Inzinierske siete/cena

Profilova fotka
Ahojte,viete mi prosim napisat kolko stoji dotiahnutie vsetkych sieti na pozemok,ak su v dosahu 150 metrov? Pripadne,ak je hned cez ulicu,max 10 metrov,iny sused,ktory je napojeny na vsetky siete,viem sa pripojit aj neho? Samozrejme po dohode s nim, Dakujem za vsetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Bežná cenníková cena plynu za bm je okolo 70 €, voda 50 €, kanalizácia 60 €, elektrina 60 €...ak to este plati...http://www.pluska.sk/ipeknebyvanie/servis-reality/radime/radime-kolko-stoja-pripojky-plyn-elektrinu-ci-vodu.html
Odpovedať
@virnik27 Ano, ano s tym plynom je to tak - vydriduchovia...celkovo 150 m je vela na tahanie sieti, potom uz jedine cez toho suseda ak sa da....
Odpovedať
A naco potrebujes v dnesnej dobe doma plyn?? Za cenu pripojky (10 000) mozes mat doma vybudovane komplet vykurovanie s uspornym tepelnym cerpadlom.
Odpovedať
@virnik27 Moja pripojka plynu (4m), rok 2015, kompletne vsetko na kluc aj so skrinkou a regulatorom necelych 1000eur. Nepohol som ani prstom, vsetko vybehali, vybavili reviziu, vykopanie, pripojenie, zasypanie, jednoducho vsetko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?