Je mozne prelozit trafostanicu na tomto pozemku?

Mam otazku ohladne trafostanice. Nasli sme super pozemok, kde sa zacala vystavba rodinneho domu, ktory sa nam paci a chceli by sme ho kupit.. Zial je na pozemku trafostanica- vid realne foto..Pred tym ale ako pozemok s realizujucou stavbou kupime, by som chcela vediet, ci by podla Vas bola mozna prekladka trafostanice.. neviem kam, ale urcite mimo tento pozemok.Preto prikladam foto z google maps.. A samozrejme by ma zaujimala cena a casovy horizont prekladky.. Ja viem, ze treba napisat ziadost na elektrarne atd, ale este nie sme vlastnici, a nechcem nieco kupovat ak to nebude mozne, alebo az moc drahe..Asi mi tuto informaciu na elektrarnach nedaju, ked nie som vlastnik, ze? Velmi pekne dakujem za rady.
Odpovedať
Dnes zase??? Včera sa to tu riešilo... Tie isté fotky.....
Odpovedať
Cena prekladky vysoko prevysi cenu tej stavby, co tam uz stoji.
Odpovedať
reál cca 20tis. + euro prekládka
Odpovedať
mne sa zda že novostavba je mimo trafostanice -toho stožiara_ ten isto nestojí na pozemku na stavanie a dosť daleko od ochranného pasma-ved v zadu vidím rozvadzače na elektromery tak čo vymýšľaš
Odpovedať
@alenkalukiho naco dalsia tema? Myslim ze si dostala jasne odpovede v predoslej... A ak ta trafostanica ani nestoji na spolocnom pozemku s domom, tak na prekladku zabudni. Minimalne na to ze ju zaplati distribucka.
Odpovedať
@alenkalukiho nemozne ihned a zazraky do troch dni.Oni Ti to s radostou prelozia a este sa na tom nabalia,len ci mas tolko penazi na prekladku??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?