Hladame pozemok blizko ZV aj k BB poradite prosim?

Profilova fotka
Manzel pracuje v bb ja v zv hladame pozemok min. 800 m2 nikde na dedine idealne na kopceku v peknej prirode :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@arielin19 v Hornej Micinej sa myslim zacalo stavat na kopci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem , noo to je riadny kopčisko ale ceny sú tam dosť vysoké myslím
Odpovedať
Profilova fotka
@arielin19 ceny nepoznam, ale myslim, ze vsade v okoli BB a ZV to nebude lacne :)
Odpovedať
Profilova fotka
No my tiež hľadáme ale v BB je to viac ako katastrofálne. Inač na tej Hornej Mičinnej som bol pozrieť ale ten kopec je fakt brutal. V zime si to neviem predstaviť. nejaké pozemky sú Veľká Lúka tam nechcete? My chceme niečo bližšie.
Odpovedať
Skus pozriet Velká Lúka, akurat tam prebieha vystavba rodinnych domov a stale este volne pozemky. www.homeville.sk
Odpovedať
Zdravím všetkých. Ja som sa rozhodol predať svoj pozemok na Hornej Mičinej. Ale ten môj je pod kopčekom :-) . Pri vstupe do dediny zo smeru od Dolnej Mičinej, je to parcela, čo susedí s prvým zastavaným pozemkom. Rozloha 1 234 m2, Obdĺžnikový tvar 16 m x cca 75 m. Rovina, nezatienený. Kúpna cena je priaznivá: 27,15 €/m2, teda 33 500 €. Sú to nové pozemky, v územnom pláne určené na stavbu domu, tak treba po kúpe rátať aj s investovaním do príjazdového premostenia, vyňatia z pôdneho fondu - aspoň plochy pod dom a s investíciou na dotiahnutie el. a vod. prípojky od vedľajšieho pozemku. Môj veľmi hrubý odhad je: kúpna cena + neskoršie doinvestovanie svojpomocnou výstavbou: cca 31/m2, alebo "na kľúč": asi 34/m2. Ale to treba ísť pozrieť s niekým "kto sa vyzná" :-) Pozrite napr. Bazos: http://reality.bazos.sk/inzerat/49588... , alebo aj inde. Je tam moje meno, telefónny kontakt, link na Google Maps, parcelné číslo... Na Mičinej je fajn ;-)
Odpovedať
@arielin19 aj my sme chceli medzi ZV a BB, boli sme v BB a sme vo Veľkej Lúke. Nestavali sme, ale kúpili hotové a neviem si vynachváliť. Dostupnosť do dvoch blízkych miest je na nezaplatenie a sme v prírode. Odporúčam obzrieť pozemky spomínané vyššie. Dedina sa rýchlo rozrastá, bude to super bývanie. V Tescu v BB som za 10 minút, vo Zvolene za 5. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Velka Luka je dobry napad pojdeme sa tam pozriet, nieco som vsak pocula ze poistovne to nechcu poistovat kvoli zaplavovej oblasti a banka potom neschvaluje uver ale to bolo davnejsie uz. Pacisa nam aj na Sliaci, Kovacovej ale tie ceny su nenormalne, teda ja si aspon predstavujem max 30€/m3. Este aj Lieskovec je pekny ale tam nie je ziadny volny pozemok a obec ani neplanuje menit uzemny plan.
Odpovedať
Profilova fotka
@arielin19 u nas v Ocovej sa da kupit za 15E, ale ma to SPF, takze trva rok to vybavit. Pozemky maju okolo 1000m2 s vyhladom na Polanu, ale je to trosku dalej, ZV 15km BB 25km ...
Odpovedať
@arielin19 s tym poistenim sa nemusis obavat, zaplavova oblast je na druhej strane cesty a ja osobne staviam v tej novej oblasti a ziadny problem s poistovnou pretze som si poistoval stavbu v stadiu vystavby s bez problemov
Odpovedať
@arielin19 toho sa neobávaj, my sme v dedine, teda ani v jednej z tých nových častí a úver sme dostali ajajaaaaj, veľmi vysoký (teraz neviem, či dať usmiateho, či smutného smajlíka :-p ) Dedinu ako takú môžem len odporučiť :-) Dokonca nám dvaja znalci povedali, že z ich hľadiska je to veľmi dobrá lokalita. Máš pravdu, ceny na Sliači, čo je cca 1km ďalej, sú katastrofálne. V Lúke sme kúpili dom 15 rokov po kolaudácii za cenu, za akú bol na Sliači staručký polorozpadnutý dom. Sem sme sa len nasťahovali a budeme akurát tak maľovať.
Odpovedať
Profilova fotka
No boli sme sa tam pozrieť na Veľkej Lúke, je tam veľmi pekné tichučké prostredie, ale tam kde začala výstavba z toho nemám dobrý pocit, to bude dom pri dome, keď som videla že takmer každých 400 m je prípojka, tak ma to veľmi neláka. Ešte sa nám páči aj Hronsek. Lacnejšie mi však vychádza fakt kúpiť starý dom aj s väčším pozemkom, búrať a postaviť nanovo, ale neviem ako sa na to pozerá stavebný zákon, aké výdavky sú na takú búračku a ešte čo všetko je s tým spojené.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@arielin19 v Hronseku chcel stavat znamy a mal neskutocne problemy koli zaplavovemu uzemiu. Ak si dobre pamatam musel mat barak skoro 2 m nad original urovnou.
Odpovedať
Profilova fotka
Och že som ja nevedela nejaký kus zeme zdediť po dákom otcovom koňovom bratovi :(
Odpovedať
Profilova fotka
@arielin19 no ja som sa tiez nahladal :), ale teraz si vravim, ake sme mali stigro, ze som tu torturu so SPF vydrzal. Este jeden tip, skus Budcu, tam sa mi zda, ze robia novu ulicu.
Odpovedať
v Bystrici sa ceny hybu od 40eur m2 az po 80eur m2,u nas v Podlaviciach 60-65......nastastie sme zdedili a lacno dokupili inak tiez neviem.
Odpovedať
@arielin19 ale na Veľkej Lúke si môžeš pozemok kúpiť aj väčší. To nie je o 400 m, ale dajú sa aj deliť.
Odpovedať
Profilova fotka
Na Budči sme boli tiež, tam nad Volvom bol tam na predaj pozemok už aj s platňou za celkom dobrú cenu ale tam to bude o chvíľu tiež podľa mňa zastavané celé, nechceme mať susedov v takej blízkosti, ale asi sa to inak nedá. Tam sa mi nepáčilo že to Volvo je celkom blízko príjazdová cesta k pozemkom je dokonca spoločná a je tam dosť počuť aj autá od cesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@arielin19 no ano tu R1 tam bude pocut, vsetko ma svoje vyhody a nevyhody a zial casto tam kde je viac vyhod je to vykupene cenou :). U nas bol npr lacny pozemok, ale bol na nom ukrutny bordel. Nesmies vyberat v strese, ze musis, radsej par rokov hladat ako v strese kupit nieco nevhodne.
Odpovedať
@arielin19 Skúste v Slovenskej Lupči, Podkonice či Priechod? V priechode predávajú pozemky.Skúste zavolať na úrad.
Odpovedať
Profilova fotka
Už sme pochodili všetky možné blízke dedinky, najviac sa nám páči na Ivinách ale je to ďaleko, a neviem si to predstaviť v zime keď tam v kopcoch naváľa dva metre snehu ako odveziem dieťa do školy, ak nejaké budeme mať, alebo len pôjdem na nákup. Rozhliadame sa zatiaľ, nie sme nijako nútený rýchlo kupovať a stavať, a pre nás to bude investícia desiatky rokov takže to musíme mať dobre premyslené. Pozerali sme pozemky v Malachove, Balážoch dokonca aj na Kráľovejno snáď nájdeme ten pravý.
Odpovedať
Profilova fotka
@arielin19 vidis, ja byvam par km od Ivin :), na Polanu vidim, mame skolku, 9 rocku ZS, obchody a dokonca digitalne kino :). do ZV sa dostanem idealne cez Zolnu kde nie su zapchy ako od Buciny a do BB cez Micinu.
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím Vás čo si myslíte o tomto inzeráte http://reality.bazos.sk/inzerat/50710... boli sme to obzrieť, mám pocit že inzerát neklame, len tá cena... a je to ďaleko od všetkých sietí elektrika je tam asi cca 400 m ale stĺp je na urbári a v poli, elektrárne tu neplánujú spraviť odberné miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
ako chatka mozno ano, ale na byvanie by som to nechcela. Je tam este vela roboty, nie su tam fotky ako to vyzera zvnutra a je to velmi male.
Odpovedať
@majkoj Ahoj, prosím ťa ako to funguje cez SPF? Kde môžem pozrieť tie pozemky, že aké majú v ponuke? Pozeráme tiež pozemky na Očovej...
Odpovedať
Profilova fotka
@renatuska oni priamo v ponuke nemaju nic, funguje to tak, ze pozries uzemny plan a ked si z toho vyberies nieco a je to vo vlastnictve SPF zajdes tam a poziadas o predaj. V Ocovej je taketo miesto okolo naseho domu. Ak je zaujem, ozvi sa, prid pozriet vysvetlim co je este volne a ako na to :)
Odpovedať
@majkoj Ďakujem za vysvetlenie skúsim to najskôr popozerať v tom územnom pláne.
Odpovedať
Profilova fotka
@renatuska len si treba dat pozor, lebo jedno miesto ktore je urcene na vystavbu, je blizko nasich oblubenych spoluobcanov :), mne ho tiez nukali, doteraz tam nikto nic nepostavil :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Hej také celkom fajn pozemky sme boli aj my už pozerať kde boli blízko "spoluobčania" neviem či niekto taký kúpi vo Vígľaši sú dva domy na predaj v ich blízkosti už vyše roka
Odpovedať
Profilova fotka
@arielin19 k tomu inzeratu, ako moze byt skolaudovany dom rozostavany a bez pripojky elektiriny ? :) PS: niekto kupi, komu to zamlcia a nepreveri si to sam. Mna vtedy strasne lamala maklerka. A ked som povedal, ze radsej nie, odpisala urazene, ze nevadi, ze to uz aj tak predala. Doteraz tam nic nestoji, pricom ma presviedcala, ze kym ja vybavim SPF budem tam moc uz davno byvat. Uz je to asi 6 rokov a ja uz davno byvam :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?