Hľadáme pozemok na Liptove

Hladame pozemok pre stavbu domceka, niekde okolo Lipt. Mikulasa, poradite? Viete niekto v akom stadiu je planovany aquapark v Partizanskej Lupci a celkovo zhodnotit byvanie tam. Mne sa to zda trosku daleko od mesta...
Odpovedať
No viem o pozemku v Lipt. Ondreji hm
Odpovedať
@falco2007 napis mi konkretnejsie: cena, rozmery, svahovitost, orientacia....dakujem
Odpovedať
Uz len pridavam... Je v Ondreji skola?
Odpovedať
@falco2007 @dzvirko o Ondreji sme aj my uvažovali, no nakoniec sme to nechali tak. Je to pre nás ďaleko od mesta, nehovoriac o spojoch to je otras... Nakoniec sme sa rozhodli Lipt. Peter. V Hrádku si pešo za 10 min., kompletná občianska vybavenosť, blízko diaľnica, takže keď šľapnem na plyn v Mikuláši som za 7 minút, Poprad 20 min. Pozemok 1000m2 kúpiš od 35 000 € vyššie...
Odpovedať
zadaj si do googla pozemky Dovalovo, cena 60€m2, rozmery a orientacia rozne, rovina. Myslim, ze znamy spominal o cosi niziu cenu ako je na nete. Treba sa informovat.
Odpovedať
@marianka_21 asi dva roky dozadu sme shanali v Petre pozemok a nic. Kde su tam pozemky na predaj?
Odpovedať
@marianka_21 je v Petre zakladna skola?
Odpovedať
@monkka momentálne neviem o žiadnom i keď sa nejaký objaví je raz-dva fuč... Posledné, ktoré sa zastavali je nová ulica, ktorú vidíš od diaľnice...
Odpovedať
@dzvirko v Petre je iba škôlka, decká dochádzajú do L. Hrádku je to cca 2 km, dcéra chodí niekedy aj pešo popri cintoríne cez lavicu je tam za 10 minút.
Odpovedať
@dzvirko v Ondreji nie v Okoličnom a samozrejme v LM aj tak chceš popis?
Odpovedať
@dzvirko keď tak napíš cez rp
Odpovedať
@dzvirko Priamo v LM sú na predaj pozemky v časti Palúdzka. Samozrejme treba počítať aj s vyššou cenou. Videla som aj ponuku pozemkov v časti Demänová.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monkka my sme postavili prave na tychto pozemkoch co spominate :) vola sa to travniky,je to nova pekna stvrt,velmi slnecna a myslim,ze sa bude dat dohodnut s investorom na cene.
Odpovedať
....a este som sa prave dozvedela o volnych pozemkoch na RK spirit http://www.rkspirit.sk/nehnutelnost/3...
Odpovedať
@dzvirko my obaja s manzelom pochadzame z Liptova, tak mozem poradit Kazdy jeden smer ma svoje vyhody - nevyhody. Prioritne by som sla po Lipt. Jane ( prostredie, dostupnost, dialnica, vybavenost, rekreacia ) alebo potom smer Ruzomberok po ceste c.18, ale dalej ako Lubela nie. Odtial je to do LM 13km. Partizanska Lupca je prilis daleko, to bude hadam aj 20km, a spoje smerom na LM su katastrofa. Odtial je to skor blizsie do RK. O aquaparku v PL som pocula, ale to je jedno, ci tam bude alebo nie, lebo do Besenovej, kde je termalne kupalisko, je z PL 2km. Po ceste c. 18 s dobrou dostupnostou a vybavenostou by som pozerala: Dubrava, Lubela, Krmes-Vlachy(zelezn.stanica), Sv. Kriz, Galovany, Andice - Benice (TOP, 3km od mesta ) a potom mestske casti Ondrasova, Paludzka, Plostin, Ilanovo, Trnovec- Tatralandia. Smerom Lipt. Ondrej, Lipt. Anna a Sielnica, Matiasovce su sice malebne krajinky, ale dostupnost velmi slaba. Ak mas nejake otazky, tak kludne sa ozvi. ;-)
Odpovedať
@magnetka6 takze Vas je ten bungalov, pekny domcek, rychlo ste to postavili a uz aj oplotenie mate. Aj my sme tam mali rezervovany pozemok, ale potom sme nasli nieco ine.
Odpovedať
Nové pozemky z inz. sietami sa nachádzajú aj v Liptovskej Kokave/cca 25 km od Liptovského Mikuláša/ 30 €/1m2. Krásna poloha pod Kriváňom treba vidieť. Všetky údaje poskytnú na obecnom úrade.
Odpovedať
@monkka dost su to drahe pozemky,ktovie ako sa investorovi podari ich popredat...ja nie som Hradocanka,takze uvidime ako sa tam adaptujem :-)
Odpovedať
Dakujem za vsetky prispevky. Momentalne rozmyslame nad Paludzkou aj ked cena je skutocne vysoka:(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?