Family Resort Chrastné

Dobrý deň. Chcela by som info od ľudí ktorí sa rozhodli kúpiť si pozemok na stavbu rodinného domu v tomto resorte. Aj ja uvažujem o kúpe avšak sa neviem rozhodnúť je tam dosť vecí pre a proti . Ak máte informácie ohľadom tohto resortu budem rada ak sa ozvete.
Odpovedať
no ich stranka je velmi chaba a prakticky sa tam neda nic zistit. chcel som sa len pozriet kde to tam bude. ani len mapku som nenasiel.
Odpovedať
je to na úplnom konci dediny bývalé poľ. družstvo.
Odpovedať
Ahoj..my tam tiež chceli kupovať...nakoniec sme zistili že to bolo družstvo tzn. že na niektorých parcelách aj ked sú zarastené sú také diery že sa vám cena pozemku dosť navýši..ešte info..ale to len do ip...tie pozemky dole pri potôčiku tak tam bolo normálne jazierko takže budú tie pozemky dosť podmočené...a celkovo je to tam také divné..čo som si pozisťovala...cena pozemku sa vyšplhá nakoniec aj tak možno na úroven vajkoviec..tak sme to zrušili nakoniec.
Odpovedať
Ahoj, aj ja som sa tam bola pozriet,cena pozemku je dobra , ale ked som si precitala ,ze to bolo druzstvo a pozemky su dost premocene tak asi nie, ale pekne su aj Vajkovce len pozemok je drahsi, rozhodujem sa lebo mam este jedno skolopovinne dieta pubertaka horsie to bude s dochadzanim do Kosic... Neviem sa rozhodnut ....Kazdy ma odhovara ze je to daleko ,ze budem odrezana od priatelov, aby som hladala niekde blizsie v meste ale to je uz dost drahe...Nevie mi niekto poradit ci je nieco v Kosiciach? Chem len novostavbu do 100000€ maly pozemok .
Odpovedať
@tuto7412 priamo v kosiciach za tu cenu tazko. my sme nakoniec skoncili vo vajkovciach. auta mame a tych 5min cesty z vajkoviec do ke je to iste ako keby som isiel napr z Jazera
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
my sme tiez vo vajkovciach a v podstate v centre sme sme skor ako z tahanoviec. kedze nosime dcerku do skolky do mesta. nam to vkyhovuje. hlavne je tam bozsky klud.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Poviem Vám Family Resort Chrastné je o ničom. Pozemky sa kupujú ale infraštruktúra tam neexistuje. Čo som počula je tam predávajúca, ktorá vyberá peniaze aj po predaji pozemkov. Nekupujte tam žiaden pozemok. Radšej sa oplatí kúpiť v Ďurďošíku, Budimíri a inde ale nie v CHRASTNOM. Náš pozemok je veľmi pekný a budeme bývať za Ploským. Nikdy ani zadarmo by som nebrala pozemok v Chrastnom. Kúpite pozemok, aj tak sa tam necítite ako vlastník, ale ako podnájomník .
Odpovedať
Ahojte, ja som bola rozhodnuta pre vajkovce... Ale ;( dnes mi bolo povedane ze tam pojde dislnica D1 ;((( hned som si to nadtudovala na nete a naozaj. Bude to na hovno. Som strasne sklamana z toho lebo som sa velmi tesila. ked si odmyslim ze ked sa zacne vystavba tak tam bude vsade niekolko rokov strasne stavenisko. Tak namiesto prekrasneho vyhladu by som pozerala na dialnicu ;(((( takze vajkovce urcite nie !
Odpovedať
Je tam perfektne v Chrastnom moja mala dedinka :) je tam tichučko.Žila som tam 28 rokou a nesťažujem sa,pracujem v zahraničí a ked mam dovolenku tak stále idem domou,su tam fajn ľudia :) To ze je tam trochu vody či niejake jazierko tak ja si myslím že to dajú do poriadku :)
Odpovedať
ahojte, my sme tam kupili pozemok a ja som tiez pocula, ze je tam spodna voda a neviemm co, ale kde nie je? ?????? a ked tam tahali kanalizaciu, boli sme sa pozriet, lebo my mame pozemok celkom hore, tk je tam taka dobra zemina, ze ked budem kopat studnu, tak neviem ci mi nebude treba aj 15 metrov.....takze nam sa tam velmi paci a zatial som spokojna.....
Odpovedať
@fecova no neviem ci studna bude dobry napad, to radsej klasicky vodovod, co som pocula od svokry tak tam vsade boli haldy hnojiv a stajne a neviem co este, pitne to zrejme nebude a ked si skusite zavolat na tu spolocnost co robi kontrolu vody tak Vam povedia ake zavratne vysky dusicnanov a kadecoho sa tam nachadza..hlavne teda dole pod druzstvom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Počul so o tom rezorte samé čudné veci. Hlavne tam existuje nejaka skupina ľudí, ktorí manipulujú s vlastníkmi pozemkov ako sa im páči a vlastne kúpou sa dostávate údajne do kolotoča ďalších platieb, ktoré nemajú konca. Počul som aj to, že inžinierske siete sú realizované pod taktouko predávajúcej a nie všetky veci sú tam v poriadku. Bol som sa tam aj pozrieť a od miestnych som sa dozvedel, že sú to pozemky, kde skutočne stálo družstvo a nachádza sa tam v pozemkoch kadečo. Videl som aj značnú vlhkosť hlavne v dolných pozemkoch. Stála tam vo výkopových jamách voda. Takže pokiaľ som nad tým uvažoval, tak za týchto podmienok je lepšie sa nad kúpou ani nezmýšľať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lumpia .. prosím Ťa, kto to tam dá do poriadku a hlavne za koho peniaze?
Odpovedať
ahojte, prepacte, ale som prekvapena za tie Vajkovce...na tej dedine som nic pekne nevidela, je tam len skolka a nic...podla mna len nalakanie ludi do dier za neskutocne peniaze za pozemky...chrastne je toho dalsim prikladom...podla mna dedinu s civilizaciou aj za cenu mensieho hoci drahsieho pozemku: skolka, skolka aj s 2.stupnom, potraviny a posta...
Odpovedať
A kto vravi, ze tam chcem dat deti do skolky resp. skoly? Ved v centre Kosic som za 7 minut. Na terase pri galerke za 12 atd ... Ved tie pozemky si ludia kupuju hlavne preto aby boli v krasnom prirodnom prostredi ale v podstate v meste a to vsetko za relativne priajtelnu cenu (cca 70 € /m2). Skus si porovnat ceny pozemkov napr. v Peresi resp. vo Vysnom Lorinciku (pod 110€ nemas sancu) odkial si v centre Kosic tiez za cca 8-10 minut len s tym rozdielom, ze si v spadovej oblasti USS. O Krasnej sa vyjadrovat ani nebudem, ved ti chudaci co byvaju "Na hore" pokial sa prederu cez tie neskutocne zapchy na jazere rano a poobede tak ja to z Vajkoviec do KE otocim hadam aj 4 krat. Barca - blizke letisko, atd atd ...
Odpovedať
A este k tej dialnici - dialnica pojde popri toryse takze vzdusnou ciarou je to cca 1,5-2 km od slnecnej strane ... neviem nakolko mate prehlad o vzdialenostiach ale skuste ist po dialnici napr. v okoli Popradu a vsimajte si niektore nove stvrte, ktore su v podstate nejakych 50 m od dialnice.
Odpovedať
Ahoj vsetci. Neviem odkial mate taketo informacie ohladom predavajucich, dalej o podzemnej vode a atd... nebudem to dalej rozoberat. Mi sme tam kupili pozemok pred rokom a teraz nam tam stoji dom, mame uz vsetky siete elektrika ktora nam funguje vlastnu cisticku, kanalizaciu a vodu.... pozemok nebol drahy bola to dobra investicia a na siete sme sa skladali ale aj tak nebola taka cena ako je priamo v meste alebo ako v krasnej ci vajkovciach.. ano na siete sme dali peniaze ale ked sa zamyslite kto vam to spravy dnes zadara? Je to tiche prostredie a pekne. Nie je to daleko od mesta okolo 10 minut cesty. Dnes tam stoji uz 10 domov niekto tam uz byva a dalsie stavby sa budu realizovat na jar. Zaklady nam kopala firma a nestazovala sa prave povedala ze je to dobra zemina na zaklad. Takze to su len famy a zavist ludi ktori chcu iba znechutit cloveka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, zdravím vás. S manželkou uvažujeme o kúpe pozemku lokalita Vajkovce,Chrastné, Královce. Viete mi poradiť? Nejaké pre a proti a ak by ste aj vedeli o nejakých pozemkoch tak sem s nimi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Zdravim Je to autom pohoda do 11/12minut ku Galerii na terase alebo do auparku. O chvilu dialnicny privadzac do 3km. Su tam natahane siete voda VVS, elektrika VSE a kanalizacia formou vlastnej cisticky, verejné osvetlenie. Plyn tam nieje ani nebude. Je to tam celkom celkom kvalitne urobene, normalny susedia. Cestu je spevnena, povodne tam bolo druzstvo po ktorom ani pamiatky, panelova, novu zatial neriesia nakolko sa este stavia, i ked uz cez 30 z 52 je uz postavenych. Mozte si navrtat studnu, no ak chcete spodny pramen (aby Vam nikdy nevyschla a relativne cista) tak pocitajte ze cez 18-25m. Mam tam pozemok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte. Hladam pozemok alebo hotovy dom blizko Ke. Prosim Vas, ako sa Vam byva v Chrastnom? Podla hore uvedenych info dobre. Stale ste spokojni? Sme rodinka s 3 detmi. Byvame v dome, no v regione, kde je problem s pracou. Tak uvazujeme o zmene. No predstava sidliska ma desi. Viete mi poradit vhodnu lokalitu? Dakujem pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?