok, tak asi ano. Tam je milion premennych, neda sa jednoznacne odpovedat. Ale ak su faktory ok, tak si myslim, ze je to v pohode, stale lepsie ako byt
Odpovedať
urcite sa da aj na nom postavit dom, hlavne do vysky.... ale vzhladom na dodrzanie dnesnym odstupov od susedov... no neviem, ja len tak sam za seba.... kupili sme 630m a lutujeme ze sme nevybrali vacsi, ideal by bolo pre nas 800m.
Odpovedať
My mame postaveny dom na 460 m2, ale je to dvojdom, takze z jednej strany od suseda sme nemuseli dodrziavat odstupy. Je to akurat pre velky dvojposchodovy dom, parkovisko a malu zahradu. Ja som vacsi pozemok ani nechcela, nemame cas sa mu venovat. Takze nam to tak vyhovuje. Dolezite je umiestnenie (my sme rohovy pozemok, takze mame vyhlad a nemam pocit stiesnenosti. Ak by okolo vas boli vysoke domy, vtedy to moze byt problem.
Odpovedať
Aj s malým šašom sa dá hrať veľké divadlo. Takže do toho, na oddych v záhradke stačí a na robotu tiež. Vybrať si primeraný projekt, nejaké tie evriky a pusti sa do toho. Držím palce. Aj ja mám menej ako 5 á. :-D
Odpovedať
Skor co preferujes, a hlavne aky tam sa da upichnut projekt domu, aj ten najnevyhovujucejsi pozemok, moze mat vela skrytych vyhod, ked sa na neho pozrie oko architekta, ver mi je to nas pripad, takze nie ani tak otakzka ci maly, ci velky ale aky, aky projekt tam chcete dat.
Odpovedať
No hlavne si tam nedajte bungalov so zastavanou plochou 200 metrov a budete v poho. Mensi poschodovy domcek by to mohol spravit
Odpovedať
Ako už bolo vyššie písane..doležite je vybrat si vhodny projekt..najlepšie poschodový...na nejaku terasku, menší výbeh je to fajin..menej starosti...My mame 12a, vybrali sme si bungalov a chceme mat viac psikov (kedže sme troška na samote) a tí potrebuju samozrejme vybeh
Odpovedať
Profilova fotka
mám známych s pozemkom 2.4á predzáhradka, záhradka, vždy majú viac zeleniny a ovocia ako ja s 9á. Ale to je dom v radovke, všetko je účelne využité.
Odpovedať
a aké sú rozmery pozemku? to je tiež dosť dôležité, môžeš mať 20x20 čo by bolo fajn a môže mať tiež 10x42 čo by už také super nebolo. aspoň pre mňa je to dosť určujúci faktor. (neberte tie mery doslovne, to som dala len ako príklad :-N )
Odpovedať
My mame 417 m2 a stale si myslim ze je akurat na ,,bytik na zahrade,, :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?