Identifikácia parcely

Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom pozemku. S manželom chceme kúpiť jeden pozemok na stavbu. Na internete sme zistili číslo parcely, ale k tomuto pozemku nie je založený list vlastníctva C. Volala som na kataster, či robia nejakú identifikáciu alebo niečo, aby zistili, či nie je nejaký list vlastníctva E. Pani ma odkázala na geodeta, vraj to urobí najpresnejšie. Ale geodet účtuje od 150Eur. Ešte nie sme rozhodnutí, či pozemok berieme, lebo nevieme vlastníka, možno to ani nepredá, a ja zaplatím ťažké prachy geodetovi. Nie je nejaký iný postup, ako geodet a geometrický plán? Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
Odpovedať
@siska1313 tu si skusala? https://zbgis.skgeodesy.sk vedla mna je tiez E parcela a viem sa cez aplikaciu preklikat k vlastnikom.
Odpovedať
@andyno včera som skúšala robiť presne s týmto, a buď s tým neviem robiť, alebo čo, ale nenašla som.
Odpovedať
@andyno skúsila som znovu, a niečo som našla. vypísalo mi to dve E parcely, ale podľa zakreslenia tam zasahujú aj iné parcely. Mám zisťovať aj ich vlastníkov, či len to, čo je vypísané?
Odpovedať
Profilova fotka
@siska1313 všetkých, do C sa musí dostať čistý pozemok
Odpovedať
@jan45 myslela som si, ďakujem :-)
Odpovedať
@siska1313 ak chceš celú CKN parcelu (2051, čiernou), potrebuješ ju odkúpiť od majiteľov všetkých štyroch EKN parciel (zelenou). Ak ti stačí len jedna EKN parcela (napr. 680), stačí, ak ti geodet prekreslí do CKN len tú, nemusíš kupovať ostatné
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?