Humno na pozemku

Zdravím Vás. Chcem sa poradiť ohľadom pozemku. Máme záujem o stavebný pozemok, na ktorom sa nachádza humno. Humno vraj stavali kedysi majitelia pozemku spolu aj so susedmi. Majiteľ pozemku ma presviedča, že humno môžeme potom kedykoľvek zbúrať (polovica humna prechádza týmto pozemkom a druhá polovica susedovým). Moja otázka znie: myslíte si, že by susedia mohli nesúhlasiť so zbúraním humna? Oficiálne nie je to humno nikde zaznačené...ďakujem veľmi pekne za rady. Prípadne ak ste sa s niečím takým stretli ako ste to riešili..ďakujem.
Odpovedať
@ani21 Ak nie je humno zakreslené v katastri, je to čierna stavba a treba ju zbúrať
Odpovedať
Susedia namaju co kecat do toho,co si chcete zburat na vasom pozemku :-p . Ak nie je nikde zakreslene,oficialne neexistuje,takze nepotrebujete ziadne povolenia,
Odpovedať
Profilova fotka
@ani21 Ja by som ti poradil asi toľko namiesto pýtania sa cudzích ľudí na internete by som v prvom rade zašiel za dotyčnými susedmi a dohodol sa s nimi. Síce čo je na tvojom si môžeš zbúrať ale podľa mňa stále lepši pozerať sa na celé staré humno ako na zbúranú polovicu, nehovoriac o tom ako si vylepšíš susedské vzťahy keď sa prisťahuješ a hneď začneš robiť podobné kroky. Ak budeš mať štastie možno aj susedia sa budú chcieť zbaviť toho humna a všetko bude OK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?