Gbeľany ... Turie

prosím, je tu niekto, kto býva v Gbeľanoch - Južné terasy alebo v Turí ... býva sa dobre ?
Odpovedať
1
2
@damiana6 turie neviem.. ale v gbeľanoch som bola párkrát na bicykli sa previezť práve ba južných terasách a teda poviem ti výhľad nič moc... široko-ďaleko vidíš len strechy mobisu, kie, hysca... a od starostu sme počuli, že sa im tam sunie svah, je podmočený takže treba investovať a predimenzovať základy...
Odpovedať
@fidorka7 v gbeľanoch je podmočený svah ? a ktorý priosím ťa, teraz nedávno sme tam kupili pozemok v D-sektore, Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
damiana6 ...hlásim sa bývam v Turí už šesť mesiacov :)
Odpovedať
@fidorka7 o tom svahu som počula už z viacerých strán, ale nevedela som, či je to pravda, je to tam dosť zastavané, dúfala som, že sú to len reči :( už sme s manželom zúfalí, už veľmi dlho vyberáme lokalitu a nevieme prísť k nejakej vhodnej, nakoniec nám vychádza asi len to Turie ...
Odpovedať
@maria255 a ako sa tam býva ? :) a nie náhodou v tej novej lokalite, čo sa tam buduje ? cesty sú tam dosť zlé, ale inak to vyzerá veľmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je tak vôbec zlé tá príroda je super :) Nie nie nás prerábanie ešte len čaká :)
Odpovedať
Turie ale aj gbelany sú relatívne ďaleko. Navyše tie gbelany majú fakt blbý južný výhľad. Nie sú ešte voľné pozemky na konci Budatína? Pred zadubnim co sa stavia teraz.
Odpovedať
@milan209 budatín sme vylúčili, lebo sme mali len info, že sa stavia v tom svahu a to teda nič moc, máme tam známych, v zime je to strašné ... stavia sa tam aj niekde na rovine ? musím pozrieť ... ďakujem za tip.
Odpovedať
@marian87 nezaujímalo ma to dopodrobna. Robím na úrade a info som mala z oficiálnych zdrojov. To že sa svah zosúva, neznamená, že to vidíš voľným okom, je to možno pár cm ročne ale tak veľa šťastia ti želám.. Keby aj tento problém nebol, za mňa nikdy, výhľad na strechy výrobných hál nie je nič pre mňa.
Odpovedať
@damiana6 nuž zváž to, ja som to počula tak, ako to posúvam ďalej, ale aj ten výhľad nič moc.
Odpovedať
@fidorka7 nuž, každá rada je dobrá, takže ĎAKUJEME !!! :)
Odpovedať
@damiana6 naši mladí tam dokončujú dom,sú cca 2,či 3 rade od spodu,vchod majú od severu a terasu na juhu,slnkom presvetlený dom nádhera,majú tam všetko plyn,žiadna čov,ale kanalizácia,od hypertesca to je presne 7 km,za mňa paráda,v ža je problém s pozemkami,všade je niečo vždy sa nájde nejaké-,ale tu + len prevládajú aj ked na druhej strane dobré pozemky sú už asi vychytané,ceny niektoré šialené myslím všeobecne v ža,želám dobré rozhodnutie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@damiana6 áno je to vo svahu. Neviem ale tie 2 sneženia co boli tak tu v Budatíne to hneď zhrnuli a sypali. Neverím tomu ze by ich tam nechali zavalenych. Tam bývajú iný páni.... A toto sa dá vyriešiť autom 4x4. A nech nakyda aj meter. Zimy sú už není ako bývali. Je to jeden s tipov ten Budatín. Ale aj tu to o chvíľu bude zaplnené. Ešte ma napadá Bitarová ale to už je nie tak blízko. Tam sa tiež stavia.
Odpovedať
@marta2610 je pravda, že tu sa nedá nájsť pozemok, kde by bol človek 100% spokojný :( presne to sa mi páčilo, terasa z juhu a výhľad dole ... ale, ten svah ... veď ešte uvidíme, musíme zážiť plusy a mínusy. Ale ďakujem za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 Daleko akoze od coho??od Kosic jedine... ja byvam v Nededzi a v centre som skor ako hocikto z Hajika...
Odpovedať
@malandro od centra som myslel. A áno v rannej špičke je cesta z Hajika resp. z toho smeru o držku. Ale sa pozri na mapu kde je ovčiarsko, ďaleko a za kopcom navyše. Predstav si ze si chceš zájsť napr. na bicykli resp. pešo do mesta. Tak to si ani predstavovať nechcem. To isté platí aj pre gbelany resp. Turie. Relatívne ďaleko. Myslím tým pre pomery Žiliny. Taka Bratislava tam je úplne normálne takéto vzdialenosti. Ale zas porovnávať BA a ZA je trošku blbosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 vsetko zalezi na uhle pohladu... ja chodim 4krat tyzdene zabehnut kolečko okolo vodneho a ak idem na bike, tak menej ako 50km nejdem, lebo to pre mna nema zmysel...a ked idem do mesta autom, nezohreje sa mi motor ani na 50stupnov, takze pre mna je to max. blizko...a blizko aj na pomery ZA.. uplne ideal.. neviem si predstavit zit nikde inde..
Odpovedať
@malandro beriem.
Odpovedať
V Budatine bude 1vacsi pozemok na predaj cca o 1 rok, treba ho este vysporiadat na pozemkovom fonde. Je to pod cestou na Stranik, cize nie na tom svahu nad cestou. Pozemok ma velkost cca 2000 metrov.
Odpovedať
@malandro a v Nededzi je aj nejaká nová zástavba ? vieš, nerada by som mala v susedstve dôchodcov :) nemáme proti ním nič, ale mám deti, tak nech sa majú aj s kým hrať ...
Odpovedať
@imokaja no, dobre vedieť, lebo možno budeme hľadať aj ten rok :( ďakujem !
Odpovedať
Mozete sa ozvat do ip,cena za m2 bude okolo 25 eur/m2.
Odpovedať
Profilova fotka
damiana6.... ano na konci Nededze smerom na Kotrčinu Lúčku sa začnš stavat. ja konkrerne o 2 mesiace...
Odpovedať
Ahojte, ak máte niekto záujem alebo viete o niekom, kto hľadá stavebný pozemok v okolí Žiliny, tento je aktuálne na predaj http://www.nehnutelnosti.sk/2383184/p... - slnečný, s pekným výhľadom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@malandro Aj sa tam predavaju este pozemky?
Odpovedať
Áno, predávajú - súkromné osoby, ktoré kúpili pozemky pôvodne od developera - napríklad ako ja s manželom, kt. sme si mysleli, že Žilina bude naším celozivotnym trvalým bydliskom, ale životné okolnosti sa zmenili, takže sa stahujeme späť do mesta, odkiaľ obaja pochádzame - pozemok v linku je C33- máme nejakých potenciálnych zaujemcov, ale nikto z nich sa ešte definitívne nerozhodol - takže kto skôr príde, ten skôr berie, nech sa páči :-)
Odpovedať
@zuzulka2233 ,je určená uličná čiara jasné,tým pádom kde bude záhrada na severe či juhu?dík.
Odpovedať
@zuzulka2233 žeby váhali kvôli tomu zosuvu svahu?
Odpovedať
@marta2610 vstup na pozemok je z juhu, kam si kto dá zahradu, to je individuálne
Odpovedať
@fidorka7 tie fámy o zosuve svahu sú z úst neprajnikov projektu - ak by to bola pravda, okolo sto ľudí si tam nekupi pozemok a nestavaju sa tam domy... na Slovensku sú iné kopce, ktoré sú brutalne strmé, s horším podlozim a aj tam sa stavia a domy sa nezosuvaju...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?