Hľadáme menši pozemok v okolí Bratislavy

Ahojte, hľadáme s partnerom nejaký menší pozemok, niečo medzi 300-1000m2 v okolí Bratislavy do max 20 000€. Ceny sú v okolí dosť vysoké, ale hádam sa nájde nejaká dobrá duša, čo niečo poradí. Chceli by sme potom stavať domček a viac si nemôžeme dovoliť. Budem vďačná za každú radu alebo za tip. Monika
Odpovedať
1
2
5
tak to som zvedava ci niekto nieco ponukne.... aj ked parameter 300 - 1000 je trochu velke rozmedzie, ale tu v BA sa da za tych 20 000€ pri troche stastia kupit akurat 300m2 zahrada v nejakej zahradkarskej oblasti.
Odpovedať
myslim, ze na tych 300m2 toho vela nepostavite, to je naozaj menej ako minimum. svokra ma takyto malicky pozemocek v dubravke v BA a postavili si tam s jej manzelom mini domcek, ale to je naozaj len pre dvoch ludi, a zahradka v podstate nulova, akurat mini pidi teraska. takze myslim, ze zdrave minimum je aspon tych 400, este lepsie 500m2. aby bol aspon kusok zahradky kde sa deti budu moct hrat, a bude sa dat vonku plnohodnotne travit cas.
Odpovedať
a v akej vzdialenosti od BA, by to malo byt? my ideme stavat cca 15km od BA, a tu ide meter stvorcovy okolo 140 - 150eur .. a ak by slo o zahradu, aj tie idu okolo 80eur za meter.. a osobne si myslim, ze 300 m je na dom malo.. my sme tento rok kupili 560 m2 pozemok a fakt sme mohli ist radsej po vacsom.. 1000 m2 by sa mi pacilo, ale to bolo uz mimo nasich financnych moznosti.. :)
Odpovedať
@moncita01 ozaj uprimne drzim palce aby ste nasli pozemok co najblizsie .... ale po nasom prieskume plus minus (malinovo (82-100 eur za m2) podla toho ci uz su skolaudovane IS abo nie. Most pri BA (100 eur), Studene (92eur) , Kvetoslavov (62 tusim)...najlacnejsie co sme este kedysi nasli bolo to minuly rok v auguste bol Michal na Ostrove smerom na Dunajsku Stredu (40-50eur) ale to uz po prehodnoteni bolo pre nas daleko, a z ekonomickeho hladiska pri pravidelnom spojeni autom do ba neefektivne. tak vela stastia nech najdete to co vam bude najviac vyhovovat ako financne, tak i vzdialenostou a lokalitou.
Odpovedať
Profilova fotka
uprimne NEMATE SANCU musim pisat otvorene my sme takto hladali cely rok a nenasli sme a to sme mali vacsi limit ako vy. Za 20 najdes tak 150km od Ba
Odpovedať
Profilova fotka
mozno toto, ale je to opacnym smerom a za hranicou: http://www.koeck-immobilien.at/cms/in...
Odpovedať
Profilova fotka
@moncita01 Ahoj, my sme kupili min. rok 850m2 za 23.000eur, 15km od BA, uplne normalne cez realitku... ak. tak dam blizsie info do IP
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto aj mne mozes, pls..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto aj mne mozes. To som fakt zvedavy!
Odpovedať
pozemky aspon tu v okrese SC sledujem uz dobre 3 roky, ale za taku cenu som tu na okoli, stavebny pozemok nevidela.. nasich 560 metrov stalo 80000, a to len preto, ze tam bola stara zrucanina.. keby sme kupovali pozemok cisty (nezastavany), tak tie chodia tak okolo 100000eur..
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto tak ale to nemohol byt SP ale nejaka zahrada. aka obec?
Odpovedať
Profilova fotka
@natashkaa stavebny pozemok, uplne klasicke UPI na zastavanost dvojpodlazneho domu :) uz mame naokolo 10domov :)... obec nepisem schvalne kvoli X navstevnikom u nas na pozemku :(...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andyfoto tak tomu sa hovorí šťastie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takze aj IS nemuseli ste ohladom pozemku uz nic vybavovat? doplacat proste za tu cenu sa dalo hned stavat mate vodu plyn elektriku...zaujimava cena priam az kuzelna. My sme skor vsak priamo v obci nie kde je len 10 domov kde mam minimalne cakanie z obce do Ba a kde mam sluzby a obchod. Nechcela som pri pozemku hlavnu cestu a tak. Proste som asi moc narocna :-D uplne klasicke UPI na zastavanost dvojpodlazenho domu je skor byvala zahrada nie? alebo je skor zahradkarsky situovana nie? lebo my sme mali ponuku medzi Ivankou a Bernolakovom tam su zahradky a pan nam predaval 900m2 za 19tis eur bola tam voda plyn. Len ja take byvanie odmietam cize skor zavysi asi ake ma clovek naroky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinka33 aha navyse odmietla som smer Rovinka lebo je to spadova oblast slovnaftu.
Odpovedať
Profilova fotka
@natashkaa @katarinka16 len pre uistenie ze ide o SP :)) sranda ze ludia neveria tomu co tu iny clovek napise...
Odpovedať
Profilova fotka
neni to moc dobre vidno.. je to vytiahnute z kupnej zmluvy - mozno sa vam to podari precitat... ale v skratke: zastavane uzemie a nadvorie=stavbeny pozemok.
Odpovedať
Profilova fotka
a kde je tam ze ide o SP?
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto zastavane nadvorie a uzemie je SP? my sme mali v kupnej zmluve ze sme kupili Stavebny pozemok
Odpovedať
Profilova fotka
@natashkaa to kde sa pise co mozes stavat na danom pozemku rozhoduje uzemnoplanovacia informacia , skus popozerat google. My sme mali ako sucast kupnej zmluvy UPI ako som uz pisal s povolenou max zastavanou velkostou, urcene nadvorie, urcenu zelen. Islo tu o maximalne 2podlazny rodinny dom o velkosti 45% pozemku a zvysok musela byt vyuzita ako zelen.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto Aha hej...tak v takom pripade sa asi fakt kupit da. Ja som prave myslela klasicky SP kde mas vybudovanu cestu osvetlenie a je vo vacsej zastavbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@natashkaa ak si myslela nejaky ten satelit to sme ani nehladali.. nepaci sa mi taka umelo vytvorena cast "dediny" - aj ked domceky to ukaze pekne. My to mame skor na konci dediny... @moncita01 Viem ze v Kvetoslavove su teraz pozemky po 63eur/m2 a v Hviezdoslavove po 45 a 54eur co som videl inzeraty za m2
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto mozes mi napisat na IP obec? mna osobne ten tvoj konkretny pozemok az tak nezaujima, ale skor lokalita. dik.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili 750m2 za 48tis pri Senci - je to vsetko skolaudovane. Ma to vlastnu studnu, COV. Jedine co tam nieje je plyn, ale ten je uplne lahko nahraditelny a koniec koncov, som aj rada ze nemam plyn, aspon sa nemusim handrkovat s SPP
Odpovedať
zaujimave cenxy pozemkov boli v obci Holice a jej okoli. Ale to je uz dalej na Juh od Senca. Pripadne Kaplna. http://www.topreality.sk/tima-real-po... Momentalne sa da najst len treba poriadne hladat. myslim ze 500- 700m2 by ste mohli najst za 20tisic € len to asi nebude uplne idealne zo vsetkym zariadenim.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kúpili pozemok 40 km od BA, 792 m2, boli tam všetky IS, odpad napojený na ČOV, asfaltová cesta, osvetlenie, odstránená ornica a dali sme zaňho 17tis. EUR.
Odpovedať
@andyfoto alee, nepovedala som, ze neverim :) ide o to, ze ja som na taky nenatrafila :) ale dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto este ma zaujima ci si tam mal aj kanal dovedeny a podobne no proste vsetko ....
Odpovedať
My sme kúpili pozemok 9km od Senca, 854 m2, 18 000eur :) je to uprostred dediny!nechceli sme novú zástavbu...
Odpovedať
Profilova fotka
@emka21 Z mojho pohladu 9km od Senca je pozemok v okoli Senca a uz nie Bratislavy. :-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?